Milijan Brkić odbio kandidaturu za ministra branitelja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milijan Brkić odbio kandidaturu za ministra branitelja
sjajan mi tvoj entuzijazamvuksadinare wrote:Branko borkovic jastreb i prica zavrsene..onda ide zicer sigurno registar agresora i registar ratnih profitera
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako takvi borci imaju hrvatske mirovine red je da imaju i predstavnika pa može i ministra....i oni su sudjelovali u ratu.....Tony Soprano wrote:To bi tebi odgovaralo.Al se tebe ne pita.v_vlado wrote: Neka ministar bude Mirko Rašković,hrvatski branitelj srpske nacionalnosti koji je služio vojsku SAO Krajine......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
bumo vidli dal se bu tvoje ime pojavilo na spiskuv_vlado wrote:Ako takvi borci imaju hrvatske mirovine red je da imaju i predstavnika pa može i ministra....i oni su sudjelovali u ratu.....Tony Soprano wrote:To bi tebi odgovaralo.Al se tebe ne pita.v_vlado wrote: Neka ministar bude Mirko Rašković,hrvatski branitelj srpske nacionalnosti koji je služio vojsku SAO Krajine......
Tony Soprano-
2015-08-15
tako treba bitidebotoijusto wrote:sjajan mi tvoj entuzijazamvuksadinare wrote:Branko borkovic jastreb i prica zavrsene..onda ide zicer sigurno registar agresora i registar ratnih profitera
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za uspješan dan najvažniji je jutarnji rad crijeva.
Ako to izostane ili se, što je još gore, obavi polovično, cijeli dan ti je propao.
Ako to izostane ili se, što je još gore, obavi polovično, cijeli dan ti je propao.
crvenkasti-
2014-04-17
Korporativni mediji su trebali najprije istražit 'doktorat' jedne Pusicke pa se onda spustit na ovakve slucajeve... 'Profesorica koja nije ni maturirala...' ali oni ce uvijek bit samo protiv istinskih branitelja i Hrvatske... trebalo hitno promijenit Zakon o medijima i vlasnickim strukturama...
Tony Soprano-
2015-08-15
Problematično ministarstvo.....glavni galamđije i bunđije u državi ,a oni je stvorili i sad im ne valja......žele novaca,a kasa prazna......
2015-07-28
Šetali Mijo, Vaso, Hase i Tomo obalom rijeke. Voda podlokala obalu te se na jednom mjestu zemlja odroni pod Mijom i on upadne u mutnu vodu.
Ostala trojica zastadoše, te će nakon nekih pet minuta Vaso:
- Alaha mi, upade Mijo u mutnu vodu.
Prođe još pet minuta pa će Hase:
- Jah, vala, odnese ga voda.
Nakon još pet minuta kaže Tomo:
- Tc, siroma' čovjek, utopi se.
Nastave oni dalje kad se zemlja odroni pod Vasom i on upadne u mutnu vodu.
Preostala dvojica zastadoše, te će Hase nakon nekih pet minuta:
- Alaha mi, upade Vaso u mutnu vodu.
- Jah, vala, odnese ga mutna voda.
Stadoše oni, a nakon nekih pet minuta reče Tomo:
- Idemo dalje, Hase. Ti prvi...
Ostala trojica zastadoše, te će nakon nekih pet minuta Vaso:
- Alaha mi, upade Mijo u mutnu vodu.
Prođe još pet minuta pa će Hase:
- Jah, vala, odnese ga voda.
- Tc, siroma' čovjek, utopi se.
Nastave oni dalje kad se zemlja odroni pod Vasom i on upadne u mutnu vodu.
Preostala dvojica zastadoše, te će Hase nakon nekih pet minuta:
- Alaha mi, upade Vaso u mutnu vodu.
- Jah, vala, odnese ga mutna voda.
Stadoše oni, a nakon nekih pet minuta reče Tomo:
- Idemo dalje, Hase. Ti prvi...
sitting_bull-
2015-09-28
Za misnistra baranitelja, bih ja predlagao besposlenog borca s prve crte obrane Nagorno Karabaha.
Za pomoćnika predlagam Šitinga, a za tajnicu i PR- Neve.
Za pomoćnika predlagam Šitinga, a za tajnicu i PR- Neve.
