Četnici se danas okupili u Višegradu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Četnici se danas okupili u Višegradu
Neka su ih namlatili. Bezobrazni su. Pajdo moj pa pitaj prwo jer smiješ nekoga snimat. Odakle tebi prawo da negdje upadneš i nekoga snimaš tek tako ? PA ŠTA JE ? OŠ BATINE. MRŠ U PIZDU MATERINU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno da je lepo. Ali jebiga kad to nije vest. Vest je da je jedan ludak i četnik napao novinarku.marcellus wrote:dzango wrote:Lepo se kaže u tekstu da su je četnici iz Beograda zaštitili i odvelu u kola.marcellus wrote:mnogo fin svet ti četnici
Baš lepo od četnika.
Nemaš ti prawo nekog snimat ako ti taj nije dao dozwolu za to.
NEKA SU WAM PIČKU POLOMILI.
I JA BI WAM.
2014-04-11
Jesi doša negdi snimat nešto ...pa lijepo dobar dan , predstawiš se i pitaš jel možemo.
U ĆEMU JE PROBLEM ???????
U ĆEMU JE PROBLEM ???????
2014-04-11
Neka su ih namlatili i u prawu su. I ja bi ih namlatija. Jedan nokaut direktni da se ne bi diga s poda posli toga.
Pa heben ti malter bezobraznu ....dođeš i uperiš kameru u nekoga bez pitanja ...i onda ti taj kaže makni i daj wamo taj materijal na kojemu sam ja i šta ono .....PA ODAKLE TEBI PRAWO ČOWIĆE DA TI NEKOGA SNIMAŠ BEZ DOZWOLE ?
Pa heben ti malter bezobraznu ....dođeš i uperiš kameru u nekoga bez pitanja ...i onda ti taj kaže makni i daj wamo taj materijal na kojemu sam ja i šta ono .....PA ODAKLE TEBI PRAWO ČOWIĆE DA TI NEKOGA SNIMAŠ BEZ DOZWOLE ?
2014-04-11
Ukratko, srpska sirotinja nema posla pa se okuplja na peder balovima.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Imaju oni sreće što je još dan i što se ovi nisu namazali rakiještinom, da su ih kojim slučajem uhvatili predvečer kama bi radila sve u 16.marcellus wrote:mnogo fin svet ti četnici
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 6 of 6