Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika kojeg će od sutra voditi samo jedan voditelj
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika kojeg će od sutra voditi samo jedan voditelj
Promjene na HRT-u
Katarina Periša Čakarun smijenila je četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu.
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Autor:
Božena Matijević
Jučer se dogodio i "desant" na Dnevnik HTV-a. Naime, kako neslužbeno doznajemo s Prisavlja, jučer je novoimenovana v.d. rukovoditeljica Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša Čakarun smijenila četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu.
Smijenjena nije jedino Marta Šimić-Mrzlečki. Od sutra, može se čuti, središnji će Dnevnik voditi samo jedan voditelj, pa će ga, izmjenjujući se po danima, voditi: Marta Šimić-Mrzlečki, Branimir Farkaš i Mirjana Posavec. Jučer je, doznajemo, ukinuto i radno mjesto izvršnog urednika Dnevnika, što je bio Oliver Dražić. Kako nam se neslužbeno govori, smijenjenim voditeljima Dnevnika nisu navedeni nikakvi argumenti za smjenu niti im je rečeno što će od sutra raditi.
Središnji Dnevnik i dalje će počinjati u 19 sati
K tome, s Prisavlja se moglo čuti i to da se od sutra središnji Dnevnik vraća u nekadašnji termin emitiranja, u 19.30, te bi opet trebao trajati kao nekada - pola sata. No, kada smo zatražili službenu potvrdu svih ovih informacija na Prisavlju, rečeno nam je da je sve navedeno o smjenama u Dnevniku točno, ali su netočne informacije o vraćanju Dnevnika u stari termin, u "pola osam", i njegovom ponovnom trajanju od samo 30 minuta.
- Središnji Dnevnik i dalje će počinjati u 19 sati i trajat će, kao i do sada, nešto kraće od sat vremena - rečeno nam je na HRT-u. Kada smo pitali - hoće li tako i ostati ili se i termin i trajanje Dnevnika kane uskoro vraćati u nekadašnje okvire - uzvraćeno nam je da za sada po tom pitanju nema promjena.
Dakle, večeras ćemo gledati središnji Dnevnik u kojem će se pred gledateljima posljednji put pojaviti voditeljski par. Bit će to Đurica Drobac i Marta Šimić-Mrzlečki. Drobcu će to biti oproštajno vođenje središnjeg Dnevnika.
Katarina Periša Čakarun smijenila je četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu.
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Autor:
Božena Matijević
Jučer se dogodio i "desant" na Dnevnik HTV-a. Naime, kako neslužbeno doznajemo s Prisavlja, jučer je novoimenovana v.d. rukovoditeljica Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša Čakarun smijenila četvero dosadašnjih voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a: Sanju Mikleušević-Pavić, Stipu Alfiera, Đuricu Drobca i Zdravka Klevu.
Smijenjena nije jedino Marta Šimić-Mrzlečki. Od sutra, može se čuti, središnji će Dnevnik voditi samo jedan voditelj, pa će ga, izmjenjujući se po danima, voditi: Marta Šimić-Mrzlečki, Branimir Farkaš i Mirjana Posavec. Jučer je, doznajemo, ukinuto i radno mjesto izvršnog urednika Dnevnika, što je bio Oliver Dražić. Kako nam se neslužbeno govori, smijenjenim voditeljima Dnevnika nisu navedeni nikakvi argumenti za smjenu niti im je rečeno što će od sutra raditi.
Središnji Dnevnik i dalje će počinjati u 19 sati
K tome, s Prisavlja se moglo čuti i to da se od sutra središnji Dnevnik vraća u nekadašnji termin emitiranja, u 19.30, te bi opet trebao trajati kao nekada - pola sata. No, kada smo zatražili službenu potvrdu svih ovih informacija na Prisavlju, rečeno nam je da je sve navedeno o smjenama u Dnevniku točno, ali su netočne informacije o vraćanju Dnevnika u stari termin, u "pola osam", i njegovom ponovnom trajanju od samo 30 minuta.
- Središnji Dnevnik i dalje će počinjati u 19 sati i trajat će, kao i do sada, nešto kraće od sat vremena - rečeno nam je na HRT-u. Kada smo pitali - hoće li tako i ostati ili se i termin i trajanje Dnevnika kane uskoro vraćati u nekadašnje okvire - uzvraćeno nam je da za sada po tom pitanju nema promjena.
Dakle, večeras ćemo gledati središnji Dnevnik u kojem će se pred gledateljima posljednji put pojaviti voditeljski par. Bit će to Đurica Drobac i Marta Šimić-Mrzlečki. Drobcu će to biti oproštajno vođenje središnjeg Dnevnika.
Re: Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika kojeg će od sutra voditi samo jedan voditelj
Nebitno! Ionako već godinama pratim dnevnik na NOVA TV.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Smijenjeno četvero voditelja Dnevnika kojeg će od sutra voditi samo jedan voditelj
Bitno je, itekako.
