Pitanje za kurvickog
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za kurvickog
Samo neznam di bi ligu prvaka igrali
nowitzki-
2014-04-27
na maksu, ipak ste dinamo 2nowitzki wrote:Samo neznam di bi ligu prvaka igrali
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kic wrote:gdje ćete kupit komodu za prvi trofej :p
Braćala wrote:srećan ti rođendan, derpe...
Doma protiv koze....slicno habaha
nowitzki-
2014-04-27
Ma kurac....jedan kiks samo do dinama i opet smo banana....ako kek nadtavi ko prije kad smo imali prednost bodovnu igrat da se ne izgubi i probat dobit jedan razlike, najebali smo ko zuti...mada mislim da sad naprijed imamo igrace koji jednin potezom mogu rijesit utakmice, dal tomasov, gavran ili matei...samo nek bude egal do derbija na rujevici i onda veselje, sta bude....kolo poslije dinama je hajduk na poljudu, kako me pristup zanina samo....hajduk ce imati lose/lose situaciju
Last edited by nowitzki on Tue 22 Mar - 12:02; edited 1 time in total
nowitzki-
2014-04-27
valjda im ovaj puta sudac neće pokloniti penal za izjednačenje!!Tommy Ramone wrote:S kim igra Rijeka zadnje kolo? Jel s Osijekom?
tominjo svi se sjećaju toga poništenoga gola,a sjećaš li se ti iz kakvog penala je rijeka izjednačila na 1-1?
Ajme kad se sjetim promasenih penala leskovica u zapresicu na 0-0,, moisesa protiv belupa na 3-3 , bradaricevog u 90-toj protiv intera opet na 0-0....jedino mocna rijeka ove sezone nema niti jedan gol u ligi iz penala
nowitzki-
2014-04-27
Bracals je navijas da osvoji veliki dinamo ili mala rijeka?
nowitzki-
2014-04-27
dinamo veliki?
voleo bih rijeka da uzme, dosadno je da prvak bude jedan te isti klub...
voleo bih rijeka da uzme, dosadno je da prvak bude jedan te isti klub...
Guest- Guest
Penal je bio smiješan, no malo tko ga je spominjao kao i to da je Rijeka mogla i prije sve riješiti, ali je izgubila čisto doma od Dinama 2:0. Mislim da je Ladić tad bio i penal obranio.muckodjubre wrote:valjda im ovaj puta sudac neće pokloniti penal za izjednačenje!!Tommy Ramone wrote:S kim igra Rijeka zadnje kolo? Jel s Osijekom?
tominjo svi se sjećaju toga poništenoga gola,a sjećaš li se ti iz kakvog penala je rijeka izjednačila na 1-1?
Guest- Guest
kic wrote:gdje ćete kupit komodu za prvi trofej :p
IKEA...Glava plaća, Mišković boju bira...
darth_vader-
2014-04-17
Tommy Ramone wrote:Penal je bio smiješan, no malo tko ga je spominjao kao i to da je Rijeka mogla i prije sve riješiti, ali je izgubila čisto doma od Dinama 2:0. Mislim da je Ladić tad bio i penal obranio.muckodjubre wrote:valjda im ovaj puta sudac neće pokloniti penal za izjednačenje!!Tommy Ramone wrote:S kim igra Rijeka zadnje kolo? Jel s Osijekom?
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2