Još jedno lažno obećanje: Samo prvih 4000 beba dobit će po tisuću eura
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Još jedno lažno obećanje: Samo prvih 4000 beba dobit će po tisuću eura
RayMabus wrote:Nije. Ja sam ipak naćional soćijalst. Zg je na 20 km od Zlowenije. Takwa urbana metropola progutat će Zloweniju u smislu ćentra i utjećaja i proizwoditi lowu za wojsku.Sora wrote:Bas NEK nema prirasta
Sve je to kriva stranka opasnih namjera
Treba na kn u napisati ovo : umrla drzava kojoj je HDZ obećao biti svoja na svome ..
E sad mi je jasno zasto imas hasinu sliku na avataru
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ali inteligenti naćional soćijalista ....titula : diplomirani ustaša.Sora wrote:RayMabus wrote:Nije. Ja sam ipak naćional soćijalst. Zg je na 20 km od Zlowenije. Takwa urbana metropola progutat će Zloweniju u smislu ćentra i utjećaja i proizwoditi lowu za wojsku.Sora wrote:Bas NEK nema prirasta
Sve je to kriva stranka opasnih namjera
Treba na kn u napisati ovo : umrla drzava kojoj je HDZ obećao biti svoja na svome ..
E sad mi je jasno zasto imas hasinu sliku na avataru
Streljat ću swakoga tko mi stane na put ukljućujući ustaše zaostalog tipa i zadrte pojedinće iz crkwe koji bi upirali plan A.
Nema plana A.
Sad ima samo plan B.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakva je to motivacija? Nitko s imalo mozga neće pasti na to.bogomdani wrote:Ebo ti takvu motivaciju..i drzavu koja mora tako poticati ljude na pravljenje djece..
Trinity-
2014-04-17
Pa jasno..to puno govori i sto vlast misli o narodu...Triny wrote:Kakva je to motivacija? Nitko s imalo mozga neće pasti na to.bogomdani wrote:Ebo ti takvu motivaciju..i drzavu koja mora tako poticati ljude na pravljenje djece..
Guest- Guest
Normalno da neće.Triny wrote:Kakva je to motivacija? Nitko s imalo mozga neće pasti na to.bogomdani wrote:Ebo ti takvu motivaciju..i drzavu koja mora tako poticati ljude na pravljenje djece..
Idemo na plan B.
Tko samo spomene plan A , wozi pred zid i streljanje po kratkom postupku.
2014-04-11
Ostawljam wam samo mogućnost da rasprawljate šta ćete , koga i kako i gdje uwozit.
Zg ide ka metropoli i urbanom ćentru , 20 km od Zlowenske graniće i isto toliko ima gore do AUstrijske ....jednostawno će progutat taj prostor kao ćentar toga tu.
Zg treba proizwodit lowu ....lowačka awijaćija se planira na rok 20 godina točno koliko wam je sad rupa.
Gore ima trajnog posla , ćijene nekretnina su niže ...Jadran je skup a ćijene nekretnine papreno skupe ....slaba mogućnost trajnog naseljawanja.
Tko spomene plan A neka računa da ga čekaju wješala ako nastawi upirat tu pogrešnu politiku koja ne funkćionira a hr ekonomiju dakle i wojsku wodi u bankrot.
Zg ide ka metropoli i urbanom ćentru , 20 km od Zlowenske graniće i isto toliko ima gore do AUstrijske ....jednostawno će progutat taj prostor kao ćentar toga tu.
Zg treba proizwodit lowu ....lowačka awijaćija se planira na rok 20 godina točno koliko wam je sad rupa.
Gore ima trajnog posla , ćijene nekretnina su niže ...Jadran je skup a ćijene nekretnine papreno skupe ....slaba mogućnost trajnog naseljawanja.
Tko spomene plan A neka računa da ga čekaju wješala ako nastawi upirat tu pogrešnu politiku koja ne funkćionira a hr ekonomiju dakle i wojsku wodi u bankrot.
2014-04-11
A el mogu ja posijati tih 4000 beba i za to ubrati lovu..to bi bilo ravno 4 milijunčića medenih...
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jos-jedno-lazno-obecanje-samo-prvih-4000-beba-dobit-ce-po-tisucu-eura/880573.aspxdebotoijusto wrote:POMPOZNO najavljena mjera kojom je predsjednik vladajućeg HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko obećao po 1000 eura za svako novorođeno dijete mogla bi doživjeti fijasko. Vlada je, naime, za tu namjenu u proračunu osigurala tek 30 milijuna kuna, što bi značilo da će naknada biti isplaćena tek za 4000 djece.
ovo vise nije smijesno
A roditelji će biit ćlanowi ....HDZea.
-------------------------------------------------
Banda lopovska - ne čudi me uopće nikakava podvala i pljačka od njih
ali ovaj narod je čudnovato glup.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Finaciranje djeteta neće ništa promieniti, možda tek koja stotina djece više. Nama treba trenutačno udvostručenje broja djece samo da ostanemo na nultom porastu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Stiže prvih 819 milijuna eura, plan je ambiciozan
» Njemački socijalni sistem košta skoro tisuću milijardi eura
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Stiže prvih 819 milijuna eura, plan je ambiciozan
» Njemački socijalni sistem košta skoro tisuću milijardi eura
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
Page 3 of 3