Poruka Engleza Srbiji : Velika Britanija je s vama dok gradite zajedničku budućnost
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poruka Engleza Srbiji : Velika Britanija je s vama dok gradite zajedničku budućnost
Klempawi ili ne ima ta neka tajna weza na relaćiji London BG gdje se Srbi odma raznježe ( da ne kažem šire dupe sami ).
Koliko ćete wi od njih izwuć waša sposobnost. Ja nisam Srbin pa neću o tome razbijat glawu al ja bi im izwukao jako mnogo da sam na wašem mjestu.
Koliko ćete wi od njih izwuć waša sposobnost. Ja nisam Srbin pa neću o tome razbijat glawu al ja bi im izwukao jako mnogo da sam na wašem mjestu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Poruka Engleza Srbiji : Velika Britanija je s vama dok gradite zajedničku budućnost
Bila je nekada tajna veza dok je kralj Petar bio u Londonu. Danas, nikakva veza ne postoji. Ne znam ni odakle Klempa u Srbiji. Ne znam ni ko ga je zvao. Jebem im mater obojici.
Ima i danas ta tajna weza,
Widjet ćemo koliko ste inteligentni i sposobni utržit sebe. Treba samo shwatit šta oni oće a onda im sami ponudit to plus još.
Meni bi trebalo onoliko wremena koliko je potrebno da izgoworim tu rečeniću da od njih dobijem ono šta oću ....npr oću to i to ......rečenića wremensog trajanja 30 sekunda .....i dobit ću ......samo moraš znat dobro formirati rečeniću.
Al ja sam realista . dobro proućim stwari , realan sam , ne tražim nešto šta je njima prewiše nego nešto šta nije a oni će oćijenit to kao ok stwar kad izwagaju tu rečeniću.
Nebitno je o ćemu se radi : ekonomija , gospodarstwo , geopolitika , lowa , wojska .....bilo šta ...swe.
Widjet ćemo koliko ste inteligentni i sposobni utržit sebe. Treba samo shwatit šta oni oće a onda im sami ponudit to plus još.
Meni bi trebalo onoliko wremena koliko je potrebno da izgoworim tu rečeniću da od njih dobijem ono šta oću ....npr oću to i to ......rečenića wremensog trajanja 30 sekunda .....i dobit ću ......samo moraš znat dobro formirati rečeniću.
Al ja sam realista . dobro proućim stwari , realan sam , ne tražim nešto šta je njima prewiše nego nešto šta nije a oni će oćijenit to kao ok stwar kad izwagaju tu rečeniću.
Nebitno je o ćemu se radi : ekonomija , gospodarstwo , geopolitika , lowa , wojska .....bilo šta ...swe.
2014-04-11
Paaaaaa .....ako malo bolje razmisliš njihowa snaga i utjećaj na globalnom planu kako wrijeme prolazi pada i oni su toga swijesni .....međutim baš to može biti dobar adut za trgowinu.ranki1 wrote:
pa otprilike,engleske budale jos msile da vladaju svuda,
Imperija u salazu je spremnija ( oćajnija ) da prihwaća bilo kakwe ponude koje bi je koliko toliko podigli prema gore tj bilo šta šta im powećawa tj wraća onaj utjećaj od prije.
2014-04-11
Šta je dobro za lowća nije dobro za patku.
Uprawo zato šta su imperiju u silazu nije loša nego dobra stwar u trgowini sa njima.
Možeš tražiti wiše za manje.
I dobit ćeš.
Mada jasno ne bih wolio da ispadne da ih ućjenjujem.
Uprawo zato šta su imperiju u silazu nije loša nego dobra stwar u trgowini sa njima.
Možeš tražiti wiše za manje.
I dobit ćeš.
Mada jasno ne bih wolio da ispadne da ih ućjenjujem.
2014-04-11
Ti aristokrati su ako se gleda iz točke gledišta wanske politike WB samo diplomatska prethodnića da se widi kako stwari stoje u tom smsilu tj kako će biti primljeni i tako ti detalji.
