Agonija 40+
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Agonija 40+
A otac placa za ostalu djecu?Triny wrote:Sinu koji živi s ocem.prckov wrote:kome placa alimentacijuTriny wrote:Imam frendicu ,40+, razvedena, troje djece.RayMabus wrote:To je test inteligenćije a ne to šta wi čitate , Oš mi dat pičke ?
Ženska je glupa ko kuraz.
Pa neću sa takwom imat posla.
GLUPA JE.
Ima firmu , sama radi po cijele dane, plaća tri najma i jednu alimentaciju. Izgleda k'o avion.
Svako malo ima ovakve ponude.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A eto widiš da mogu.preko_vode_do_slobode wrote:RayMabus wrote:Ako hoćeš seks onda normalno da žensku neš pitat blić pitanja.
Ako ti je ćilj prowjerit kakwa je da widiš jel ima šta s njom ozbiljno na duge staze tj jel kandidat za udaju onda idu bliz pitanja.
Jedno bliz pitanje je : Oš dat pičke ?
Ako kaže neću a tu se nešto wrti znači neka glupaća jer je nelogićna ....wrti se , igra je oko toga a odgowara sa neću.
AKo se uwrijedi makni se ća od toga ...iskopleksiarana , umišljena itd itd itd.
AKo kaže oču ....ok laka ženska al wrata su joj otworena jer je barem logićna i ne mulja okolo.
Ako zawari na owo i ne reće ništa riječima ....e to je to .....ženska normalna i za zahebaniju ....ženi....wodi doma.
gle niti jedna ženska ti neće na šemu "daj mare pizde" dati pizde, čak i da se želi žarko pojebati sa tobom.. ne možeš tako pristupati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne, još se vuku po sudu.prckov wrote:A otac placa za ostalu djecu?Triny wrote:Sinu koji živi s ocem.prckov wrote:kome placa alimentacijuTriny wrote:Imam frendicu ,40+, razvedena, troje djece.RayMabus wrote:To je test inteligenćije a ne to šta wi čitate , Oš mi dat pičke ?
GLUPA JE.
Ima firmu , sama radi po cijele dane, plaća tri najma i jednu alimentaciju. Izgleda k'o avion.
Trinity-
2014-04-17
MOGU SE PONAŠAT KAKO GOD JA OĆU JER JE TO MOJE OSNOWNO PRAWO DA PROWJERIM KAKAW JE TKO.
TO MI NI TI NI NITKO NEĆE ODUZETI.
TO MI NI TI NI NITKO NEĆE ODUZETI.
2014-04-11
Takvoj ti i longi niste ni do koljena.preko_vode_do_slobode wrote:Triny wrote:Budalo.preko_vode_do_slobode wrote:RayMabus wrote:OK al to je žena sa troje djeće. Nemam pojma šta da ti kažem. Baš i ne upadam takwima.Triny wrote:Imam frendicu ,40+, razvedena, troje djece.RayMabus wrote:To je test inteligenćije a ne to šta wi čitate , Oš mi dat pičke ?
GLUPA JE.
pa takvoj netreba brak i veza, nego dobar jebač da je obradi 2-3 puta tjedno. ako izgleda kao avion, što fali da je obradiš 2-3 puta tjedno, ja da sam solo bi pristao na takvu opciju
a šta si mislila da bi se ženia za staru milfaču sa 4banke i 3 djece? no thx, kako rekoh normalan muškarac ako je ova avion, neće imati ništa protiv da je obrađuje neko vrijeme, ali za potomstvo se traži neka mlađa
tako i longiju.. isto preporučavam.. obrađuj takvu, i usput gledaj mlađu riješit
Trinity-
2014-04-17
Da.kic wrote:ako kaze da onda je logicna, o kruteranio xDD
Pokazuje signale , igra .....ok.
AJmo sad ....bliz pitanje.
Igraš a odgowaraš mi sa neću.
OK.
BY BY
2014-04-11
U suštini ja weć u 90% slućajewa znam koji će biti odgowor al ženska prewiše odugowlaći , glumi nešto ....samo je stawljam pred zid .....nema lijewo nema desno ...ima samo naprijed il nazad.
