Dvadesetsedam legija
Page 1 of 1
Dvadesetsedam legija
'EGZORCIZMOM SAM IZ SEBE IZBACIO ČAK 972.000 DEMONA!'
U dvorani na Kaptolu muk
A u Vaiasusu ih je, kako je ispričao, bilo čitavo mnoštvo. Tijekom brojnih obreda egzorcizama svećenici su iz njega pokušavali istjerati dvadeset sedam legija demona te samog Sotonu, prisjetio se.
http://www.jutarnji.hr/egzorcizmom-sam-izbacio-iz-sebe-cak-972-tisuce-demona/1544589/
-------------------------------------------------------------------------
Naslov je morao glasiti - Satan poražen, kako je Hrvat porazio 972 000 demona iz pakla i njihovog vodju-
U dvorani na Kaptolu muk
A u Vaiasusu ih je, kako je ispričao, bilo čitavo mnoštvo. Tijekom brojnih obreda egzorcizama svećenici su iz njega pokušavali istjerati dvadeset sedam legija demona te samog Sotonu, prisjetio se.
http://www.jutarnji.hr/egzorcizmom-sam-izbacio-iz-sebe-cak-972-tisuce-demona/1544589/
Naslov je morao glasiti - Satan poražen, kako je Hrvat porazio 972 000 demona iz pakla i njihovog vodju-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Dvadesetsedam legija
Čekaj malo, u svakoj legiji ima 36 000 demona?Yehudi wrote:'EGZORCIZMOM SAM IZ SEBE IZBACIO ČAK 972.000 DEMONA!'
U dvorani na Kaptolu muk
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa to su valda demonske mjere
Sad je pitanje na koje su se rezervne položaje povukli poraženi demoni i njihov vodja Sotona.
Sad je pitanje na koje su se rezervne položaje povukli poraženi demoni i njihov vodja Sotona.
2014-04-20
ebi ga..moram konzultirati Dean-a i Sem-a..a moram cuti i sto Bobby kaze..
Guest- Guest
Ma čisto me onda zanima koliko Pakao ima legija. Nisu valjda sve legije poslali na jednoga?Yehudi wrote:Pa to su valda demonske mjere
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
bogomdani wrote:ebi ga..moram konzultirati Dean-a i Sem-a..a moram cuti i sto Bobby kaze..
Medicinski je poznato pojam podvojene osobnosti. Da u jednom tijelu ima 2-3-8 pa i 12 različitih osobnosti.
To se dogadja kad je netko izložen strasu pa formira osobnosti koje se bolje nose sa raznim problemima.
Ali ovaj je hrvatski, regionalni a i svijetski shampion di mond. Skoro pa milijun demona mu ništa ne mogu
a niti njihov poglava Sotona osobno.
Kakve budalaštine sa Kaptola prenosi žutarnji. Pa ovo je katastrofa šta se servira puku, uskoro očekujem
progon i spaljivanje vještica.
2014-04-20
Iako poveća, dvorana na Kaptolu bila je premalena da primi sve zainteresirane, pa su brojni građani predavanje pratili u drugoj prostoriji preko videozida, dok su mnogi sjedili na podu.
kako ide prodaja knjiga ovog amatera ?
braco zuri 3 minute u vjernike i digne brdo love...
evo istjeraj vragi iz ovog
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
n_razbojnik-
2014-04-15
Yehudi wrote:'EGZORCIZMOM SAM IZ SEBE IZBACIO ČAK 972.000 DEMONA!'
U dvorani na Kaptolu muk
http://www.jutarnji.hr/egzorcizmom-sam-izbacio-iz-sebe-cak-972-tisuce-demona/1544589/Tada sam otišao u Međugorje, gdje sam odjednom osjetio veliku radost - prisjetio se Vaiasuso početaka bitke s vragom. Tijekom molitve odreknuća od đavla pao je sa stolice sav u znoju.
Otišao u Međugorije i dobio Vragove?
Što su mu to skuvali?
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Đehudi nesrećo, pa nije lik Hrvat
Možda je podrijetlom.
2014-04-20
deda na aparatima wrote:Yehudi wrote:'EGZORCIZMOM SAM IZ SEBE IZBACIO ČAK 972.000 DEMONA!'
U dvorani na Kaptolu muk
http://www.jutarnji.hr/egzorcizmom-sam-izbacio-iz-sebe-cak-972-tisuce-demona/1544589/Tada sam otišao u Međugorje, gdje sam odjednom osjetio veliku radost - prisjetio se Vaiasuso početaka bitke s vragom. Tijekom molitve odreknuća od đavla pao je sa stolice sav u znoju.
Otišao u Međugorije i dobio Vragove?
Što su mu to skuvali?
U Medjugorju osjetio radost kad su demoni i Sotona ušli u njega?
2014-04-20
Similar topics
» Njemačka legija stranaca
» Bundesver kao Legija stranaca?
» Legija:Draze mi je biti ubica nego izdajnik svog naroda
» hrvatska legija na popravnom
» Legija:Mi Srbi smo pičkice,Hrvati su nas pomeli
» Bundesver kao Legija stranaca?
» Legija:Draze mi je biti ubica nego izdajnik svog naroda
» hrvatska legija na popravnom
» Legija:Mi Srbi smo pičkice,Hrvati su nas pomeli