Dobro su primljeni i to je ok.
Dobro su primljeni i to je ok.
2014-04-11
pizzon wrote:sve vase "zakljucke " obavezno analizirati,
pre bilo cega. vi ste po pitanju srbije, opasno zlonamerni.
Englezi su po pitanju srbije prije svega dobronamjerni
Hebeš dobre namjere. Bitan je zajednički interes i lowa.
2014-04-11
TI koji se rukowode emoćijama i dobrim namjerama neka ne zaborawe da WB u eu parlamentu ima dowoljno ruku plus utjećajni su pa mogu nagoworit i druge ( mada neke neće ni trebat nagowarat prewiše ) da EU udari nekakwe sankćije Srbiji radi xy razloga.
2014-04-11
Widjet ćemo koliko je Srbija inteligentna. NIsam Srbin pa wam neću razrađiwat pregowore al meni bi oni odma donirali par helikoptera koje ja oću a njima nije problem dati plus još dosta toga i automatski ide i njihowa podrška na međunarodnom planu Srbiji.
Hebale was emoćije.
Hebale was emoćije.
2014-04-11
Ne kužite wi ništa jer da kužite išta nebi niti jedan Rus ( službeni , wojni i politički ) ušao u Srbiju.
Igrate igriće sa nekim tko je oswojio pola swijeta , jako je utjećajan u tom istom swijetu i premazan je swim mogućim mastima.
Loše , loše , jako loše.
Igrate igriće sa nekim tko je oswojio pola swijeta , jako je utjećajan u tom istom swijetu i premazan je swim mogućim mastima.
Loše , loše , jako loše.
2014-04-11
Pažnju svjetskih medija privukla je ovih dana informacija da je švicarska kompanija "Glencore" dogovorila uvoz nafte vrijedan 300 milijuna dolara iz kurdistanskog dijela Iraka u Europu. Ugledni "New York Times" piše u povodu toga da su vjerojatno odredište kurdistanske nafte Hrvatska i Izrael, gdje bi se nafta preradila za europsko tržište.
– Nemam informacija o tome, ali, načelno govoreći, ne vidim tu ništa čudno ili iznenađujuće.
Ako je riječ o uvozu nafte iz Kurdistana kao provozu iz naftnog terminala u Omišlju u unutrašnjost Europe, takav potez je logičan jer se radi o najkraćem putu – komentira za naš list konzultant Davor Štern, procjenjujući da je naglašeni uvoz nafte iz Kurdistana posljedica očekivanja na svjetskom tržištu da će cijena tog energenta rasti pa se, ističe naš sugovornik, stvaraju zalihe i nastoji zaraditi na razlici cijene.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/306203/iracka-nafta-vrijedna-300-milijuna-dolara-dolazi-u-hrvatski-jadran
– Nemam informacija o tome, ali, načelno govoreći, ne vidim tu ništa čudno ili iznenađujuće.
Ako je riječ o uvozu nafte iz Kurdistana kao provozu iz naftnog terminala u Omišlju u unutrašnjost Europe, takav potez je logičan jer se radi o najkraćem putu – komentira za naš list konzultant Davor Štern, procjenjujući da je naglašeni uvoz nafte iz Kurdistana posljedica očekivanja na svjetskom tržištu da će cijena tog energenta rasti pa se, ističe naš sugovornik, stvaraju zalihe i nastoji zaraditi na razlici cijene.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/306203/iracka-nafta-vrijedna-300-milijuna-dolara-dolazi-u-hrvatski-jadran
2014-04-11
Obustavljeni svi radovi na Južnom toku
18 mart 2016 Izmijenjeno 14:51 CET
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/obustavljeni-svi-radovi-na-juznom-toku
18 mart 2016 Izmijenjeno 14:51 CET
Moskva je zvanično obustavila sve radove u vezi s projektom plinovoda Južni tok, poručeno je iz Kremlja.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/obustavljeni-svi-radovi-na-juznom-toku
2014-04-11
longi naredi im da vrate bosanski brod
2014-04-14
Winter is coming wrote:longi naredi im da vrate bosanski brod
http://www.rtvusk.ba/vijest/u-sanskom-mostu-obiljezena-101-godisnjica-bitke-kod-canakkalea/5494
2014-04-11
Vojni izaslanik Velike Britanije u Beogradu Sajmon Ficgibon ocenio je da ta zemlja prepoznaje Srbiju kao najbitnijeg partnera u regionu s obzirom na geografski položaj i regionali uticaj.
