Srušio se zrakoplov u Rusiji. Poginulo 55 putnika i 7 članova posade
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srušio se zrakoplov u Rusiji. Poginulo 55 putnika i 7 članova posade
Damage control za ruske potrebe. Nisam baš siguran da Rusima treba još jedan teroristički čin koji uključuje avione.RayMabus wrote:Daaaaaaaaaaaaaaa ......tražio metu.Serbinho-3 wrote:
Pilot kruzio oko piste dva sata zar nije mogao da ode negde drugde.
Čudan neki pilot ....dwa sata kruži gore a nejawi se njima ( očito kad još uwijek ne znaju o ćemu je riječ ).
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ima alternatiwnih aerdroma .....al izgleda da mu nisu bili napeti.
Southern Military District was enlarged to include:
https://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Military_District
- Southern Military District with headquarters in Rostov-on-Don
Southern Military District was enlarged to include:
- Republic of Crimea
- Sevastopol
https://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Military_District
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gargamel0101 wrote:
Prvo uletiš da nije avion pao u Rusiji, da je to neka druga snimka, pa zatim spominješ automobile iako ih je u cijeloj snimci samo dva, pa onda dođeš na ono što mi već razjasnili na prvih par postova. Tako da što si sad ti htio reći sa ovim svojim postovima? Da je to novinska patka za zaradu?
Daj se saberi.
Niko nije rekao da nije pao tamo, to si ti ngde "procitao", dok za snimak jesam rekao da mozda nije autentican na osnovi novinarskih informacija i sa foruma gde dolaze iz celog Sveta, ukljucujuci i pilote a gde rekose jak vetar, kojeg na snimku nema.
Sve do sada sto sam procitao i kad vidim snimak, ako je pravi, govori da informacije nisu tacne, koje kruze.
Avion ne izgleda cak ni u stall-u, vec da je velikom brzinom zakucan.
Treba sacekati a sada mi izgleda i na teroristicki cin, mada, treba sacekati, sve je ovo za sada totalno nejasno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Znaju li se imena posade? Ako imena zavšavaju ed, onda je jasno o čemu se radi. A ako ne, onda može biti ljudska greška.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne mora nista to da znaci, mozda je i puk'o ko kokica, imao neko mentalno oboljenje a da je krio, ostavila ga zenska, gomila razloga.
Jedan Italijan pilot, jedne strane kompanije, pre neki dan, zvao zenu koja ga ostavila i rekao joj telefonom da ako mu se ne bude vratila, ima da zakuca avion sa putnicima.
Ova prijavila odmah policiji, uhvatili ga usi i nikad vise nece videti kokpit a ime kompanije nisu javili.
Ima svakojakih budaletina u kokpitu, iako ljudi misle da su to sve surovi profesionalci a ono pajseri.
Jedan Italijan pilot, jedne strane kompanije, pre neki dan, zvao zenu koja ga ostavila i rekao joj telefonom da ako mu se ne bude vratila, ima da zakuca avion sa putnicima.
Ova prijavila odmah policiji, uhvatili ga usi i nikad vise nece videti kokpit a ime kompanije nisu javili.
Ima svakojakih budaletina u kokpitu, iako ljudi misle da su to sve surovi profesionalci a ono pajseri.
2014-08-25
Puši kurčinu.preko_vode_do_slobode wrote:kako bi rekao provocator.. što si sijali to će i žnjati (ako je bio teroristički napad)
Ali to je tebi vjerojatno o omiljena razonoda. Kao I svim ofucanim pederčinama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
O ebote,nema kod tebe milosti... nemoj tako po nasem Yodi..Ringo10 wrote:Puši kurčinu.preko_vode_do_slobode wrote:kako bi rekao provocator.. što si sijali to će i žnjati (ako je bio teroristički napad)
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Puši kurčinu.preko_vode_do_slobode wrote:kako bi rekao provocator.. što si sijali to će i žnjati (ako je bio teroristički napad)
koristim isti riječnik koji koristite vi marksisti. i da ja sam pristojan pa neću psovati
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t6588-rusija-kao-i-zapad-opet-snosi-posljedice-sto-bombardira-muslimane
Guest- Guest
aj oladi dan.Ringo10 wrote:Puši kurčinu.preko_vode_do_slobode wrote:kako bi rekao provocator.. što si sijali to će i žnjati (ako je bio teroristički napad)
Po snimci nikad nebih rekao da je pad zbog vremenskih uvjeta. Baš djeluje kao da ga je zakucao u zemlju.Serbinho-3 wrote:gargamel0101 wrote:
Prvo uletiš da nije avion pao u Rusiji, da je to neka druga snimka, pa zatim spominješ automobile iako ih je u cijeloj snimci samo dva, pa onda dođeš na ono što mi već razjasnili na prvih par postova. Tako da što si sad ti htio reći sa ovim svojim postovima? Da je to novinska patka za zaradu?
Daj se saberi.
Niko nije rekao da nije pao tamo, to si ti ngde "procitao", dok za snimak jesam rekao da mozda nije autentican na osnovi novinarskih informacija i sa foruma gde dolaze iz celog Sveta, ukljucujuci i pilote a gde rekose jak vetar, kojeg na snimku nema.
Sve do sada sto sam procitao i kad vidim snimak, ako je pravi, govori da informacije nisu tacne, koje kruze.
Avion ne izgleda cak ni u stall-u, vec da je velikom brzinom zakucan.
