Slučaj Olić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slučaj Olić
čudi me da nitko neće prokomentirati ovu sramotu koja je nanesena ikoni i legendi hrvatskog nogometa, ali glavno da se svaki dan ima za pisati o onoj prevari modriću kako je dotaknuo loptu na treningu loreala u akciji iz koje je zalizani trijumfirao i misli da ima Mundijal.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: Slučaj Olić
ljudi su već glavama ušli u šupčinu modrare i loreala i ne vide izlaz pa nije nikako slučajno da se upravo ova sramota može usporediti s identičnim slučajem upravo loreala i raula, legende se odbacuju, a usputni klošari se veličaju...
2015-08-25
Šimunić i Olić su legende Bundeslige, njih više cijene vani nego vlastiti narod koliko su samo zadužili ovu naciju, a modrara koji je reprezentaciji dao točno 0.1% njegovo govno se konzumira kao desert i još se traži porcija više je li demo?
2015-08-25
zadnjih desetak godina, i sitno, je Ola najkonstantniji nas igrac i rekao bi, i najbolji zbog toga..
Hvala Boze da smo se rijesili bucka i ole. Steta sto raketa nije stariji
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Raketa je sad sporiji nego što će Ola bit s 50.kuracodigraca wrote:Hvala Boze da smo se rijesili bucka i ole. Steta sto raketa nije stariji
Guest- Guest
Šimunić i Ola su legende Bundeslige, Raketa je legenda Primere po tome će ga pamtiti, a modraru po tome da je bio jedan nebitni klošar u ekipi za koju je utrošeno najmanje milijardu eura, a brukanje na najjače vjerojatno najveće u povijesti, šta drugo očekivati od glupe hobitske balije.
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Raketa je sad sporiji nego što će Ola bit s 50.kuracodigraca wrote:Hvala Boze da smo se rijesili bucka i ole. Steta sto raketa nije stariji
Guest- Guest
Olić nije imao s kim igrati...a stalno se nudio...što ćeš kad glavni playmaker "repke" 80% paseva dodaje zadnjoj liniji da slučajno ne usere nešto i da opet na kraju utakmice ima točnost od 95% točnosti pa da novinari i kvazitreneri mogu opet svršavati u mudante od sreće i pisati hvalospjeve o najboljem alibi igraču ikad...
darth_vader-
2014-04-17
ne sumnjam da će ga na kraju možda već i tekuće sezone otjerati iz kluba, a vjerojatno izgrditi i sposrati, a onda će sve njihove lažne riječi hvale pasti u vodu i na vidjelo izaći po milijunti put o kakvim besramnim klošarima se radi..
2015-08-25
Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Raketa je sad sporiji nego što će Ola bit s 50.kuracodigraca wrote:Hvala Boze da smo se rijesili bucka i ole. Steta sto raketa nije stariji
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sramota velika,ali neka im je Ola ocitao bukvicu.
2014-04-12
Moš misliti...braća Dalton suze rone koliko ih je taklo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivica Olic bolji od Messija i Ronalda
» Ivica Olić oprašta se od dresa Vatrenih nakon 14 godina
» Khashoggi slučaj
» "izdvojeni slućaj" :D
» Slucaj frizider .
» Ivica Olić oprašta se od dresa Vatrenih nakon 14 godina
» Khashoggi slučaj
» "izdvojeni slućaj" :D