Imaju pravo održati čistoću svoje rase
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Imaju pravo održati čistoću svoje rase
A ne, nisi razumijela...Ono što će se dogoditi, za to ti jednostavno nisi spremna...kaja_333 wrote:Pa otvori prozor i skočired wolf wrote:Ovo je dokaz da treba donositi teške odluke...Čovječanstvu je potreban skok...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Cek da vidim.. Na kojoj stranici u kuli stražara?red wolf wrote:A ne, nisi razumijela...Ono što će se dogoditi, za to ti jednostavno nisi spremna...kaja_333 wrote:Pa otvori prozor i skočired wolf wrote:Ovo je dokaz da treba donositi teške odluke...Čovječanstvu je potreban skok...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pusti njih...Ne razlikuju se od vas kršćana, židova i muslimana baš po ničemu...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahakaja_333 wrote:Cek da vidim.. Na kojoj stranici u kuli stražara?red wolf wrote:A ne, nisi razumijela...Ono što će se dogoditi, za to ti jednostavno nisi spremna...kaja_333 wrote:Pa otvori prozor i skočired wolf wrote:Ovo je dokaz da treba donositi teške odluke...Čovječanstvu je potreban skok...
red wolf-
2016-02-10
:), a jebene su ove bolesti glave. Kao zdrav si a nisi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehe...O zdrav sam ja, ali neka, vjeruj u to ako hoćeš...Tik tak, tik tak ljudsko biće...Tik tak...Još jako malo...kaja_333 wrote::), a jebene su ove bolesti glave. Kao zdrav si a nisi.
red wolf-
2016-02-10
hajde Ezeku,vec sam nekoliko mobitela i satova promijenio ,dok ti tik-takas..nikad to ne bu doslo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehe...O zdrav sam ja, ali neka, vjeruj u to ako hoćeš...Tik tak, tik tak ljudsko biće...Tik tak...Još jako malo...kaja_333 wrote::), a jebene su ove bolesti glave. Kao zdrav si a nisi.
Guest- Guest
Sad slušaj...Jako brzo...;-))))bogomdani wrote:hajde Ezeku,vec sam nekoliko mobitela i satova promijenio ,dok ti tik-takas..nikad to ne bu doslo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehe...O zdrav sam ja, ali neka, vjeruj u to ako hoćeš...Tik tak, tik tak ljudsko biće...Tik tak...Još jako malo...kaja_333 wrote::), a jebene su ove bolesti glave. Kao zdrav si a nisi.
red wolf-
2016-02-10
Jer to je nužno...Skok je potreban...
red wolf-
2016-02-10
Ma i Zamzung 7 bude zastario,a tis jos tik-takat..red wolf wrote:Sad slušaj...Jako brzo...;-))))bogomdani wrote:hajde Ezeku,vec sam nekoliko mobitela i satova promijenio ,dok ti tik-takas..nikad to ne bu doslo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehe...O zdrav sam ja, ali neka, vjeruj u to ako hoćeš...Tik tak, tik tak ljudsko biće...Tik tak...Još jako malo...kaja_333 wrote::), a jebene su ove bolesti glave. Kao zdrav si a nisi.
Guest- Guest
i Gomiri nisu vjerovali u to, pa su nestali...
Gotovo je prijatelju židovski...Znam, ti to još uvijek ne možeš shvatiti...Ni oni u Sodomi i Gomori nisu vjerovali...Ali, otišli su...I vi ćete...Zemlja mora ponovno prodistati...bogomdani wrote:Ma i Zamzung 7 bude zastario,a tis jos tik-takat..red wolf wrote:Sad slušaj...Jako brzo...;-))))bogomdani wrote:hajde Ezeku,vec sam nekoliko mobitela i satova promijenio ,dok ti tik-takas..nikad to ne bu doslo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehe...O zdrav sam ja, ali neka, vjeruj u to ako hoćeš...Tik tak, tik tak ljudsko biće...Tik tak...Još jako malo...kaja_333 wrote::), a jebene su ove bolesti glave. Kao zdrav si a nisi.
red wolf-
2016-02-10
ahhhh..bas sinoc sam na rubu kreveta Sodomizirao Rujku..ajoj,jes drecala..
