Kovačić imenovao Katarinu Perišu Čakarun šeficom Informativnog medijskog servisa HRT-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kovačić imenovao Katarinu Perišu Čakarun šeficom Informativnog medijskog servisa HRT-a
VRŠITELJ dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić imenovao je danas Katarinu Perišu Čakarun vršiteljicom dužnosti rukovoditelja Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije nakon što je te dužnosti razriješena Lamija Alečković.
Katarina Periša Čakarun dugogodišnja je novinarka i urednica u Informativnome programu Hrvatske televizije. Bila je urednica Redakcije unutrašnje politike Hrvatske televizije, a kao novinarka, reporterka, urednica i voditeljica radila je u brojnim emisijama Informativnoga programa HTV-a te velikim projektima poput praćenja izbora, obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluje, obljetnice pada Vukovara, itd. Na Hrvatskoj televiziji radi od 1996. godine.
Tijekom dugogodišnjega novinarskoga rada pratila je najvažnije političke događaje te ostvarila brojne intervjue s političarima i svim značajnim sudionicima društveno-političkoga života u Republici Hrvatskoj. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zadru.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kovacic-imenovao-katarinu-perisu-cakarun-seficom-informativnog-medijskog-servisa-hrta/880480.aspx
Katarina Periša Čakarun dugogodišnja je novinarka i urednica u Informativnome programu Hrvatske televizije. Bila je urednica Redakcije unutrašnje politike Hrvatske televizije, a kao novinarka, reporterka, urednica i voditeljica radila je u brojnim emisijama Informativnoga programa HTV-a te velikim projektima poput praćenja izbora, obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluje, obljetnice pada Vukovara, itd. Na Hrvatskoj televiziji radi od 1996. godine.
Tijekom dugogodišnjega novinarskoga rada pratila je najvažnije političke događaje te ostvarila brojne intervjue s političarima i svim značajnim sudionicima društveno-političkoga života u Republici Hrvatskoj. Diplomirala je hrvatski jezik i književnost na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zadru.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kovacic-imenovao-katarinu-perisu-cakarun-seficom-informativnog-medijskog-servisa-hrta/880480.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kovačić imenovao Katarinu Perišu Čakarun šeficom Informativnog medijskog servisa HRT-a
budemo vidjeli kako podnosi stres polozaja , kao novinarka solidna , nadam se da desnima ne smeta sto je srpkinja
2014-04-12
Re: Kovačić imenovao Katarinu Perišu Čakarun šeficom Informativnog medijskog servisa HRT-a
Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
2014-04-12
Nek ti bude, ne znam kako se izjašnjava.debotoijusto wrote:zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
sto meni ima biti kao da ja vodim racuna o krvnim zrncima , nasao sam taj detalj pretragom na mreziRegoč wrote:Nek ti bude, ne znam kako se izjašnjava.debotoijusto wrote:zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
2014-04-12
:Ddebotoijusto wrote:sto meni ima biti kao da ja vodim racuna o krvnim zrncima , nasao sam taj detalj pretragom na mreziRegoč wrote:Nek ti bude, ne znam kako se izjašnjava.debotoijusto wrote:zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
Da,ovi radikali to poceli isticat,a ti samo ponavljas ;D
2014-04-11
maggie13 wrote::Ddebotoijusto wrote:sto meni ima biti kao da ja vodim racuna o krvnim zrncima , nasao sam taj detalj pretragom na mreziRegoč wrote:Nek ti bude, ne znam kako se izjašnjava.debotoijusto wrote:zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
Da,ovi radikali to poceli isticat,a ti samo ponavljas ;D
utvrdjujem gradivo gospo moja :)
2014-04-12
koja definicija e..debotoijusto wrote:zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
debotoijusto wrote:budemo vidjeli kako podnosi stres polozaja , kao novinarka solidna , nadam se da desnima ne smeta sto je srpkinja
Kako jadno, jebote. Tko to nama broji krvna zrnca...?
