Petrov kritizirao vlast u Srbiji: ‘Ako Srbija misli da su u Hrvatskoj slijepi, varaju se’
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Petrov kritizirao vlast u Srbiji: ‘Ako Srbija misli da su u Hrvatskoj slijepi, varaju se’
maggie13 wrote:ti to vices Seselju..i zivis :Ddzango wrote:Ali ja ne vičim po forumu: Svaka čast Vučiću kada hoće da me napravi budalom.maggie13 wrote:ne brinite vi za nas,imate dovoljno vlastitih problema..ma u kakvim problemima bili,i dalje nam ide puno bolje nego vama..8-)dzango wrote:Država se jučer zadužila za 4 milijarde kuna
A vi jurite veštice po Srbiji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Petrov kritizirao vlast u Srbiji: ‘Ako Srbija misli da su u Hrvatskoj slijepi, varaju se’
ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
Nista cudno kad su vam vođe Seseljevi suradnici i poklonici,stovatelji imena i (ne)djela..:-)
Kad mi nazovemo Srbe u Hrvatskoj da su Slavonci,Krajinci,Dalmatinci,ili sl,,nece ih ni taknuti..;-)
Kako sad Slavonici? Zar nisu Četnici? Ima tu jedna razlika. Ne zovemo mi njih, nego oni sebe zovu po svom izboru. Mogu da budu i Eskimi. Njihova stvar.
2014-04-12
Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
Nista cudno kad su vam vođe Seseljevi suradnici i poklonici,stovatelji imena i (ne)djela..:-)
Kad mi nazovemo Srbe u Hrvatskoj da su Slavonci,Krajinci,Dalmatinci,ili sl,,nece ih ni taknuti..;-)
Kako sad Slavonici? Zar nisu Četnici? Ima tu jedna razlika. Ne zovemo mi njih, nego oni sebe zovu po svom izboru. Mogu da budu i Eskimi. Njihova stvar.
dzani,dragi,pao si odavno..i slijepcu jasno.docim presutno odobravas Seselja..;-)dzango wrote:Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
2014-04-12
Kako bre prećutno a postavio sam i klip sa pesmom o Šešelju? Šta još treba da uradim?maggie13 wrote:dzani,dragi,pao si odavno..i slijepcu jasno.docim presutno odobravas Seselja..;-)dzango wrote:Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
ne vidim klipove :Ddzango wrote:Kako bre prećutno a postavio sam i klip sa pesmom o Šešelju? Šta još treba da uradim?maggie13 wrote:dzani,dragi,pao si odavno..i slijepcu jasno.docim presutno odobravas Seselja..;-)dzango wrote:Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
Hocu da napises kako je zlocinac i da ga moraju isporucit Haagu..
I,upozoravam te da imam PMS,pa ti nije pametno previse mi proturjecit ;-)
2014-04-12
Šteta što ne vidiš klip.maggie13 wrote:ne vidim klipove :Ddzango wrote:Kako bre prećutno a postavio sam i klip sa pesmom o Šešelju? Šta još treba da uradim?maggie13 wrote:dzani,dragi,pao si odavno..i slijepcu jasno.docim presutno odobravas Seselja..;-)dzango wrote:Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
Šešelj će ići u Hag posle izbora i to je ustupak Zapada Vučiću. Nikako mu ne bi išlo u prilog da ga isporučuje tokom predizborne kampanje. Dakle, to su poslovi Naprednjaka i njihovih sponzora i nema nikakve veze sa HR.
nema plasticno,ali itekako ima..s obzirom na stavove i djelovanja doticnog..sto niste njega rijesili umjesto đinđica..dzango wrote:Šteta što ne vidiš klip.maggie13 wrote:ne vidim klipove :Ddzango wrote:Kako bre prećutno a postavio sam i klip sa pesmom o Šešelju? Šta još treba da uradim?maggie13 wrote:dzani,dragi,pao si odavno..i slijepcu jasno.docim presutno odobravas Seselja..;-)dzango wrote:Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
Šešelj će ići u Hag posle izbora i to je ustupak Zapada Vučiću. Nikako mu ne bi išlo u prilog da ga isporučuje tokom predizborne kampanje. Dakle, to su poslovi Naprednjaka i njihovih sponzora i nema nikakve veze sa HR.