Prema njegovim recima, najznačajnije oblasti vojne saradnje Velike Britanije i Srbije tiču se profesionalnog vojnog obrazovanja srpskih oficira na bitanskim vojnim akademijama kao i razmene iskustava iz mirovnih misijama.
On je rekao da je sto se tiče tradicionalne vojne saradnje ona na prilično niskom nivou i to uglavnom iz političkih razloga ali se popravlja.
"Želimo da Srbi i Britanci budu zajedno angažovani u nekim budućim mirovnim misijama ali to je prvensveno stvar političke volje", rekao je Ficgibon.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:596385-Marineli-NATO-otvoren-za-saradnju-sa-Srbijom-ciju-vojnu-neutralnost-postuje
Prema njegovim recima, najznačajnije oblasti vojne saradnje Velike Britanije i Srbije tiču se profesionalnog vojnog obrazovanja srpskih oficira na bitanskim vojnim akademijama kao i razmene iskustava iz mirovnih misijama.
On je rekao da je sto se tiče tradicionalne vojne saradnje ona na prilično niskom nivou i to uglavnom iz političkih razloga ali se popravlja.
"Želimo da Srbi i Britanci budu zajedno angažovani u nekim budućim mirovnim misijama ali to je prvensveno stvar političke volje", rekao je Ficgibon.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:596385-Marineli-NATO-otvoren-za-saradnju-sa-Srbijom-ciju-vojnu-neutralnost-postuje
2014-04-11
ne znam ko je moga da bude zbunjen
prijemom princa carlsa u srbiji.
cak su najzesci protivnici v.b. bili tihi
nas prijem i odnos bio je iskren.
ne znam, kako je u pristini,
niti me interesuje.
verujem da su tamo organizovano,
ko u doba tita,
na ulicama klicali i padali u trans.
prijemom princa carlsa u srbiji.
cak su najzesci protivnici v.b. bili tihi
nas prijem i odnos bio je iskren.
ne znam, kako je u pristini,
niti me interesuje.
verujem da su tamo organizovano,
ko u doba tita,
na ulicama klicali i padali u trans.
Guest- Guest
verovanje nasih neprijatelja u regiona,
o nekoj srpskoj izopstenosti iz zapadnog sveta,
dozivljava fijasko, i tek slede iznenadjenja.
srbija ce se vratiti svojoj politici staroj 100 i vise
godina. to smo i culi ovih dana.
o nekoj srpskoj izopstenosti iz zapadnog sveta,
dozivljava fijasko, i tek slede iznenadjenja.
srbija ce se vratiti svojoj politici staroj 100 i vise
godina. to smo i culi ovih dana.
Guest- Guest
Na Daily Mailu dosta komentara u kojima se izražava čuđenje da je Charles tako toplo dočekan u Srbiji, pored onih o njegovom alkoholizmu.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Rusija nudi Srbiji zajedničku proizvodnju vakcine protiv korone
» Velika Britanija i EU postigli dogovor o Brexitu
» Velika Britanija preferira muslimanske azilante
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» Rusija nudi Srbiji zajedničku proizvodnju vakcine protiv korone
» Velika Britanija i EU postigli dogovor o Brexitu
» Velika Britanija preferira muslimanske azilante
Page 4 of 5