F*ck the admin... gently
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
Pokušavam ti objasniti da krivu metu ciljaš,u slučaju Veg,gdje stoji da na Religiji mod mora biti vjernik?ako je vjernik,znači da će držati stranu određenoj vjeri,a u raspravi treba da bude neutralnost za sve i jednaka pravila..Što ako Kic stavi srbina za moderatora,štoš onda??Po tvom je oke,jer je vjernik..Kužiš?
Guest- Guest
Najbolje Jehovinog svjedoka kao moda na Religiji,,oni su pitomi,milozvučni i smireni...
Guest- Guest
jebot,e kakva glupača...dakle na forumu zdravlje smiju biti samo bolesni, na forumu ljepota samo lijepi....mortal-joint wrote:Vegvísir wrote:
Ja sam dosta često na religiji i nije mi problem baciti oko, ali možemo izabrati i moderatora koji će biti ažurniji.
S tim da bi svakako trebalo dogovoriti pravila: ili prolazi sve (osim ad personam i otvorenog napadanja korisnika umjesto stavova) ili ćemo se složiti da nema etiketiranja svih ateista/agnostika/sljedbenika bilo kakve religijske/duhovne prakse duhovno mrtvima ili sotonskim izrodima koji marširaju u propast, kao ni etiketiranja vjernika klerofašistima, bezmozgašima i slično.
Jebemu, ako se ja trudim biti barem tolerantna, mogu i ostali
pazi ovo je pdf-religija a ne agnostici i ateisti
zabraniti reći da je određena skupina ili osoba duhovno mrtva i ako ide putem zla srlja u propast je ustvari zabrana religijskog govora
pustite vjernika da moderira religiju a ne da mi vjernici moramo trpiti ispade pod parolom visokog uvažavanja a ustvari nas se gazi!!!
ili radimo forum ispravno ili razlaz
pa ko ti brani reći meni da sam duhovno mrtav,..?? - i jesam - ne vjerujem u tarot, horoskop, Vidovitog Milana, Pepeljugu, isusa, Alaha, Manitua....srljam u propast!
jebote, koja konjina
prestani gnojit piši svoje stavovebogomdani wrote:Pokušavam ti objasniti da krivu metu ciljaš,u slučaju Veg,gdje stoji da na Religiji mod mora biti vjernik?ako je vjernik,znači da će držati stranu određenoj vjeri,a u raspravi treba da bude neutralnost za sve i jednaka pravila..Što ako Kic stavi srbina za moderatora,štoš onda??Po tvom je oke,jer je vjernik..Kužiš?
ne obraćaj mi se tim stavovima
bolje pričitaj što je pisala
osim toga tvoje mišljenje nije moje mišljenje i točka
ja ovdje neću šutiti na ono što mi se ne sviđa
Last edited by mortal-joint on 30/4/2014, 00:03; edited 1 time in total
2014-04-16
uhhh,onda ja mogu biti samo na pdf-u sex i gole ženske guzice..
Guest- Guest
Veg je jehovinbogomdani wrote:Pokušavam ti objasniti da krivu metu ciljaš,u slučaju Veg,gdje stoji da na Religiji mod mora biti vjernik?ako je vjernik,znači da će držati stranu određenoj vjeri,a u raspravi treba da bude neutralnost za sve i jednaka pravila..Što ako Kic stavi srbina za moderatora,štoš onda??Po tvom je oke,jer je vjernik..Kužiš?
Moj je stav da ti treba jedna brutalna jebačina..jel..mortal-joint wrote:prestani gnojit piši svoje stavovebogomdani wrote:Pokušavam ti objasniti da krivu metu ciljaš,u slučaju Veg,gdje stoji da na Religiji mod mora biti vjernik?ako je vjernik,znači da će držati stranu određenoj vjeri,a u raspravi treba da bude neutralnost za sve i jednaka pravila..Što ako Kic stavi srbina za moderatora,štoš onda??Po tvom je oke,jer je vjernik..Kužiš?
Ako te je iberprostak Esco kickao sa svog Foruma,jasno je što to znači..overkill si za normalnu komunikaciju..Eto,rekoh svoj stav,...
Guest- Guest
mislila sam da voliš svoju mamuoldie wrote:
jebot,e kakva glupača...
2014-04-16
mama ostavi se interneta - idi nađi nekog udovcamortal-joint wrote:mislila sam da voliš svoju mamuoldie wrote:
jebot,e kakva glupača...
oldie- Posts : 438
2014-04-28
koji jebeno Esco??bogomdani wrote:Moj je stav da ti treba jedna brutalna jebačina..jel..mortal-joint wrote:prestani gnojit piši svoje stavovebogomdani wrote:Pokušavam ti objasniti da krivu metu ciljaš,u slučaju Veg,gdje stoji da na Religiji mod mora biti vjernik?ako je vjernik,znači da će držati stranu određenoj vjeri,a u raspravi treba da bude neutralnost za sve i jednaka pravila..Što ako Kic stavi srbina za moderatora,štoš onda??Po tvom je oke,jer je vjernik..Kužiš?
Ako te je iberprostak Esco kickao sa svog Foruma,jasno je što to znači..overkill si za normalnu komunikaciju..Eto,rekoh svoj stav,...
Mogao si primjetiti da tamo nisam slova napisala jer mi se nije htjelo pričati sa osobama ekavskog govora
Nisam ostavila niti jedan post
samo izmjenila pvt poruku s ....
pisanje tamo bi mi bilo poniženje
razmisli malo prije nego neštoizjaviš o meni, pričaš napamet
2014-04-16
misliš da već nije našla nekog da će baš ovo pročitatioldie wrote:mama ostavi se interneta - idi nađi nekog udovcamortal-joint wrote:mislila sam da voliš svoju mamuoldie wrote:
jebot,e kakva glupača...
immortal-
2014-04-16
Morty,nemojmo u roditelje dirati,ružno je..kršćanka si..ne bi smjela..
Guest- Guest
još kad bi ličio na tog smajlića bio bi simpa
2014-04-16
Pa,jel nisam simpa?..AKo sam samo simpa u slučaju da podilazim tvojim stavovima,na što bi onda ličio..jel..
Sam izgled mi je bogovski
Sam izgled mi je bogovski
Guest- Guest
opet pametuješbogomdani wrote:Morty,nemojmo u roditelje dirati,ružno je..kršćanka si..ne bi smjela..
mrzim kad mi osobe koje mi se prave bliske zamjeraju moje obraćanje dok istovremeno vide ali zanemaruju bezobrazluk mojih sugovornika
2014-04-16
Poanta jesti,postaviti se kulturom iznad oponenata..tuci argumentirano i nema beda,a tebi govorim,jer..dobro..neću te sad nahvaliti da se ne napuhaš..agresijom zatamnjuješ svoje dobre strane..
Guest- Guest
hoćeš reći da si zaista stekao takav dojam o meni???bogomdani wrote:.AKo sam samo simpa u slučaju da podilazim tvojim stavovima
znam da nisi
samo bi se pametovao bzv
2014-04-16
Pa kad te podržavam,fina si prema meni,a kad imam drugačiji stav,onda drvlje i kamenje po meni..kako to nazvati??
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 35 of 50