2014-04-12
maggie13 wrote:nema plasticno,ali itekako ima..s obzirom na stavove i djelovanja doticnog..sto niste njega rijesili umjesto đinđica..dzango wrote:Šteta što ne vidiš klip.maggie13 wrote:ne vidim klipove :Ddzango wrote:Kako bre prećutno a postavio sam i klip sa pesmom o Šešelju? Šta još treba da uradim?maggie13 wrote:dzani,dragi,pao si odavno..i slijepcu jasno.docim presutno odobravas Seselja..;-)dzango wrote:Ja ti već rekoh da nisam ovca koju vodaju Vulin, Petrov i slični hoštapleri. Ne padam na njihove spinove za glupu masu, kao kolege sa teme.maggie13 wrote:ne zivim ni ja u Vukovaru,na srecu..no,kako si ti u moodu moralnih prozivki,mogao bi malo do Vojvodine..za cistu savjest..u ime onih koji su se sami prozvali :Ddzango wrote:Gde u Beogradu da nađem bunjevačku tablu.maggie13 wrote:mozete one bunjevacke..:D sto su vas napali u vasim domovima..dzango wrote:A šta bi bio cilj demonstracija? Koje table da polupamo?maggie13 wrote:to si ti mogao organizirat u Srbiji demonstracije protiv Seselja..bi li vas se skupilo par stotina?! ;-)dzango wrote:Ako ustreba, ovešće vas i na proteste. Bar sa ovcama to nikada nije bilo teško.maggie13 wrote:Lako je sto nismo slijepi(neki),vec sto nitko ne provodi sluzbeni protest protiv takve politike Srbije..politike poticanja i presutnog odobravanja.;-)
Ovde se radi o procesnom pitanju a ne o utvrđivanju krivice. Dakle nema.
Nije bio premijer. I znao je bolje sa Legijom i ekipom.
Ali ne radi se tu uopšte o Šešelju. On je samo sredstvo kojim se poštapaju ovdašnje Vlade kada zapadnu u škripac. Tu su uvek komšije da odvrate pažnju od glavnih pitanja.
To su samo floskule o nekom ozbiljnom odvracanju paznje..nekakve izlike i alibiji..covjek treba imati svoj osobni stav o svemu i isti zastupat,neovisno o sravovima koji mu se namecu..nije lako,ali treba se borit ;-)
2014-04-12
Jeste. I onda mu Petrov ili Vulin bace kosku i ovaj srećan kao kuče. Glođe sve u šesnaest.maggie13 wrote:To su samo floskule o nekom ozbiljnom odvracanju paznje..nekakve izlike i alibiji..covjek treba imati svoj osobni stav o svemu i isti zastupat,neovisno o sravovima koji mu se namecu..nije lako,ali treba se borit ;-)
Obične pizdarije za paljenje masa.
Ako narod iz 90-tih nije izvukao nikakvo naravoučenije,onda neka se još jednom pomlate.
Ako narod iz 90-tih nije izvukao nikakvo naravoučenije,onda neka se još jednom pomlate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti uvijek c/b..neke stvari je najbolje rjesavat u hodu..odgađanje rađa zlu krv..;-)dzango wrote:Jeste. I onda mu Petrov ili Vulin bace kosku i ovaj srećan kao kuče. Glođe sve u šesnaest.maggie13 wrote:To su samo floskule o nekom ozbiljnom odvracanju paznje..nekakve izlike i alibiji..covjek treba imati svoj osobni stav o svemu i isti zastupat,neovisno o sravovima koji mu se namecu..nije lako,ali treba se borit ;-)
2014-04-12
Nekad je bolje kada se odlaže.maggie13 wrote:ti uvijek c/b..neke stvari je najbolje rjesavat u hodu..odgađanje rađa zlu krv..;-)dzango wrote:Jeste. I onda mu Petrov ili Vulin bace kosku i ovaj srećan kao kuče. Glođe sve u šesnaest.maggie13 wrote:To su samo floskule o nekom ozbiljnom odvracanju paznje..nekakve izlike i alibiji..covjek treba imati svoj osobni stav o svemu i isti zastupat,neovisno o sravovima koji mu se namecu..nije lako,ali treba se borit ;-)
Šta ti predlažeš? Da se pokoljemo i jednom za svagda rešimo sva pitanja?