Treba sacekati a sada mi izgleda i na teroristicki cin, mada, treba sacekati, sve je ovo za sada totalno nejasno.
danni1-
2014-04-16
Ništa se ne prikriva, sve je tu već. I komunikacija sa pilotima i sve info su dostupne.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
http://lifenews.ru/news/191340
Tu ima još dvije kratke snimke pada aviona.
ovo je drugi pokušaj slijetanja koji je završio tragično.
Koliko sam do sada pročitao o tome, čini se da je greška pilota koji nije uspio
zaokreniti zrakoplov na livo i poravnati ga sa pistom, izgubio je kontrolu nad letjelicom.
Ostavio je trudnu ženu na Cipru a ovo mu je tribao biti zadnji let za ovu kompaniju, prelazio
je u Ryan air.
Tu ima još dvije kratke snimke pada aviona.
ovo je drugi pokušaj slijetanja koji je završio tragično.
zaokreniti zrakoplov na livo i poravnati ga sa pistom, izgubio je kontrolu nad letjelicom.
Ostavio je trudnu ženu na Cipru a ovo mu je tribao biti zadnji let za ovu kompaniju, prelazio
je u Ryan air.
2014-04-20
Pilot Boeinga 737 koji se srušio u Rostov na Donu, pokušao je u kritičnom trenutku, odustati od slijetanja
i napraviti još jedan krug kako bi se bolje pozicionirao tj poravnao sa pistom.
To je izvijestio"Interfax", pozivajući se na neimenovani izvor.
Ispitanik je rekao da Boeing nije mogao izdržati opterećenje u kritičnom trenutku.
"Smatramo da je verzija da kada je pokušavao kritički trenutak prije ulaska brigu za sljedeći krug, avion nije mogao izdržati granične opterećenja s obzirom na teške vremenske uvjete i jaki vjetrovi, što bi moglo dovesti do katastrofe" , - rekao je izvor.
Uočeno je da je avion pao s visine od 900 metara pri brzini od oko 300 kilometara na sat. U isto vrijeme posada nije podnio signal za pomoć.
i napraviti još jedan krug kako bi se bolje pozicionirao tj poravnao sa pistom.
To je izvijestio"Interfax", pozivajući se na neimenovani izvor.
Ispitanik je rekao da Boeing nije mogao izdržati opterećenje u kritičnom trenutku.
"Smatramo da je verzija da kada je pokušavao kritički trenutak prije ulaska brigu za sljedeći krug, avion nije mogao izdržati granične opterećenja s obzirom na teške vremenske uvjete i jaki vjetrovi, što bi moglo dovesti do katastrofe" , - rekao je izvor.
Uočeno je da je avion pao s visine od 900 metara pri brzini od oko 300 kilometara na sat. U isto vrijeme posada nije podnio signal za pomoć.
2014-04-20
gargamel0101 wrote:Znaju li se imena posade? Ako imena zavšavaju ed, onda je jasno o čemu se radi. A ako ne, onda može biti ljudska greška.
Misliš onda je na ić...prolije se kava po cockpitu i jebiga.
Na slijetanje u Rostov na Donu čekalo je još nekoliko aviona. neki su kapetani odlučili odletiti
na druge aerodrome a na tome su im sada putnici zahvaljivali na koljenima.
Jedan od putnika govori kako je sa drugim putnicima pizdio na pilote, ljutili se i sl.
a sada govore da su im zahvalni do groba.
Inače za kolega Eru koji je takodjer na -ić , informacija da je pilot aviona koji se srušio sa Cipra.
na druge aerodrome a na tome su im sada putnici zahvaljivali na koljenima.
Jedan od putnika govori kako je sa drugim putnicima pizdio na pilote, ljutili se i sl.
a sada govore da su im zahvalni do groba.
«Поклон до земли, спасибо за профессионализм!» — пассажиры благодарят российских пилотов, отказавшихся сажать самолет в Ростове-на-Дону «Первая попытка сесть не получилась, равно как и вторая, и третья. При заходе на посадку трясло как на старой телеге. Уверенный и спокойный голос командира сообщил о том, что уходим на Краснодар». |
Inače za kolega Eru koji je takodjer na -ić , informacija da je pilot aviona koji se srušio sa Cipra.
2014-04-20
Kolega Ero nije na ić, a pilot bi veoma lako bio.Yehudi wrote:
Dosta je tvojih laži i bedastoća
No čak i da nije ( nije ni moje) ipak si Bosanac
A pilot nije na -ić-..........provjerio sam.
A pilot nije na -ić-..........provjerio sam.
2014-04-20
dakle ipak greška pilota.. mogao je otić u drugu luku, ali nije i platili su svi glavom
Guest- Guest
Yehudi wrote:
Vidi se ti po nedostatku odgoja.Kućnog.
Yehudi wrote:
Mala brzina pri skretanju, pao u stall i nije ga uspeo izvuci zbog niske visine i zakucao se u zemlju.
Isao sam skoro za Beograd sa Air Serbia, takodje pri uzletanju ga iskrivio neverovatno udesno, doslo mi da dohvatim nekoga za gusu.
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iranska garda otela strani tanker s 12 članova posade
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Vojni helikopter se srušio na avio mitingu u Rusiji -Srbi prvi u tenkovskoj vožnji
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» Bombardiran grčki tanker, dva člana posade mrtva
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Vojni helikopter se srušio na avio mitingu u Rusiji -Srbi prvi u tenkovskoj vožnji
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» Bombardiran grčki tanker, dva člana posade mrtva
Page 2 of 2