Orešković za Bloomberg objasnio gdje misli iskopati 1.5 milijardi eura već ovog ljeta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orešković za Bloomberg objasnio gdje misli iskopati 1.5 milijardi eura već ovog ljeta
Odgojili su me i obrazovali(vidi se, jelda), valjda sam im nešto dužan i vratiti. Dam ja od sebe i puno više od toga.sitting_bull wrote:Ero wrote:Kmetu, kao prvo nauči se boldati samo najbitnije.
Drugo, ovdje di sam nema ništa značajnijeg (od novijeg) u što ne bi bilo ugrađena
barem dijelom i moja pamet, kao i djelo mojih ruku.Čak i izvan ovih granica.
Kulturu rada, disciliniranosti, ustrajnosti, kućnog odgoja i poštenja sam kao dječarac
ponio od kuće , a ovdje je uslijedilo poliranje na fino, za što sam do groba zahvalan
mojim mentorima, koji su prepznali moje potencijale.
Opet se hvalim? Opravdano...i nije prvi put.
sam si pokazao kako ti do bosne koja bi ti trebalo biti domovina uopće nije stalo jer si svoju raskošnu pamet i svoje vrijedne ruke prodao janezima za škude.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Orešković za Bloomberg objasnio gdje misli iskopati 1.5 milijardi eura već ovog ljeta
Domoljublje se dokazuje s nesebičnim radom i ne sisanjem novca poreznih obveznika kao vi, skojevci.sitting_bull wrote:i i nikad spominjanom domoljublju prema deželi u kojoj živiš
Ero wrote:Odgojili su me i obrazovali(vidi se, jelda), valjda sam im nešto dužan i vratiti. Dam ja od sebe i puno više od toga.
aha. slovencima si dužan vratiti, bosnu tko jebe!
sluga jernej...
sitting_bull-
2015-09-28
e
slovenski domoljub vodi brigu o bosni i rh???
najviše love posisaju tvoji zemljaci kojima su sutla i kupa bil preduboke...
Ero wrote:Domoljublje se dokazuje s nesebičnim radom i ne sisanjem novca poreznih obveznika kao vi, skojevci.
slovenski domoljub vodi brigu o bosni i rh???
najviše love posisaju tvoji zemljaci kojima su sutla i kupa bil preduboke...
sitting_bull-
2015-09-28
Misliš migrant, onih 100.000 mladih ljudi šta ste ih otjerali iz države u zadnjih par godina?sitting_bull wrote:... jer to što ti nabrajaš kao svoje vrline ima svaki iole obrazovaniji ekonomski imigrant zapadno od sutle, neovisno o boji kože i vjeri.
To što znaju znaju, a ono što ne znaju naučit će.
Eto, mislio sam da je bolje da ti šamaraš svoje skojevce...Manje bi bolilo.debotoijusto wrote:hi hi...Ero wrote:PS:debotoijusto wrote:napad skromnosti s desnaOpet se hvalim? Opravdano...i nije prvi put. :D
Evo, mogu ti ostaviti link od WorldCat, s mojim referencama
iz samo jednoga dijela moga života.
Imam osjećaj da u tebe mogu imati toliko povjerenja.
Samo ne znam kako se ovdje šalje PP?
ne salji nista, izdao bi radu koncara a ne takvog muskardina s referencama
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
» Gdje je Tihomir Orešković?
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Njemčka vlada očekuje 2 mil. emigranata ovog proljeća i ljeta
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
» Gdje je Tihomir Orešković?
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Njemčka vlada očekuje 2 mil. emigranata ovog proljeća i ljeta
Page 2 of 2