Epizoda kao što je ova s nominacijom ministra branitelja u režiji Styrie bilo je i prije - zasigurno bit će ih još. A o epizodama u režiji HRT-a da se i ne govori. Međutim ni jedna medijska manipulacija neće imati uspjeha prepoznaju li se ciljevi tih manipulacija, politički akteri i figure, ali i oni koji ih neopazice miču.
Tony Soprano-
2015-08-15
Evo, ja bih prihvatila tu funkciju. Udovoljavam svim uvjetima, pa i onom di si bila 1991.? U Gračanima kad su raketirali toranj na Sljemenu, ak to ni prva linija, onda ne znam kaj je.
Guest- Guest
Damir KajinŠto reći? Neobično. Luđe je jedino po javnom pozivu birati ministra branitelja. Toga nema ni u Kanadi, ali toga nema ni u Tevi, a ni Plivi. Gazde iz Izraela menadžere postavljaju temeljem svoje volje, a ne natječajima. Ili si Orešković bilda autoritet unutar HDZ-a, ili postoji rat između MOST-a i HDZ-a, ili ono što je najbliže istini, nezna lijeva šta radi desna, ili HDZ povlači Brkića da bi MOST natjerali na neke njihove ustupke, a tu mislim na policiju. Čudnog li premijera još čudnije Vlade koja vodi Hrvatsku kao što je Petrov vodio Metković.
Tony Soprano-
2015-08-15
Orešković pokazuje zube. A zakaj i ne bi, pa on je prvi čovjek države. Mišljenja sam da je i najsposobniji od svih u Vladi i u Saboru, jer on se dokazival i gradil u realnom sektoru, a nije muda prodaval pod bubrege kao ovi tam mlatimudani bez dana staža igdje osim na državnim jaslama.
Guest- Guest
Branko borkovic jastreb jedini pravi za to mjesto zapovjednik vukovara,nema prljavstina iza sebe..respektiran od svih..vojnicki britak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ali, opa, opa, opa
baš je dobra ova klopa
mladost pusta, šuma gusta
zdravlje ulazi na usta.
baš je dobra ova klopa
mladost pusta, šuma gusta
zdravlje ulazi na usta.
crvenkasti-
2014-04-17
To s EK više-manje... Uvijek bi oni našli negdje nešto da se pretoči iz šupljeg u prazno.r_nevjesta wrote:Brkić možda još nije ni svjestan koliko je pametno odlučio ovim povlačenjem
mislim da je diplomski najmanji problem (iako bi mu to lijevi mediji stalno gurali pod nos), puno veći problem je jasna uputa i očekivanje EK vezano uz korekcije braniteljskih mirovina u sklopu nužnih reformi i smanjenja deficita
Karamarko je Brkića na mjesto ministra branitelja delegirao kao po kazni, jer će se nešto po tom pitanju morati napraviti, i na taj način, uz premijera Oreškovića, oslabio bi se još jedan jaki čovjek HDZ-a i potencijalna Karamarkova konkurencija, a on bi ostao čist i nedodirnut
Svi zaboravljamo Brkićev nedavni nastup kojim šalje Pupovca tamo gdje neće biti ugrožen.
Bez obzira na Pupovca i na to što tko misli o njemu ostaje činjenica da se branitelji nisu borili za neke nove totalitarizme.
provocator wrote:
Svi zaboravljamo Brkićev nedavni nastup kojim šalje Pupovca tamo gdje neće biti ugrožen.
Bez obzira na Pupovca i na to što tko misli o njemu ostaje činjenica da se branitelji nisu borili za neke nove totalitarizme.
Pupovci nam biraju ministre, koje sranje ...
crvenkasti-
2014-04-17
Brkić je tu, nikud on nije otišao...
ak su ono bili jastrebovi konji i psi onda ga može biti sram bez obzira na ratni put....onako izgladnjivati životinje može samo bolesnik i takav je podoban za ministra....
2015-07-28
Ali ministar biti neće... I šlus!Ero wrote:Brkić je tu, nikud on nije otišao...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milijan Brkić se sa autom zabio u tramvaj
» Milijan Brkić: ŠTO SAM STVARNO REKAO O UGROŽENOSTI ‘ETNOBIZNISMENA’
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» "Znaš li ti,Andrej da ti Milijan Brkić radi o glavi?" Plenki:"Znam.."
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Milijan Brkić: ŠTO SAM STVARNO REKAO O UGROŽENOSTI ‘ETNOBIZNISMENA’
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» "Znaš li ti,Andrej da ti Milijan Brkić radi o glavi?" Plenki:"Znam.."
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
Page 2 of 3