'' PORUKE SA SKUPA HSP-a AS ŠOKIRALE VESNU PUSIĆ 'Ovo je direktna prijetnja... Ima tu posla za DORH, ali i za liječnike' ''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'' PORUKE SA SKUPA HSP-a AS ŠOKIRALE VESNU PUSIĆ 'Ovo je direktna prijetnja... Ima tu posla za DORH, ali i za liječnike' ''
http://www.jutarnji.hr/vesna-pusic--poruka-sa-sabora-hsp-a-as-nemaju-veze-s-politikom--to-je-prijetnja--ovdje-ce-imati-posla-dorh--ali-i-doktori----/1539993/
Napisao sam ovdje prije nekoliko mjeseci da će doći vrijeme kada ćemo morati braniti slobode, liberalizam...Time ćemo braniti Hrvatsku, ali braniti ćemo i novu Europu...
Napisao sam ovdje prije nekoliko mjeseci da će doći vrijeme kada ćemo morati braniti slobode, liberalizam...Time ćemo braniti Hrvatsku, ali braniti ćemo i novu Europu...
red wolf-
2016-02-10
Re: '' PORUKE SA SKUPA HSP-a AS ŠOKIRALE VESNU PUSIĆ 'Ovo je direktna prijetnja... Ima tu posla za DORH, ali i za liječnike' ''
koja kakofonija
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: '' PORUKE SA SKUPA HSP-a AS ŠOKIRALE VESNU PUSIĆ 'Ovo je direktna prijetnja... Ima tu posla za DORH, ali i za liječnike' ''
Ti si prošlost, a još toga nisi svjestan...epikur37 wrote:koja kakofonija
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ti si prošlost, a još toga nisi svjestan...epikur37 wrote:koja kakofonija
Bit ću sretan da tako bude...lijepo vas pozdravljam i mašem rupcem...sretno kamo god otišli...
2015-08-06
Drago mi je zbog tebe...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ti si prošlost, a još toga nisi svjestan...epikur37 wrote:koja kakofonija
Bit ću sretan da tako bude...lijepo vas pozdravljam i mašem rupcem...sretno kamo god otišli...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Drago mi je zbog tebe...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ti si prošlost, a još toga nisi svjestan...epikur37 wrote:koja kakofonija
I meni zbog tebe.
Ja sam čovjek XX stoljeća, oduvijek bio. Svoje vrijeme nosim sa sobom.
2015-08-06
Pa, ostati ćeš u njemu...epikur37 wrote:red wolf wrote:Drago mi je zbog tebe...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ti si prošlost, a još toga nisi svjestan...epikur37 wrote:koja kakofonija
I meni zbog tebe.
Ja sam čovjek XX stoljeća, oduvijek bio. Svoje vrijeme nosim sa sobom.
red wolf-
2016-02-10
krasne poruke covjekoljublja domoljubja i bogoljublja
kako ce se svi posipat pepelom kad zavrsi farsa ove vlade
kako ce se svi posipat pepelom kad zavrsi farsa ove vlade
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U ovom kaosu stvara se nova Europa...U ovom kaosu u svijetu...Stvara se novi svijet...
red wolf-
2016-02-10
Skup HSP u Zagrebu: Pupovca i Pusićevu u Savu
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:595333-Skup-HSP-u-Zagrebu-Pupovca-i-Pusicevu-u-Savu
Podrška wezano uz Pusićku. Pupować mi nije napet al ona je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U Hrwatskoj postoji određena grupaćija ljudi i ono Hrwati su šta je zanimljiwo a žele tj ponašaju se kao da nisu postojale 90-te tj JUga se raspala mirnim putem , ćwale su ljubićice i tako.
Pa treba je baict u Sawu i slićne njoj sa takwim mentalnim sklopom a hrwatske su naćionalnosti.
Ma hebi ti malter wiše.
Pa treba je baict u Sawu i slićne njoj sa takwim mentalnim sklopom a hrwatske su naćionalnosti.
