Neonacistički manifest
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Neonacistički manifest
Emanićipirane kenjatoriće.deda na aparatima wrote:
To na što si ti navikao u životu nisu emancipirane ženske nego kenjatorice
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Deda mene je baniralo jer sam rekao da mi u GF imamo odred za smaknuće swih emanićipranih.i da ga wode žene .....ako ga wode žene znaći da te žene sa time uprawljaju a ne muški.
Jel možeš sad powezati dal ja znam ili ne znam šta goworim ?
Ewo je : wođa SS ženskog odreda za wješanje emanićipranih kenja.
Frauke Petry
Jel možeš sad powezati dal ja znam ili ne znam šta goworim ?
Ewo je : wođa SS ženskog odreda za wješanje emanićipranih kenja.
Frauke Petry
2014-04-11
Ima četwero djeće , ne znam jel se rastawila al ako je opet ima muža ....ona je obiteljski čowjek ....obitelj je glawna građewna jedinića swakog društwa ...tko je protiw obitelji taj je protiw društwa.
Ona nije emanićipirana jer emanićipaćija znači odwajanje , indiwudalnost.
Ona je USPIJEŠNA.
Naglasak na sposobnost.
Kad dođe na wlast swe će samohrane majke ODHEBAT JER ONE SU EMANIĆIPIRANE ( ODWOJENE , INDIWIDUE ).
Ona nije emanićipirana jer emanićipaćija znači odwajanje , indiwudalnost.
Ona je USPIJEŠNA.
Naglasak na sposobnost.
Kad dođe na wlast swe će samohrane majke ODHEBAT JER ONE SU EMANIĆIPIRANE ( ODWOJENE , INDIWIDUE ).
Last edited by RayMabus on Sun 20 Mar - 6:18; edited 1 time in total
2014-04-11
Tradicionalne obitelji vidi kao jedini model koji može preokrenuti konstantno smanjivanje broja rođene djece u Njemačkoj. Namjeravaju zabraniti abortus i otežati proces razvoda, a obiteljima s djecom dati financijske poticaje.
Manifest otkriva da u stranci smatraju da su samohrane majke teret za one koji plaćaju porez kao i da destimuliraju zdravi obiteljski život, a zalažu se i za kraj financiranja javnih vrtića, jer preferiraju da mala djeca ostanu doma gdje bi se za njih brinuo roditelj.
Manifest otkriva da u stranci smatraju da su samohrane majke teret za one koji plaćaju porez kao i da destimuliraju zdravi obiteljski život, a zalažu se i za kraj financiranja javnih vrtića, jer preferiraju da mala djeca ostanu doma gdje bi se za njih brinuo roditelj.
2014-04-11
Emanićipaćija je možda prije sto godina imala neki prizwuk pozitiwie u smislu weća prawa za žene no žene to nisu razwile u smislu optimalnog riješenja tj za ćijelo društwo nego daš im prst uzmu ćijelu ruku ( ja , ja , ja i samo ja , ego se razmahao do beskonaćnih wisina , majmuni dobili wlast ).
Sad se lijepo pojawila owa koja widi da su te ženske bahate i da im ne treba dati toliko slobode tj baš kako one oće , žensko je , kuži ih bolje , ne mogu joj prigoworit da je šowinista ....IMA DA IM SWIMA PIČHKU POĆEPA,
Sad se lijepo pojawila owa koja widi da su te ženske bahate i da im ne treba dati toliko slobode tj baš kako one oće , žensko je , kuži ih bolje , ne mogu joj prigoworit da je šowinista ....IMA DA IM SWIMA PIČHKU POĆEPA,
2014-04-11
Optimalno riješenje nije uwijek dobro za swe ....ono je optimalno ....ako moraš ubiti jedno dijete da na njemu testiraš lijek koji će spasiti tisuu djeće ....TO JE OPTIMALNO RIJEŠENJE.
EManiipirana kenja uništawa društwo.
Demografija im je krahirala , muslimani nawalili i dowest će sad ćijelo selo sa sobom.
Ako ne promijene trend nestaju.
Budi siguran da će owe ženske tipa Frauke bost nožewima owe emaniipirane kenje.
Šta će im u društwu ?
Da ga uništawaju a djeća owih prwih bi kao trebala odrasti i opstati u istom.
NEĆEŠ GUBO.
EManiipirana kenja uništawa društwo.
Demografija im je krahirala , muslimani nawalili i dowest će sad ćijelo selo sa sobom.
Ako ne promijene trend nestaju.
Budi siguran da će owe ženske tipa Frauke bost nožewima owe emaniipirane kenje.
Šta će im u društwu ?
Da ga uništawaju a djeća owih prwih bi kao trebala odrasti i opstati u istom.
NEĆEŠ GUBO.
2014-04-11
deda na aparatima wrote:Yehudi wrote:
Ma humanisti i vizionari. Šta će tu neki kripl trošiti njihove novce iz državne blagajne. Ništa ne radi, nema koristi od njega a samo troši.
Metak je jeftiniji.
Jesi Njemac i Arijac.........but sorry ali iebai ga, geni ti nisu najčistiji, bolestan si pa ćeš humano dobiti injekciju otrova.
Za furera moraš umrijeti.
Yehudi, daj provjeri malo može li se po židovskim vjerskim zakonima ženiti netko tko je retardiran, imati djecu itd.?
Rugala se sova sjenici
Ja da provjerim tvoje fantazije, svašta. Ako nešto tvrdiš onda iznesi dokaze a ne samo bubniti i ostati živ.
A ja ti kažem da nemaš pojma o tome šta si tu rekao a šta si negdi nešto načuo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Više od 900 migranata spaseno je danas u četiri odvojene operacije u Sicilijanskom moreuzu, a spasilačke službe su izvukle jedno telo stradalog, saopštila je italijanska obalska straža.
http://www.blic.rs/vesti/svet/vise-od-900-migranata-izbeglo-smrt-u-vodama-sicilijanskog-moreuza-jedan-stradao/55jkfcp
Trpaj ....Šwabiji treba radne snage ...emaniipirane zapadnoewropljanke ne rađaju dowoljno pa treba uwozit.
http://www.blic.rs/vesti/svet/vise-od-900-migranata-izbeglo-smrt-u-vodama-sicilijanskog-moreuza-jedan-stradao/55jkfcp
Trpaj ....Šwabiji treba radne snage ...emaniipirane zapadnoewropljanke ne rađaju dowoljno pa treba uwozit.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U centru Novog Sada neonacistički grafiti
» Neonacistički grafiti osvanuli u centru Zagreba: "Migranti, niste dobrodošli"
» Manifest za drugačiju Hrvatsku...
» Manifest Marine Le Pen u 144 točke: dio je posudila od oca, dio od Trumpa
» Varufakisov MANIFEST: Europa se mora radikalno demokratizirati
» Neonacistički grafiti osvanuli u centru Zagreba: "Migranti, niste dobrodošli"
» Manifest za drugačiju Hrvatsku...
» Manifest Marine Le Pen u 144 točke: dio je posudila od oca, dio od Trumpa