Od vjeverica do Goebbelsa i gnjida
Page 1 of 1
Od vjeverica do Goebbelsa i gnjida
Izvor slike: FaH
'preduga je'
U kampanji za vodstvo SDP-a krenuli od vjeverica pa došli do Goebbelsa
Jovanović je izjavio da sukoba i podjela u stranci ima svuda
Datum objave: 19.03.2016 | 16:23 Autor: iz/hNa izvještajno-tematskoj konvenciji riječke organizacije SDP-a održanoj u subotu u Rijeci, raspravljalo se i o aktualnoj kampanji za predsjednika stranke, a predsjednik riječkog SDP-a Vojko Obersnel rekao je da je njemu SDP iznad Zorana Milanovića ili Zlatka Komadine te da se stoga ne želi javno izjašnjavati o svom odabiru novoga stranačkog predsjednika.
Obersnel je u uvodnom dijelu najavio snimak govora bivšeg predsjednika SDP-a Ivice Račana, rekavši da bi u ovim turbulentnim vremenima stranci dobro došla Račanova staloženost, mudrost i vizija. Članove SDP-a pozvao je na razum i odgovornost u izborima za stranačka tijela, ocijenivši da se potpuno nepotrebno kampanja za predsjednika SDP-a odvija na način da se članovi izjašnjavaju osobno za pojedinog kandidata.
Željko Jovanović ustvrdio je da su Milanović i Komadina najmanje pridonijeli podjelama u stanci.
"Problem je što kampanja traje predugo pa smo od vjeverica došli do Goebbelsa", rekao je.
Jovanović je također izjavio da sukoba i podjela u stranci ima svuda, no da ih u ovoj županiji ima još najmanje, dodavši da u SDP-ovim organizacijama u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji nema izdajnika nego samo suparnika.
Na današnjoj izvještajno-tematskoj konvenciji riječke organizacije SDP-a izabrano je 36 izaslanika za 13. stranačku konvenciju u Zagrebu.
Re: Od vjeverica do Goebbelsa i gnjida
cika kure , hoces ovo pratit iz minute...u minutu ?
moze sazetak veceras ?
moze sazetak veceras ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koji si ti od onih troga?debotoijusto wrote:cika kure , hoces ovo pratit iz minute...u minutu ?
moze sazetak veceras ?
Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta bi ti bolje odgovaralo, da jesu ili nisu?jastreb wrote:Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Ili da kažu da otvoreno jesu,ili da se otvoreno ograde i priznaju da je NDH bila zločinačka tvorevina,a ne ovako uvijeno i pizdunski.Ero wrote:Šta bi ti bolje odgovaralo, da jesu ili nisu?jastreb wrote:Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Slično je i kod SDP-ovaca,glede partizana,Juge,Tita...
2014-04-22
Ero wrote:Šta bi ti bolje odgovaralo, da jesu ili nisu?jastreb wrote:Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Pazi ti njega mudraca navodno, kako na pitanje odgovara protupitanjem,
pa te sam fore znao još kad sam išao u 6 razred osnovne škole, a ti tek sada.
A šta bi tebi draže bilo? Da jesu ili ne?
Tebi svejedno, reci, kud svi Turci tu i mali Ero, od mlja zvani -haso-
Svejedno duva li vitar ili puše, jednako je ledeno.....pripametno moje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sve je to vaš uradak. I nije od jučer.jastreb wrote:Ili da kažu da otvoreno jesu,ili da se otvoreno ograde i priznaju da je NDH bila zločinačka tvorevina,a ne ovako uvijeno i pizdunski.Ero wrote:Šta bi ti bolje odgovaralo, da jesu ili nisu?jastreb wrote:Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Šta bi razlog da ga nisi završio?Yehudi wrote:Ero wrote:Šta bi ti bolje odgovaralo, da jesu ili nisu?jastreb wrote:Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Pazi ti njega mudraca navodno, kako na pitanje odgovara protupitanjem,
pa te sam fore znao još kad sam išao u 6 razred osnovne škole, a ti tek sada.
Šteta, u sedmom bi saznao dosta toga što sad ne znaš.
Zna sam više od profesora pa sam preskočio razred
Ne možemo svi biti inženjeri i astronauti, družiti se sa Colindom
poput tebe.
Ne možemo svi biti inženjeri i astronauti, družiti se sa Colindom
poput tebe.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Mnogo toga si ti preskočio, vidi se iz aviJona.Yehudi wrote:Zna sam više od profesora pa sam preskočio razred
.
Ero,već sam ti nekoliko puta rekao da me podsjećaš na jednog pokojnog Ivankovića. Tamo od Širokog.Ero wrote:Sve je to vaš uradak. I nije od jučer.jastreb wrote:Ili da kažu da otvoreno jesu,ili da se otvoreno ograde i priznaju da je NDH bila zločinačka tvorevina,a ne ovako uvijeno i pizdunski.Ero wrote:Šta bi ti bolje odgovaralo, da jesu ili nisu?jastreb wrote:Pa zar neki od njih to doista i nisu?Ero wrote:Hadezeovce su od milja nazvali ustašofilima. Jako lijepo od njih, nismo se nadali.
Tako je i on kad počne nešto,ispadaju Markovi konaci.
Nikad precizan odgovor,niti poanta.
2014-04-22
Similar topics
» sok i vjeverica
» Šok, tuga i vjeverica
» Gnjida Bush napao trumpa i ponovio istu laž
» Šok i vjeverica: Švedska premijerka priznala da je integracija ovcojeba propala, "imamo kulturu bandi"
» Bulj:'Bio bih zadnja gnjida i nistarija kad bi se odrekao suboraca iz HOS-a,makar me to kostalo i politicke karijere.'
» Šok, tuga i vjeverica
» Gnjida Bush napao trumpa i ponovio istu laž
» Šok i vjeverica: Švedska premijerka priznala da je integracija ovcojeba propala, "imamo kulturu bandi"
» Bulj:'Bio bih zadnja gnjida i nistarija kad bi se odrekao suboraca iz HOS-a,makar me to kostalo i politicke karijere.'
Page 1 of 1