Omiljene igre
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Omiljene igre
Najomiljenija definitivno Civilizacija 3 complete
Uz bok njoj Heroes of Might and Magic 3 Wake of gods
Ostale koje volim zaigrat (rijetko pošto nisam baš s vremenom)
Dead Island, super igrica
Portal, tak tak
Commandos 1, uber igrica
Desperados, također uber igrica
Uz bok njoj Heroes of Might and Magic 3 Wake of gods
Ostale koje volim zaigrat (rijetko pošto nisam baš s vremenom)
Dead Island, super igrica
Portal, tak tak
Commandos 1, uber igrica
Desperados, također uber igrica
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Silent Hill 2 , takve igre neće više nikad biti, od priče, atmosfere, uvrnutih likova itd.
http://www.hcl.hr/vijesti-hcl-video-silent-hill-2-je-horor-kakav-se-nije-ponovio-14-godina-13703-27.html
slabo igram igrice, nabrojio bi još Morrowind, Dreamfall The Longest Journey, Broken Sword The Sleeping Dragon, Tomb Raider(neki nastavci) i kako bi bilo bez
Vice City i San Andreas hehe
http://www.hcl.hr/vijesti-hcl-video-silent-hill-2-je-horor-kakav-se-nije-ponovio-14-godina-13703-27.html
slabo igram igrice, nabrojio bi još Morrowind, Dreamfall The Longest Journey, Broken Sword The Sleeping Dragon, Tomb Raider(neki nastavci) i kako bi bilo bez
Vice City i San Andreas hehe
Guest- Guest
Toni Soprano wrote:
evo nes specijalno za tebe..meni osobno brutalni favorit od 44 minute,niti trena pauze..jednom sam upao u nesto slicno,i ne postoji nis bolje..
Guest- Guest
najviše volim RPG, baldurs gate, icewind dale, planescape torment, pillars of eternity....
i osobiti fetiš imam na warhammer 40k, to mi je predivno brutalno i mračno...
i osobiti fetiš imam na warhammer 40k, to mi je predivno brutalno i mračno...
Guest- Guest
Ja trenutno igram i to ponovo Far Cry 4 i tri igre Brothers in Arms. Sve ove igre rade OK i to na Windows 10 Pro 64 bit.gunslinger wrote:Koje su vam najdraže igre(ne igrice!)?meni definitivno FPS iako sam se okušao u svim žanrovima mada ne baš previše u multiplayer modovima,uglavnom odrastao sam s pucačinama i lakim prstom na obaraču obadvije ruke..trenutno igram Rage po 4-i put,jednu od mojih najdražih fps-rpg-drive igri,ovaj put u "ultranightmare" modu,bez varanja ofkors..nedavno sam instalirao win 8.1 pa sam htio isprobat sve moje omiljene igre kako funkcioniraju na toj "novoj" platformi i sve rade uredno iako mi kanta nije baš vrhunska,između ostalog nabacio sam Dishonored,Doom 3 BFG,Quake 4,Time Shift,Prey i jednu od najviše potcijenjenih al meni definitivno omiljenu Far Cry 2(nastavlja se)...
yzy1950celerohn950-
2015-10-19
svaka čast ak još rasturaš s 6,5 banki,ja igram ponovo Portal 2 i još uvijek mi genijalna,radi uredno na win ceneru 32bit,za FC 4 mi preslaba kanta,i nemam dx11 grafulju..yzy1950celerohn950 wrote:
Ja trenutno igram i to ponovo Far Cry 4 i tri igre Brothers in Arms. Sve ove igre rade OK i to na Windows 10 Pro 64 bit.
jack_reacher-
2014-04-14
igrao sam i portal mel stories,svojevrsni nastavak ali ne trojka nego samostalni mod,rad fanova,izuzetno težak ali zabavan do jaja;
jack_reacher-
2014-04-14
vjerovatno si čuo i za ovo;rad našeg croteama,isto fps mozgalica,pred kraj je postalo tak zaebano da sam moral varat no nadasve poučno,komplicirana filozofska slagalica sa kompletnom pričom i završnom poantom,remek djelo gaming ind.
;)
;)
jack_reacher-
2014-04-14
od mene?lol,fakat,mislim da sam to spomenuo na psihologiji čini mi se,ne igram na steamu,prije sam bio regan i koristio ga kao info pult no uglavnom sve skidam s torenta,nemam baš puno vremena,e si čuo da će bit sajam za gejmere unutar interlibera,šikni tu neki link,neda mi se tražit,možda odem,velesajam mi blizu,vidio danas plakat kod MSU-a
jack_reacher-
2014-04-14
reboot înfogamer? bio sam prošle godine, odbilo me malo sve to ludilo iskreno, ali vjerojatno opet odem :^^
http://www.rebootinfogamer.hr/
http://www.rebootinfogamer.hr/
ovdje trenutno ima neki gamerski event stajaznam
betty.boop-
2015-01-23
Metal Gear Solid i GTA serijali. Nema dalje... ima doduše l jedan japanski serijal, ali me stid reći, jerbo brijem da je više za curice.
Mislio sam glede popularnosti. Doduše, popularan je i u ostatku svijeta, ali nigdi ka u Japanu.
Final Fantasy, da ne duljim.
Final Fantasy, da ne duljim.
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
» Kineske omiljene državne tvrtke potiskuju privatni sektor
» Mladi političar iz Dodikove omiljene partije u Austrije nosi naušnice s likom poglavnika, i time se ponosi
» Cijela država priča o hapšenju kod Plenkovićeve omiljene ministrice. Osim HRT-ovog Otvorenog, oni će malo o vremenskoj prognozi
» OLIMPIJSKE IGRE
» Kineske omiljene državne tvrtke potiskuju privatni sektor
» Mladi političar iz Dodikove omiljene partije u Austrije nosi naušnice s likom poglavnika, i time se ponosi
» Cijela država priča o hapšenju kod Plenkovićeve omiljene ministrice. Osim HRT-ovog Otvorenog, oni će malo o vremenskoj prognozi
» OLIMPIJSKE IGRE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 5 of 9