Kavopijski kutak
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kavopijski kutak
Cold brewed coffee, jel itko kada probao?
To mi je idući kućni projekt. ^^
To mi je idući kućni projekt. ^^
Guest- Guest
ja mogu sve, redovito doma ujutro popijem tursku, pa potom u kafiću espresso, pa popodne doma 'dolce gusto', i ako mi zafali još malo napravim nes......
i nisam primijetio nikakve nuspojave, niti mi smeta za zaspat ili tome sl. .....
jedino kad idem obaviti veliku nuždu, teško mi je uspjeti da sve ostane u šolji pa bude malo uokolo po podu i zidovima, ali ne znam je li to baš od kave.....
i nisam primijetio nikakve nuspojave, niti mi smeta za zaspat ili tome sl. .....
jedino kad idem obaviti veliku nuždu, teško mi je uspjeti da sve ostane u šolji pa bude malo uokolo po podu i zidovima, ali ne znam je li to baš od kave.....
Kava je diuretik, ali nije baš da smo htjeli detalje ja sam vizuelni tip
Guest- Guest
kad nešto radim, onda to radim temeljito i želim vidjeti rezultate svoga rada, a želim da i drugi vide te rezultate....
nismo li svi takvi ?
nismo li svi takvi ?
Ćerce kupila u onoj našoj caffeteriji nekakvu kavu s dodatkom lješnjaka. Užasno !
Razbit ću ju.
Razbit ću ju.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Ćerce kupila u onoj našoj caffeteriji nekakvu kavu s dodatkom lješnjaka. Užasno !
Razbit ću ju.
To nekakva instantuša? Ne zvuči mi primamljivo.
Guest- Guest
Ma ne, kao turska ali s lješnjakom. Katastrofa ! Bljak!
Trinity-
2014-04-17
Jesu li komadići lješnjaka ili nekakva aroma? Uopće nemam ideju kakvo bi to trebalo biti s turskom kavom.
Guest- Guest
Štajaznam, sve samljeveno skupa, ne mogu reći na šta me podsjeća...daleko je to od kave...
Trinity-
2014-04-17
arabica?Triny wrote:Ćerce kupila u onoj našoj caffeteriji nekakvu kavu s dodatkom lješnjaka. Užasno !
Razbit ću ju.
Guest- Guest
Tako nešto valjda, ali bez čokolade...(još i čokolada )
Tamo su sve kave u rinfuzi...
Tamo su sve kave u rinfuzi...
Trinity-
2014-04-17
"tursku" pio u mostaru.Vegvísir wrote:Jesu li komadići lješnjaka ili nekakva aroma? Uopće nemam ideju kakvo bi to trebalo biti s turskom kavom.
ženska popržila zrna, onda u avanu zdrobila pa skuhala u dževici.
u međuvremenu dogovorio kamion, odvoz otpada i ćevape u birtiji pokraj.
za 60 ljudi.
2014-12-30
Mehh..baza za Wiener Melange kaffe...Lady_D wrote:arabica?Triny wrote:Ćerce kupila u onoj našoj caffeteriji nekakvu kavu s dodatkom lješnjaka. Užasno !
Razbit ću ju.
Guest- Guest
Otišla sam kod svojih na dva dana i ujutro me dočekao miris svježe mljevene kave. Odmah sam došla u napast da si i ja ponovno počnem kupovati kavu u zrnu i mljeti ujutro.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4