Guest- Guest
Kakvo pitanje, jbte...SDP cijelo vrijeme. I to vam prodaje pod jaja.kofein wrote:debotoijusto wrote:budemo vidjeli kako podnosi stres polozaja , kao novinarka solidna , nadam se da desnima ne smeta sto je srpkinja
jesi vidio debota zrnobrojaca..:Dkic wrote:koja definicija e..debotoijusto wrote:zenski roditelj je uvijek siguran , muski se vodi a ne mora biti i spermic njegov , dakle srpkinjaRegoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
2014-04-11
Ero wrote:Kakvo pitanje, jbte...SDP cijelo vrijeme. I to vam prodaje pod jaja.kofein wrote:debotoijusto wrote:budemo vidjeli kako podnosi stres polozaja , kao novinarka solidna , nadam se da desnima ne smeta sto je srpkinja
Naivni smo brte. Radi višetarifno brojilo zrnaca sve u 16. Nevjerojatno.
Guest- Guest
tko vas ne zna skupo bi vas platio
kaze poslovica katarinine majke
kaze poslovica katarinine majke
2014-04-12
Hoce to kad polazis od sebe ;-)
Znas ono-svi hrvati su ustase..
Analogno,svi srbi su cetnici..
Relax :D
Znas ono-svi hrvati su ustase..
Analogno,svi srbi su cetnici..
Relax :D
2014-04-11
Desnima ne smeta, a vama koji ne mrzite?debotoijusto wrote:budemo vidjeli kako podnosi stres polozaja , kao novinarka solidna , nadam se da desnima ne smeta sto je srpkinja
2014-04-14
???Regoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
Koliko se sjećam ona je uvijek bila uz HDZ i prenosila sva zbivanja iz te stranke: Pokušavam se sjetiti i ne mogu da je bila uz SDP ikada, tamo je bila munižaba i uvijek je otvoreno navijala za SDP, Katarinu sam sretao na skupovima i prosvjedima branitelja i uvijek je davala objektivna izvješća.
munižaba
Katarina
Guest- Guest
tre911 wrote:???Regoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
Koliko se sjećam ona je uvijek bila uz HDZ i prenosila sva zbivanja iz te stranke: Pokušavam se sjetiti i ne mogu da je bila uz SDP ikada, tamo je bila munižaba i uvijek je otvoreno navijala za SDP, Katarinu sam sretao na skupovima i prosvjedima branitelja i uvijek je davala objektivna izvješća.
munižaba
Katarina
dobro to
i pupovac je bio cvijet nacije dok je koalirao s HDZ
sad kod zubara , "ispljunit molim"
2014-04-12
Pupovac nije koalirao, to mu je bila dužnost.debotoijusto wrote:tre911 wrote:???Regoč wrote:Majka joj je Srbkinja, no i meni je čudno da je imenovana s obzirom da se vezuje uz esdepeovsku ekipu.
munižaba
Katarina
dobro to
i pupovac je bio cvijet nacije dok je koalirao s HDZ
sad kod zubara , "ispljunit molim"
Pravilo je da manjinci idu uz vlast koja sastavi parlamentarnu većinu
i ne da svojom nogom staju na drugu stranu vage.
Zašto je Pupovac od toga pravila odstupio valjda to sad znaju i hr Srbi ("etnobiznis").
Ode mu biznis u qrtaz.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švicarci odbacili ukidanje TV pretplate i javnog servisa
» Katarina Čakarun Periša smijenjena zbog peticije za vraćanje ugleda televiziji
» Molitva za domovinu: Veliki skup na Bobovcu u znak sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosaču
» Stop okupaciji hr medijskog prostora!
» Serbia News
» Katarina Čakarun Periša smijenjena zbog peticije za vraćanje ugleda televiziji
» Molitva za domovinu: Veliki skup na Bobovcu u znak sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosaču
» Stop okupaciji hr medijskog prostora!
» Serbia News
Page 1 of 2