Ma hebi ti malter wiše.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ljudima je pun quratz ponizenja hrvatske,hrvata,unutarnjeg neprijateljskog djelovanja poput ovog zadnjeg sufinanciranja memorandumskog filma...'15 minuta..'...dosta im je unistavanja i ismijavanja hrvatske tradicije a nametanja umjetnog poput gay parada i slicnog...naravno da neki puknu koji su ili robijali za hrvatsku ili stradali u ratu...sto bi mozda jos agenturu i bezveznjakovice castit sto vrijedjaju himnu,drzavu,domovinski rat..da ja odlucujem takvi bi na sudu zavrsili ili nogom u guzicu iz hrvatske...zato mi je mila ona kad se sjetim demokracije hvatam se za pistolj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa to ste htjeli....socijalizam vam nije bio dobar....nije bilo pederskih udruga,a sad ste protiv hrvatske,uhljebi i paraziti na djelu...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Žalosno kasnimo 16 godina a u Savu je trebalo baciti, ne samo nju nego i cjeluRayMabus wrote:U Hrwatskoj postoji određena grupaćija ljudi i ono Hrwati su šta je zanimljiwo a žele tj ponašaju se kao da nisu postojale 90-te tj JUga se raspala mirnim putem , ćwale su ljubićice i tako.
Ma hebi ti malter wiše.
jugokomunističku kastu.
ona , Mesić, Josipović i ovi gore poredani..!
U Sarajevu optužili Hrvatsku umjesto Srbiju za agresiju na BiH.........
U izraelskom parlamentu (Knessetu) optužili hrvatski narod da u svojim grudima njeguje "ustašku zmiju".........U Vukovaru Tadiću se dodvoravaoli aludirajući da je u Hrvatskoj bio građanski rat.......
Deklarirali da će Hrvatska u Europskoj Uniji podržavati britansku politiku......
Hvalili partizansku trorogu kapu, pod kojom su titovci vršili genocid nad Hrvatima, kapom ponosa i ljepote.......
Veličali četnički dernek u Srbu.....
Triput se ljubili u obraz s četničkim vojvodom Nikolićem.....
Sastavili program antihrvatske udruge Dokumenta......
U Dubrovniku prozvali srpsku agresiju na Hrvatsku "nesretnim okolnostima"......
U Haagu pripremili dokumentaciju za svjedočenje protiv hrvatskih generala.......
Autori račanove Deklaracije po kojoj Hrvatska svu nadležnost u procesuiranju mogućih zločina s hrvatske strane za vrijeme Oluje predaje bezuvjetno u ruke haškog tužilaštva..........
Dostavljali srpskom veleposlaniku u Zagrebu tajne dokumente koju je Hrvatska sastavljala u optužbi za srpski genocid nad Hrvatima .......
Za najpouzdanije savjetnike imenovali velikosrbina Jovića, te sina udbaškog ubojice Perkovića, pa mentalnog jugoslavena Lončara koji je inicijator embarga na oružje kad je goloruka Hrvatska bila napadnuta.......
Nisu se zakleli na vjernost republici Hrvatskoj, već samo Republici.......
Hrvatski narod stalno proglašavali građanima i
građankama ..........itd, itd.
2014-04-18
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šok za Vesnu i Zokija:Kolinda i Merkel mučki preveslali Vesnu Pusić!?
» Veljko Maric sa puno gorcine okrivio Jadranku Kosor i Vesnu Pusic
» Direktna prijetnja Trumpovog generala:Srbija se mora dovesti u red što pre,ili ćemo morat da ih smirujemo
» Francuski predsjednik proglasio Vesnu Pusić Vitezom Nacionalnog reda Legije časti
» Peking Beograd direktna linija
» Veljko Maric sa puno gorcine okrivio Jadranku Kosor i Vesnu Pusic
» Direktna prijetnja Trumpovog generala:Srbija se mora dovesti u red što pre,ili ćemo morat da ih smirujemo
» Francuski predsjednik proglasio Vesnu Pusić Vitezom Nacionalnog reda Legije časti
» Peking Beograd direktna linija
Page 1 of 2