IMAM JA PAMETNIJEG POSLA OD GUBLJENAJ WRIMENA SA GLUPAĆAMA.
IMAM JA PAMETNIJEG POSLA OD GUBLJENAJ WRIMENA SA GLUPAĆAMA.
2014-04-11
A ako želiš samo pičke onda normalno da owo neš pitati.
Jel te pička zanima ?
OK.
Odi na kurwe.
Pa pun interent i oglasnik njihowih brojewa.
Jel te pička zanima ?
OK.
Odi na kurwe.
Pa pun interent i oglasnik njihowih brojewa.
2014-04-11
Pa sto onda ona placa?Triny wrote:Ne, još se vuku po sudu.prckov wrote:A otac placa za ostalu djecu?Triny wrote:Sinu koji živi s ocem.prckov wrote:kome placa alimentacijuTriny wrote:Imam frendicu ,40+, razvedena, troje djece.RayMabus wrote:To je test inteligenćije a ne to šta wi čitate , Oš mi dat pičke ?
GLUPA JE.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Alimentacija se plaća djeci, ne roditelju, je'l tako?
Plaća sinu koji je punoljetan, šta bi trebalo da se s njim nateže po sudu kao što joj se kćer koja je također punoljetna sudi s ocem.
Plaća sinu koji je punoljetan, šta bi trebalo da se s njim nateže po sudu kao što joj se kćer koja je također punoljetna sudi s ocem.
Trinity-
2014-04-17
Nesto ti tu muljas
2014-04-19
Wečina žena želi wezu ...znači hodanje , kino , wečere i to ....upoznawanje ....ok ....to wodi negdje jel tako ?
Ne widim šta je nekulturno u mom pitanju : Oš dat pičke ?
Pa nigdje ne piše sada .....samo pitam da znam jel to hodanje wodi ili ne wodi nigdje.
Pa nigdje ne piše sada .....samo pitam da znam jel to hodanje wodi ili ne wodi nigdje.
2014-04-11
Ona : Ajmo u kino ?
Ja : Oš mi dat pičke ? ( pazi nigdje ne piš kada samo pitanje )
Ona : A jesi nekulutran.
Ja : OK ( by by ).
Ja : Oš mi dat pičke ? ( pazi nigdje ne piš kada samo pitanje )
Ona : A jesi nekulutran.
Ja : OK ( by by ).
2014-04-11
zbog takvog stava i pizdiš tu po forumu...RayMabus wrote:Wečina žena želi wezu ...znači hodanje , kino , wečere i to ....upoznawanje ....ok ....to wodi negdje jel tako ?
Pa kad su glupe ko kuraz.Dread_Pirate_Roberts wrote:zbog takvog stava i pizdiš tu po forumu...RayMabus wrote:Wečina žena želi wezu ...znači hodanje , kino , wečere i to ....upoznawanje ....ok ....to wodi negdje jel tako ?
2014-04-11
Wrlo rado takwe žesnke prepuštam drugima ?
Pa zamisli ti to sutra u braku dakle sužiwot.
Ono brzina zaključiwanja : spor proesor.
Pa zamisli ti to sutra u braku dakle sužiwot.
Ono brzina zaključiwanja : spor proesor.
2014-04-11
"Ja sam bila pristojna i rekla mu da je O.K. Nisam mu htjela odma reć da je niži od mene i da ima drobinu. A pitam ja njega, onako iz čiste radoznalosti, kako izgledam ja njemu. A on meni bez pardona: "A imaš veliku glavu. Nisam to očekiva, volija bi da je manja." To nam je bila prva i zadnja kava – kaže nam jedna naša sugrađanka, jedno predivno stvorenje puno radosti, veselja u zrelim godinama koje još ne dijeli s ljubavlju svoga života. I pardon, uopće nema veliku glavu, skroz joj je normalne veličine."
\o/
\o/
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nema weze, NIje šteta ne brini se.Dread_Pirate_Roberts wrote:misle i one to za tebe pa ste 1:1...
2014-04-11
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Page 14 of 16