Dobar dan Hercegovino: Naša TV sa sjedištem u Mostaru danas počinje s emitiranjem programa
Page 1 of 1
Dobar dan Hercegovino: Naša TV sa sjedištem u Mostaru danas počinje s emitiranjem programa
Nakon dugih priprema Naša TV sa sjedištem u Mostaru Bišće Polje, danas počinje s emitiranjem programa u 17:30 h prigodnom emisijom pod nazivom ”Dobar dan Hercegovino”.Tako Hercegovina nakon formalnog gašenja HTV-a 20. lipnja 2011. godine od strane RAK-a, dobiva opet svoj televizijski program.
Iz priloženog se može vidjeti kako će se raditi o ozbiljnom projektu s velikom perspektivom u budućnosti. Hercegovački gospodarstvenici su uvidjeli potrebnu za kvalitetnim,nepristranim, neovisnim i domaćim kanalom kojeg će ljudi s guštom pogledati. Dobrobit je svakako višestrana od reklama za domaće firme, zapošljavanja mladih ljudi pa sve do krajnjih korisnika, građana koji će dobivati kvalitetan sadržaj.
Sjedište televizije je u Bišća Polju
Za glavnu urednicu postavljena je Hloverka Novak Srzić, provjerena novinarka, voditeljica i urednica sa HRT-a. Kao da nisu mogli izabrati bolju osobu koja će staviti na noge ovaj kanal i to ukazuje da će ovaj projekt sigurno trajati. 3 godine pomnog planiranja i 55 ulagača, ravnomjernog udjela, čine ovaj projek male privatne televizije trajnim.
Zadovoljstvo je vidjeti veliki broj mladih među ne tako velikom ekipom Naše TV kojima je dana velika uloga u kreiranju i održavanju kanala. Točnije njih 24 će biti zaduženi za program namijenjen lokalnom pučanstvu s lokalnim temama. Tu su i različiti ugovori sa HRT-om, DW-om i stranim agencijama kako bi se sadržaj upotpunio sa vijestima izvana.
Za početak su osim Dnevnika kao središnje emisije najavljene i emisije poput Poslovni kompas, Pod povećalom, Iza kulisa, Tv ordinacija.. Cilj je, kako kažu iz Naše TV, do kraja godine imati 7 sati programa.
Re: Dobar dan Hercegovino: Naša TV sa sjedištem u Mostaru danas počinje s emitiranjem programa
Nema druge, kad nema 'ebene države moraš sam nešto učinit za se.
Re: Dobar dan Hercegovino: Naša TV sa sjedištem u Mostaru danas počinje s emitiranjem programa
A tko to financira????
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
HRT pretplatnici?
Last edited by dawson on 14/3/2016, 10:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
U hebate,još jedno leglo uhljeba,e sad jer crveni ili plavi meni nevažno....moje pare opet troše bezveze....dawson wrote:HRT pretplatnici?
2015-07-28
oglasiv_vlado wrote:A tko to financira????
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
....55 ulagača-poduzetnika.v_vlado wrote:U hebate,još jedno leglo uhljeba,e sad jer crveni ili plavi meni nevažno....moje pare opet troše bezveze....dawson wrote:HRT pretplatnici?
Mogu ja to napisati i velikim slovima, ako još niste učili mala.
Ako je privatni business onda ok, ali čim je tu uhljeb Zloverka malo je sumnjivo...
ok ak su privatne pare i imaju interesa......i nek gleda koga zanima,dopustiti i pederski kanal ako imaju para i ideja pa nek gleda tko hoće.....Ero wrote:....55 ulagača-poduzetnika.v_vlado wrote:U hebate,još jedno leglo uhljeba,e sad jer crveni ili plavi meni nevažno....moje pare opet troše bezveze....dawson wrote:HRT pretplatnici?
Mogu ja to napisati i velikim slovima, ako još niste učili mala.
2015-07-28
Izborili se vi iz Slovenije, Hrvatske. Kanade, Novog Zelanda, Australije... Pravi borci za prava Rvata u BiH... na prvoj crti. Minkenska bojna.Ero wrote:Nema druge, kad nema 'ebene države moraš sam nešto učinit za se.
Eto vas upravo oni smjestiše tamo di spadate. Škovacera i dalje užurbano radi...provocator wrote:Izborili se vi iz Slovenije, Hrvatske. Kanade, Novog Zelanda, Australije... Pravi borci za prava Rvata u BiH... na prvoj crti. Minkenska bojna.Ero wrote:Nema druge, kad nema 'ebene države moraš sam nešto učinit za se.
Similar topics
» NAŠA TV | DOBAR, LOŠ, ZAO: NEDŽAD LATIĆ
» NAŠA TV - DOBAR, LOŠ, ZAO: ANALITIČAR DŽEVAD GAČIJAŠEVIĆ
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
» Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje danas!
» Od danas u Velikoj Britaniji počinje masovno cjepljenje
» NAŠA TV - DOBAR, LOŠ, ZAO: ANALITIČAR DŽEVAD GAČIJAŠEVIĆ
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
» Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje danas!
» Od danas u Velikoj Britaniji počinje masovno cjepljenje
Page 1 of 1