F*ck the admin... gently
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
Viš, viš...šta me dočeka ujutro...znala sam da će se odati...
Trinity-
2014-04-17
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ovo je animirani GIF , a ne radi...Zna li netko zašto?
Ovo je animirani GIF , a ne radi...Zna li netko zašto?
Trinity-
2014-04-17
Hm... kad otvorim link piše mi da nije gif nego image/jpeg...
Jesi ga možda prilikom uploadanja stavila u drugom formatu?
Jesi ga možda prilikom uploadanja stavila u drugom formatu?
Guest- Guest
Ne, isprobavam dolje na Testu, slika je gif, a automatski se kod uploadanja konvertira u jpg. Ne vidim opciju kako da to ispravim. A tako krasan GIF...šmrc...
Trinity-
2014-04-17
Eto, što ti je spretna adminska ruka
Ma ništa, samo sam pomoću opcije pretraživanja po slikama pronašla tu sličicu u svojoj izvornoj gif verziji i zatim ga stavila s najklasičnijom Insert an image opcijom.
Ma ništa, samo sam pomoću opcije pretraživanja po slikama pronašla tu sličicu u svojoj izvornoj gif verziji i zatim ga stavila s najklasičnijom Insert an image opcijom.
Guest- Guest
Već sam prije htjela staviti poneki GIF i uvijek se to dešavalo, pa sam odustala...
Trinity-
2014-04-17
Problem riješen, sad se možeš razmahati s gifovima koliko ti drago.
Guest- Guest
Dolje na Testu opet po starom...kako to?
Trinity-
2014-04-17
Pa zato što tamo nisam stavila
Ako se ne varam, ti si stavljala pomoću host an image opcije koja uploada, ali odmah i pretvara gif u jpeg format. Ako ideš preko insert an image opcije s direktnim linkom na gif, sve funkcionira bez greške.
Ako se ne varam, ti si stavljala pomoću host an image opcije koja uploada, ali odmah i pretvara gif u jpeg format. Ako ideš preko insert an image opcije s direktnim linkom na gif, sve funkcionira bez greške.
Guest- Guest
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vegvísir wrote:Problem riješen, sad se možeš razmahati s gifovima koliko ti drago.
fala
oldie wrote:[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vegvísir wrote:Problem riješen, sad se možeš razmahati s gifovima koliko ti drago.
fala
Ma nema na čemu.
Guest- Guest
Koji URL ? Slika je na mom lapu, stavim putanju i opet ne radi ( i ne bi radilo kad sam offline)...moram ju najprije hostat negdje?Vegvísir wrote:Pa zato što tamo nisam stavila
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Koji URL ? Slika je na mom lapu, stavim putanju i opet ne radi...Vegvísir wrote:Pa zato što tamo nisam stavila
E tako nažalost ne bu išlo :D
Čim s kompa uploadaš, automatski ti konvertira iz gif u jpg/jpeg
Guest- Guest
PROBLEM SOLVED !!!
Dakle, animirani GIF-ovi s kompa se najprije moraju hostat negdje (neki online servis, ja sam u poseban direktorij na jednoj svojoj stranici), pa se onda unese URL, tek tada radi !!!
Ehmm, sad će biti gifova...
Dakle, animirani GIF-ovi s kompa se najprije moraju hostat negdje (neki online servis, ja sam u poseban direktorij na jednoj svojoj stranici), pa se onda unese URL, tek tada radi !!!
Ehmm, sad će biti gifova...
Trinity-
2014-04-17
Opcijom Host an image ili Insert an Image?
Trinity-
2014-04-17
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 45 of 50