Guest- Guest
Tvoj svijet je gotov...Uživaj dok možeš...Nemaš još puno vremena.bogomdani wrote:ahhhh..bas sinoc sam na rubu kreveta Sodomizirao Rujku..ajoj,jes drecala..
red wolf-
2016-02-10
kaja_333 wrote:Pa otvori prozor i skočired wolf wrote:Ovo je dokaz da treba donositi teške odluke...Čovječanstvu je potreban skok...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
E,upravo se tako i ponasam,kao da mi je danas zadnji dan zivota..zivim punim plutjima..red wolf wrote:Tvoj svijet je gotov...Uživaj dok možeš...Nemaš još puno vremena.bogomdani wrote:ahhhh..bas sinoc sam na rubu kreveta Sodomizirao Rujku..ajoj,jes drecala..
Guest- Guest
Živiš li zaista?bogomdani wrote:E,upravo se tako i ponasam,kao da mi je danas zadnji dan zivota..zivim punim plutjima..red wolf wrote:Tvoj svijet je gotov...Uživaj dok možeš...Nemaš još puno vremena.bogomdani wrote:ahhhh..bas sinoc sam na rubu kreveta Sodomizirao Rujku..ajoj,jes drecala..
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,dao bog da se barem dijelom osjecas sretnim i zadovoljnim,kao sto se ja osjecam...red wolf wrote:Živiš li zaista?bogomdani wrote:E,upravo se tako i ponasam,kao da mi je danas zadnji dan zivota..zivim punim plutjima..red wolf wrote:Tvoj svijet je gotov...Uživaj dok možeš...Nemaš još puno vremena.bogomdani wrote:ahhhh..bas sinoc sam na rubu kreveta Sodomizirao Rujku..ajoj,jes drecala..
Guest- Guest
'' 24Tko hoće život svoj spasiti, izgubit će ga; a tko izgubi život svoj poradi mene, taj će ga spasiti. 25Ta što koristi čovjeku ako sav svijet zadobije, a sebe samoga izgubi ili sebi naudi?" Luka...
red wolf-
2016-02-10
Gle, mrtvac me uči životu...bogomdani wrote:Ezeku,dao bog da se barem dijelom osjecas sretnim i zadovoljnim,kao sto se ja osjecam...red wolf wrote:Živiš li zaista?bogomdani wrote:E,upravo se tako i ponasam,kao da mi je danas zadnji dan zivota..zivim punim plutjima..red wolf wrote:Tvoj svijet je gotov...Uživaj dok možeš...Nemaš još puno vremena.bogomdani wrote:ahhhh..bas sinoc sam na rubu kreveta Sodomizirao Rujku..ajoj,jes drecala..
Ta rečeno je...
'' 60Reče mu: "Pusti neka mrtvi pokapaju svoje mrtve, a ti idi i navješćuj kraljevstvo Božje."'' ( Luka: 9:60 )
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,Rujka mi kaze da sam i previše ziv..i prepun energije..ebo ti sebe...
Guest- Guest
Ah, šta je ženske djece u Kini osuđeno na smrt i prije rođenja, a sve zbog politike jednog djeteta... Tak da, uvijek ima gore od goreg...
To je vaš svijet...AlfaOmega wrote:Ah, šta je ženske djece u Kini osuđeno na smrt i prije rođenja, a sve zbog politike jednog djeteta... Tak da, uvijek ima gore od goreg...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Ljudi imaju pravo na život
» Imaju li sportaši pravo na politički odabir?
» I Katalonci imaju svoje cvijeće
» Bandić i ZG - pravo na socijalu imaju ilegalni imigranti sa djecom
» Ljudi imaju pravo na život
» Imaju li sportaši pravo na politički odabir?
» I Katalonci imaju svoje cvijeće
» Bandić i ZG - pravo na socijalu imaju ilegalni imigranti sa djecom
Page 2 of 3