UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zagy, sat vremena putuješ do posla? Puno je to...znam da je zapadnjacima to manje čudno, ali mene bi to gubljenje vremena na dolaske/odlaske tako frustriralo
Npr sad ću se organizirat da idem pješke na posao, jer mi se čini da mi od nove adrese linija hoda i linija vožnje oduzmu približno isto vremena.
A ova prija, ne znam puno, rekao mi je prijatelj samo da joj je srce stalo. Žena je zračila zaraznom pozitivon, nedostajat će sigurno ogromnom broju ljudi :(
Npr sad ću se organizirat da idem pješke na posao, jer mi se čini da mi od nove adrese linija hoda i linija vožnje oduzmu približno isto vremena.
A ova prija, ne znam puno, rekao mi je prijatelj samo da joj je srce stalo. Žena je zračila zaraznom pozitivon, nedostajat će sigurno ogromnom broju ljudi :(
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Putujem 45minuta al uvijek u obzir uzimam sat...kad živim na kraju grada,to mi je danak na koji sam se pripremila...radije to nego u gradskoj vrevi i smradu živjeti...
Tu di smo mi tu je mir...ko na selu...
Tu di smo mi tu je mir...ko na selu...
Guest- Guest
A daaa, zaboravila sam da ste vi na kraju grada. Ipak se mir više isplati...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Samo tako? odjednom stalo srce? :( Sorry, ako previse pitam...previse sam puta cula da ljudi otidu iz cista mira, a i samu me strah toga... :/medication wrote:
Guest- Guest
ok tek sad sam skužio da sam dodao Zagy kad sam vidio Bulgakova i Flauberta :^^
M3tzTli wrote:1. Razocarana ne mozes biti u osobu koju ne simpatiziras
2. Mogu ti samo dati savjet kako da ubrzas proces...solucija je jednostavna ,pocini suicid :sprovod:
1. aha da, zaboravila sam
2. očekivala sam nešto manje predvidivo... ili predvidljivo
medication wrote:
:S: katastrofa!
lejdiii, svakako napravi usporedbu :o) meni balea bila savršena - onda sam prešla na prirodno i koža mi se stanjila
1. Logican sam umjesto sto se kacis na mene bolje se uhvati kicinjamodra wrote:M3tzTli wrote:1. Razocarana ne mozes biti u osobu koju ne simpatiziras
2. Mogu ti samo dati savjet kako da ubrzas proces...solucija je jednostavna ,pocini suicid :sprovod:
1. aha da, zaboravila sam
2. očekivala sam nešto manje predvidivo... ili predvidljivo
Recimo na skali izmedju lady d i medication koje cine ekstreme skale ti si negdje na sredini
2. Zalim posla imam previse , van radnog vremena ne zelim misliti o tome:blj:
Guest- Guest
A jel? Samo zato? :Dkic wrote:ok tek sad sam skužio da sam dodao Zagy kad sam vidio Bulgakova i Flauberta :^^
I kako si mogao vidjet dok mi nisi bio prijatelj? Taj status je samo sa prijateljima podijeljen....
Guest- Guest
Pijem kavu,dolazim sebi...još danas popodne odradim pa 6 dana slobodnih....
Pročitah Bovary,prelazim na majstora i Margaritu...ponovo sam se vratila knjizi i dobro mi je...to je moj svijet...moram se učlaniti u knjižnicu ovdje...skužila sam kad čitam starije knjige da su mi teške na njemačkom...masu starih rijeci koje ja tek upoznajem...
Obrlatila sam muza da me vozi dolje i drugi dan se vrati....a vraćamo se ja i šmizle vlakom...u Vk planiram uzeti kiklopa i dervisa i smrt...na Drini ćupriju možda ako bude.....
Med kad je selidba?
Ja ih mrzim,tebi je to sad sigurno slatko iščekivanje? :D
Pročitah Bovary,prelazim na majstora i Margaritu...ponovo sam se vratila knjizi i dobro mi je...to je moj svijet...moram se učlaniti u knjižnicu ovdje...skužila sam kad čitam starije knjige da su mi teške na njemačkom...masu starih rijeci koje ja tek upoznajem...
Obrlatila sam muza da me vozi dolje i drugi dan se vrati....a vraćamo se ja i šmizle vlakom...u Vk planiram uzeti kiklopa i dervisa i smrt...na Drini ćupriju možda ako bude.....
Med kad je selidba?
Ja ih mrzim,tebi je to sad sigurno slatko iščekivanje? :D
Guest- Guest
A je vam lipo. :D Baš je zaladilo vanka, sviđa mi se to! Još malo pa snig :)
Med, di se selite?
Med, di se selite?
2014-04-15
Kako je lito brzo završilo. Najbrže od svih lita ikad
A najmanje sam i imala osjećaj da je lito
Moram u grad. Ne da mi se
A najmanje sam i imala osjećaj da je lito
Moram u grad. Ne da mi se
2014-04-15
Možda zato jer se ove godine ljeto jedva tu i tamo pojavilo?
Guest- Guest
Odvratno je hladno i malo pada kiša malo ne pada.
iiii evo istresla je punu kutiju keksa na pod
Zagy a gdje su klinci do navečer,imate vrtić do tako kasno?
iiii evo istresla je punu kutiju keksa na pod
Zagy a gdje su klinci do navečer,imate vrtić do tako kasno?
Arwen-
2014-04-22
I kod mene ja danas hladnije, ali ima sunca pa je i ugodno onako. Prohladno, ne ledeno.
Danas uzimamo malog pas od dragoga. Smrdljivog i arogantnog pa cemo ga setati. :D
Danas uzimamo malog pas od dragoga. Smrdljivog i arogantnog pa cemo ga setati. :D
Guest- Guest
Moja mackica Fifi je lose. Stara je i manje hoda, manje je pokretna, zbunjena, kaze brat da nece jos dugo. :( Mislim da cu plakati kada ugine, sinoc me stislo... Ima jedno 15 godina, 16...
Guest- Guest
M3tzTli wrote:1. Logican sam umjesto sto se kacis na mene bolje se uhvati kicinja
Recimo na skali izmedju lady d i medication koje cine ekstreme skale ti si negdje na sredini
2. Zalim posla imam previse , van radnog vremena ne zelim misliti o tome:blj:
ali ja se žeeelim kačit na tebeeeee
sredina je ok. no, kakve to veze ima? :D
išušee, kakav je ružan ovaj smajl: hahahaha...
umirem na ovo.. meed :D
8. zena nije nikad u zivotu posjedovala raspicu za nokte... tvrdila je da je to bespotrebni luksuz i razbacivanje novcima i raspala nokte na grubu fasadu na kuci
8. zena nije nikad u zivotu posjedovala raspicu za nokte... tvrdila je da je to bespotrebni luksuz i razbacivanje novcima i raspala nokte na grubu fasadu na kuci
i... jede mi se kikiriki maslac... ali kikiriki ne posebno.... kul
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)