Sto si ti naučio iz 90-ih?jastreb wrote:Obične pizdarije za paljenje masa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Verovatno da ne glođe kosku.kaja_333 wrote:Sto si ti naučio iz 90-ih?jastreb wrote:Obične pizdarije za paljenje masa.
Uglavnom nije..nakupi se problema ;-)dzango wrote:Nekad je bolje kada se odlaže.maggie13 wrote:ti uvijek c/b..neke stvari je najbolje rjesavat u hodu..odgađanje rađa zlu krv..;-)dzango wrote:Jeste. I onda mu Petrov ili Vulin bace kosku i ovaj srećan kao kuče. Glođe sve u šesnaest.maggie13 wrote:To su samo floskule o nekom ozbiljnom odvracanju paznje..nekakve izlike i alibiji..covjek treba imati svoj osobni stav o svemu i isti zastupat,neovisno o sravovima koji mu se namecu..nije lako,ali treba se borit ;-)
Ja sam protiv agresije bilo koje vrste..samo trebate raskrstit s politikom 90-ih,ne promovirat velikosrpsku politiku,pa cemo vam oprostit @_@
2014-04-12
:)dzango wrote:Verovatno da ne glođe kosku.kaja_333 wrote:Sto si ti naučio iz 90-ih?jastreb wrote:Obične pizdarije za paljenje masa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa da sve počinje bacanjem čegrsti međ narod. I onda se dižu tenzije do usijanja i onda negdje pukne.kaja_333 wrote:Sto si ti naučio iz 90-ih?jastreb wrote:Obične pizdarije za paljenje masa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nekad je bolje kad se nakupi.maggie13 wrote:Uglavnom nije..nakupi se problema ;-)dzango wrote:Nekad je bolje kada se odlaže.maggie13 wrote:ti uvijek c/b..neke stvari je najbolje rjesavat u hodu..odgađanje rađa zlu krv..;-)dzango wrote:Jeste. I onda mu Petrov ili Vulin bace kosku i ovaj srećan kao kuče. Glođe sve u šesnaest.maggie13 wrote:To su samo floskule o nekom ozbiljnom odvracanju paznje..nekakve izlike i alibiji..covjek treba imati svoj osobni stav o svemu i isti zastupat,neovisno o sravovima koji mu se namecu..nije lako,ali treba se borit ;-)
Ja sam protiv agresije bilo koje vrste..samo trebate raskrstit s politikom 90-ih,ne promovirat velikosrpsku politiku,pa cemo vam oprostit @_@
To je mnogo duže politika od devedesetih i proteže se bar 100 godina unazad. Mada opet kažem, nema to veze ni sa Šešeljem, ni sa nekom ozbiljnom politikom.
Neće nigde da pukne. Malo pale glupu masu, pa ih onda lade. I tako u krug.jastreb wrote:Pa da sve počinje bacanjem čegrsti međ narod. I onda se dižu tenzije do usijanja i onda negdje pukne.kaja_333 wrote:Sto si ti naučio iz 90-ih?jastreb wrote:Obične pizdarije za paljenje masa.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Luki (citaj Putin) prijeti Sulji:'Dokle Srbija misli sjediti na tri stolca.Vlast i narod nisu isto.'
» Srpski pisac priznao ono sto je javna tajna:'Vucicevu fasisticku vlast u Srbiji podrzava dijelom i EU jer zele stabilokraciju u Srbiji'
» Dalićka kontrira Bulju oko prodaje HEP-a:'Petrov je jasno rekao što misli'
» Božo Petrov umire od smijeha jer misli da Pernar opet priča gluposti
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Srpski pisac priznao ono sto je javna tajna:'Vucicevu fasisticku vlast u Srbiji podrzava dijelom i EU jer zele stabilokraciju u Srbiji'
» Dalićka kontrira Bulju oko prodaje HEP-a:'Petrov je jasno rekao što misli'
» Božo Petrov umire od smijeha jer misli da Pernar opet priča gluposti
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 2 of 3