Ako meni u Hrvatskoj nije bitno,ne znam zašto bi to tebi u Ljubljani trebalo biti??? :confjuz:Ero wrote:Bitno je, itekako.
2014-04-22
jao pa zašto Stipe
2014-04-15
Dnevnik i prognozu trebaju voditi žene, zgodne žene
2014-04-15
Mojoj gospođi je bitno. A i meni neće više trebati slušati njeno kvocanje dok gleda vaš dnevnik...jastreb wrote:Ako meni u Hrvatskoj nije bitno,ne znam zašto bi to tebi u Ljubljani trebalo biti??? :confjuz:Ero wrote:Bitno je, itekako.
...te vidi joj frizure, Ero, te Božeee, zar nemaju nikoga da joj makeup sredi...itd...itd...
Katarina mi djeluje uređeno, valjda će znati urediti i voditelje.
i ja..ali neka malo 'obrtaja'..svjeze krvi,mijenjanja..to zahtjeva moderna rv..:-)jastreb wrote:Nebitno! Ionako već godinama pratim dnevnik na NOVA TV.
2014-04-12
Ode "kamena sikira" Alfier. Placem a suza nemam.
2014-04-14
Točno.n_razbojnik wrote:Dnevnik i prognozu trebaju voditi žene, zgodne žene
Neugodno mi je komentirati dosadašnje, a imao bih što reći...Nije mi jasno di su ih pokupili.
n_razbojnik wrote:Dnevnik i prognozu trebaju voditi žene, zgodne žene
Danas ne moraju biti i pametne, kao nekad Helga Vlahović ili Željka Fattorini, Jasmina Nikić, Vesna Spinčić-Prelog, Ksenija Urličić itd.
crvenkasti-
2014-04-17
Pamet neka ostave na ulazu u Prisavlje, da, kao kolegica Trbovićcrvenkasti wrote:n_razbojnik wrote:Dnevnik i prognozu trebaju voditi žene, zgodne žene
Danas ne moraju biti i pametne, kao nekad Helga Vlahović ili Željka Fattorini, Jasmina Nikić, Vesna Spinčić-Prelog, Ksenija Urličić itd.
2014-04-15
treba samo pravilno procitat sto se slozilo u nekom sobicku ( moguce da vise i to nije kriterij )crvenkasti wrote:n_razbojnik wrote:Dnevnik i prognozu trebaju voditi žene, zgodne žene
sve super , tako uvijek bilo ali desnicari imaju omanji problem , nekada gledanost bila 80% a danas 20% a uzorak navike+mogucnost svake info. u 0.035 sec. i standardne babe sto krunicu grabe a te vec posjeduju
treperim od nestrpljivosti sto ce napraviti s 3 programom radio/tv
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kladio bih se da 3.-i neće dirat.debotoijusto wrote:
U zadnje vrijeme preko interneta ga gledam. Solidan je.
Prvi je bio ...malo je reći katastrova.
HDZ je toEro wrote:Kladio bih se da 3.-i neće dirat.debotoijusto wrote:
U zadnje vrijeme preko interneta ga gledam. Solidan je.
Prvi je bio ...malo je reći katastrova.
i ona sto nocu radi tarot strepi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Glupost. Za prognozu je najbolja stručna osoba poput Milana Sijerkovića. Ili vakule. Ili nekada Kamenka Katića(ako ga se sjećaš?)Ero wrote:Točno.n_razbojnik wrote:Dnevnik i prognozu trebaju voditi žene, zgodne žene
Neugodno mi je komentirati dosadašnje, a imao bih što reći...Nije mi jasno di su ih pokupili.
Isto kao i za sport. Danas mi nemamo pravih sportskih TV komentatora poput Mladena Delića.
2014-04-22
Sanja Mikleusevic .. Jel to unuka od Savke koja je cijeli rat provela u Beogradu dok je suprug radio za Slobu a HTV joj plaćao smještaj ?! Goni..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Itekako bitno, nije milanovića tek tako preuzeo kontrolu nad HTVom do zadnjeg šarafa.jastreb wrote:Nebitno! Ionako već godinama pratim dnevnik na NOVA TV.
Guest- Guest
Valjda jedino Bosanci gledaju Dnevnik HTV-a pa im je to bitno.jastreb wrote:Ako meni u Hrvatskoj nije bitno,ne znam zašto bi to tebi u Ljubljani trebalo biti??? :confjuz:Ero wrote:Bitno je, itekako.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» odgovorio je kako je to bio neizravan poziv, kojeg mu je prenio jedan zaposlenik gradske uprave, čijeg se imena nije mogao sjetiti.
» Ono što je danas Lika, to je sutra Hrvatska - pustoš u kojoj će ostati samo HDZ
» Samo jedan može na zahod
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
» Italijani za samo jedan dan spasli 4.000 migranata
» Ono što je danas Lika, to je sutra Hrvatska - pustoš u kojoj će ostati samo HDZ
» Samo jedan može na zahod
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
» Italijani za samo jedan dan spasli 4.000 migranata
Page 1 of 3