ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 45 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 21/9/2014, 08:33

cilj i želja: preživjeti današnji dan i sutra ispratit goste, pa laganini :aw

modra

2014-04-17

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 45 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 21/9/2014, 11:08

Ajde, glavno da je završilo. :)

Sinoć jedna od najboljih svadbi na kojima sam bila. Čagica cijelu noć, a cipele me nisu nažuljale. :10

mislim da idem jedan stan pogledat jutros, ako mi se dečko ustane iz kreveta
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2014, 15:26

Kupuješ stan?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 21/9/2014, 17:41

Unajmljujemo, mislim da ćemo se odlučit za ovaj od danas. Nije idealan, ali je lokacija dobra, a cijena još bolja. Malo ćemo ga dovest u red.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2014, 10:55

Pijem kavu odmaram.....danas je dan za mene....idem u šetnju i na frizuru...pixie bih voljela...vidjet ćemo....

Zadnjih dana se kljukam dramama i tako sam u nekom melankoličnim,zasanjanom stanju.... balloon
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 22/9/2014, 11:09

medication wrote:Ajde, glavno da je završilo. :)

ahaaa, jučer je bilo udarno, ali maloprije su ispraćeni!
hvala ti bože, sad dolazim k sebi...

:popcorn

spremanje, pa na posao!

glava me boli od silne loše hrane, iako se nisam nešto prejedala
baš mi fali... neki detox :roll  moram ozbiljno razmislit o tome..  sva sam mrtva :roll
i razgibavanje, ništa ne vježbam u zadnje vrijeme, koma koma neću doma

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2014, 11:54

medication wrote:Unajmljujemo, mislim da ćemo se odlučit za ovaj od danas. Nije idealan, ali je lokacija dobra, a cijena još bolja. Malo ćemo ga dovest u red.
Po kolikoj cijeni? Ja sam gledala isto neke stanice, MALE za iznajmljivanje. Oko 1600+rezije. Novogradnja(iako to nije ni bitno) potpuno opremljen(to mi je bitno). Našla sam jednu divotu za 1000kn malo izvan Pule. Ne znam u čemu je kvaka da je tako jeftin. Potpuno je renoviran, oko 60m2 ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2014, 12:24

Kvaka je u lokaciji,jel...;) 
Sto si dalje gradu,to je jeftinije...nekom nedostatak a nekom prednost....;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 22/9/2014, 14:28

izgledam sva aknasta, a ono glupi svakoljetni ubodi nekih kukaca!!  gaah
nekako sam se zakamuflirala s korektorom, al ono scratch

i glupi ponedjeljak :doh :cry

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 22/9/2014, 14:28

izgleda i svakojesenski

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 22/9/2014, 17:41

Split je malo zeznut po pitanju iznajmljivanja jer je turistički bum, pa se bar pola stanova iznajmljuje do cca 1.7. A digli su i cijene tako da su sad i stančići 35 kvadrata 300-350 eura.
Al ima ih i normalnih, na ok lokaciji za 300 eura, recimo 50-60 kvadrata. Al to je teško uhvatit.

Za ovoga nam je javio prijatelj koji se iz njega seli za koji dan, 1800 kn (što je 70-100 eura jeftinije nego smo mislili), dobra lokacija (imat ću malo više do posla pješačit nego doduše, nego iz nekih kvartova u kojima smo planirali iznajmit, ali sve je tu:pošte, banke, tržnica, marketi, blizina grada, do plaže 15 minuta šetnje, do mojih 10 minuta).

Sutra se nalazim s gazdaricom u stanu i držim fige da se ne odluči za neke druge ljude koji su je zvali. Ne znam, mogla bih joj odmah ponudit pola stanarine ili tako nešto, da nam ne isklizne iz ruke?
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2014, 19:56

Ponudi kaparu med...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 22/9/2014, 20:09

Da, mislim da je to pametno...
javim vam kako ide
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 22/9/2014, 22:25

mir&tišina.. kako je to lijeepo!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2014, 23:03

medication wrote:Split je malo zeznut po pitanju iznajmljivanja jer je turistički bum, pa se bar pola stanova iznajmljuje do cca 1.7. A digli su i cijene tako da su sad i stančići 35 kvadrata 300-350 eura.
Al ima ih i normalnih, na ok lokaciji za 300 eura, recimo 50-60 kvadrata. Al to je teško uhvatit.

Za ovoga nam je javio prijatelj koji se iz njega seli za koji dan, 1800 kn (što je 70-100 eura jeftinije nego smo mislili), dobra lokacija (imat ću malo više do posla pješačit nego doduše, nego iz nekih kvartova u kojima smo planirali iznajmit, ali sve je tu:pošte, banke, tržnica, marketi, blizina grada, do plaže 15 minuta šetnje, do mojih 10 minuta).

Sutra se nalazim s gazdaricom u stanu i držim fige da se ne odluči za neke druge ljude koji su je zvali. Ne znam, mogla bih joj odmah ponudit pola stanarine ili tako nešto, da nam ne isklizne iz ruke?
Ja kada sam rekla da sam gledala stanove za 1600+režije sam mislila na kune samo da se izjasnim:) to dođe oko 200eura...
Trebat će mi tvoji savjeti u vezi iznajmljivanja. :P

A uglavnom je i tu kod nas oko 300eura. Ali nadu se neki za jeftinije. 

Držim i ja fige. Javi kako je prošlo :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 23/9/2014, 14:25

:)))) super tema!
počnite od početka koga zanima, ja sam na toj str stala pa zato linkam tako

http://www.forum.hr/showthread.php?t=656230&page=11

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 23/9/2014, 14:29

i toliko sam se smrzla danas da to nije normalno :|

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 23/9/2014, 18:28

.. ali svejedno lijep dan, mislim, vrijeme! :o)

dobro, gdje ste svi danas? u potrazi sa stanovima??? :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 23/9/2014, 19:02

Ajme odlična tema, al je nemam vremena sad čitat... damn

Bili popodne, upoznali gazde ostavili kaparu, selim za tjedan dana. :^0
Brzo se sve nekako odvilo, i mi smo iznenađeni. Planirali smo ove zime, kad ono...
Sad ćete na šoping temi čitat "lonci, tave, zavjese..." :P

Lady, tih 200 eura je stvarno ništa za tu kvadraturu. Samo u obzir trebaš uzet i troškove režija, prijevoza i slično. Zapravo trebaš uzet u obzir sve što ti ulaz u krajnju mjesečnu kalkulaciju.
O tome ti tek javim za koji mjesec.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by medication 23/9/2014, 19:22

Ajme, na 54 strani jedna opisuje svoju škrtu babu, plačem...
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 23/9/2014, 22:02

aaaaa, fetiš na najlon vrećice bakica draga ima :D :D
uzbuđena sam, šta me sve čekaaaaaaaa.. na 20. sam

inače, oko 19:20 sam mislila da mi je sudnji dan.. da će gospon na kraju izvadit pištolj, i to je to! sutra sam u crnoj kronici
:))
sad se smijem, ali ukenjala sam se ko nikad u životu... srčeko sam, mislim, mogla čut, sve jače i jače, dobro nije iskočilo... jednostavno nikad se nisam toliko uplašila.. bar je malo proradilo sve u meni, hahaaaaa

znači,
prvo, užasno nervozno otvaranje vrata, kako ih je povukao, ona prva vanjska, dobro da nisu otpala!
al dobro.. lijepo on pozdravio, smireno, kaže došao po izračun, 76kw, auto.. odmah se kužilo po pitanjima da je on naajpametniji i sve zna, omiljen mi tip ljudi :o)
..sve  u redu, neka ga, sreća podnosim sve i svašta bez živciranja i mogu objasnit istu stvar 101 put sasvim smireno... a ovakvima se samo slađe smješkam... i ne uzbuđujem se nikako 
i krenem ja, ALI, na spomen njegovih osobnih podataka (da ga lakše nađem ako postoji  u bazi i da ga ne moram nanovo unosit ako već postoji, a i kalkulator nam više nije u funkciji i moram radit kao novu policu pa su podaci gotovo nužni, kod normalnih osoba barem, khm).. ime i prezime  i datum rođenja koji je ključan - cijena ovisi o godinama, između ostalog..
dakle nakon što sam zamolila za podatke, bum, pukao je!!!
 koja je to dernjava bila, šta će mi njegovi podaci, ne zanima ga to, pametovanje kroz viku. u jednom momentu na kraju kad sam izračunala je lagano počeo po stolu šakom ispitivajući šta njemu sve ta polica pokriva.. kako ispituje, tako lupa..
na kraju je zaprijetio da odmah izbrišem te podatke iz sistema!!! majko jedina, koja negativna energija.. zbog potrebnih podataka..

nisam znala šta činit - u jednom momentu kad je otišao do kolega informirat se kod njih, MAJKE MI zamalo sam uzela auto i pobjegla nekud
zatim, skoro se rasplakala.. al sam imala osjećaj da ako to napravim, ili odem do kolega preko, da će tek tad poludit
toliko negativne energije i glasnog užasnog nabrajanja, da sam skoro stala sa tim izračunavanjem (više na momente nisam znala šta radim) i uhvatila se za glavu, pa taman mi ju otkinuo
pa onda htjela zvat tatu panično da dođe (dok je on u to vrijeme kolegama nabrajao da će ga uskoro još tražit i oib, i pitat za ženu, za ljubavnicu......), al jbg, za tako šta je predug put.. a dok ja njemu objasnim kakvu zvijer imam kraj sebe..

i na kraju, u konkurenciji mu je jeftinije 250 kuna.. i nek kažem svima da su tamo jeftiniji!!! ajmeeee ajmeeeeee
na kraju krajeva, tko te sili na sve ovo čovječe božji??? kao da mu je netko rekao da mora  ugovorit kod nas

poput onih luđaka kod kojih nikad ne znaš kad će puknut, brrrrrrr.... imala sam osjećaj da nikad neće stat, skoro sam mu se počela ispričavat.. a za šta, jesam ja kriva što je program takav kakav je? :D

a čini se normalan izgledom i tako.. 

i svi mi govore da sam trebala objasnit da mi trebaju podaci bla bla... ljudi, naravno da jesam, sasvim lijepo i kulturno, ali treba to  iskusit na vlastitoj koži... takvom luđaku ne vrijedi tupit ništa kontra njegovog mišljenja... ne, meni su dovoljni samo podaci auta i GO TO VO

ja zapravo ne znam jesam mu uopće dobro izračunala na kraju :D nije ni bitno, ne bi ga ni htjela za stranku... divim se sama sebi što sam se uspjela toliko sabrat i sjetit  se da izračun napravim preko tatinih podataka jer su si godinama tu... iako mi je rekao ime i prezime i datum rođenja, nisam mogla dovršit unos stranke jer je trebalo unijet oib, a da sam ga to još pitala, ne znam kud bi stigli i da l' bi ovo tipkala sad :D :D :D

to je ustvari sve brzo bilo i prošlo, desetak min.. banuo, istresao se, i nekako donekle normalan otišao
:|

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics