ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 19 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/7/2014, 17:16

zvat cu ginekologicu u ponedjeljak. Imam neke ciste, možda je od toga...

:/

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 19 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/7/2014, 17:28

A danas bas dan ono... Jos sam napola ukočena glava ni lezi na desnom ramenu :D

Nema vise te zgrusane krvi... Srećom! Ali bas ne znam sto je to bilo.. I jos obilnijaobilnija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 25/7/2014, 23:47

ljeto je zbilja čudnovato, predobro/prehladno da bi  bilo istinito.. je, istinito je, ali izgleda će se ostvarit i  ona prognoza da će trajat do studenog zato

daj ti meni rađe pravo ljeto, ali u pravom trajanju  :srd:   afro

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 26/7/2014, 08:44

dobo juto :D  :coffee 

danas idem na jednu   sahranu... bojim se sahrana, ali ovo je dedina sestra.. žena koja me uvijek zvala 'bebo' :))

očekujem i goste, njih četvero, aliiiiiiiiiii s njima stiže i moja majčica jedina :* ja bez nje disat ne mogu, obožavam tu ženu :D

eto, uvijek neke akcije..
imam barem miran ponedjeljak i utorak, a onda u nove radne pobjede...

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by phreaky 26/7/2014, 09:33

Ziiiijev. 
Ja malo bila u bolnici mjesec dana i tako to ^^

Female
2014-04-19

Back to top Go down

Post by modra 26/7/2014, 17:47

kako ljudi mogu gledat mrtve? ne mogu shvatit
 No

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 27/7/2014, 00:22

pozdrav svima ...mnogo putujem u zadnje vrijeme ...ali spojio sam da bar nakratko navratim na more
i pokvasim guzicu ...kisa opet kisa ...neki film pred spavanje..uh modra sta mislis o ovakvom avataru  :P

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 19 Rozga-220710_288228S0

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by medication 27/7/2014, 21:49

Radno ovaj vikend, al ajde bar sam se jučer uspjela okupat i pojest slaju...
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2014, 23:50

Samo plačem zadnjih dana a ne znam koj mi je... Tj znam :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2014, 13:41

Kic je peder -Za nastaVak  radnog dana  :^0 
Danas ima da budes spreman za quakem..moram svoj bijes prema socijalnim radnicima iskaliti na tebi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/7/2014, 22:36

Moja takozvana "svekrva", tj. Majka mog dečka...ne znam kako je nazvati... me sustavno uništava i emocionalno tlači.  No U zadnje vrijeme mi je toliko lose zbog nje da svoju vezu stavljam pod upitnik :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/7/2014, 05:43

Pa zašto to radi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/7/2014, 10:35

Zbog toga sto je posesivna i ljubomorna žena. Ona je imala hrpu muškaraca, a kada dođe na Paola, ja sam zmija za njega. Kćer čistačice i čuvara, ne vrijedim joj ista. Sumnjam doduše da bi njoj ijedna vrijedila za njenog sinčića. Toliko puta sam bila bijesna na njega, ljuta i tek sam sinoć shvatila sa kakvom zmijom ima posla.

Zagy kao majka je užasna žena bila, ali sada ne mogu o tome pričati. I toliko me boli duša kada ona njemu govori da je on kriv za njeno zdravlje, da će je on otjerati na hitnu mu je sinoć prijetila. I on je onda onako jada umoran od posla i sve moram voziti doma kod nje jer ti baba nabije grižnju savjesti.
Nije mi vise ni do mene. Shvatila sam da vlastito dijete uništava godinama. To je ono sto me trenutno najviše ubija i boli. 

I rekla sam mu iskreno sto mislim o njoj i nije me briga. Nisam osoba koja će šutit cijeli život, samo zato jer mu je ona mama...pa da budemo muž i žena pa da mi djecu mlati i vuče na svoju stranu. Ma opalila bih joj takvu samarcinu samo da mi dijete takne ili bilo koga mojeg, Guess torbica bi joj dala drugu.

A moja mama jadna cijelo vrijeme pita kako je Paolova mama nakon operacije. Ta baba jedan jedini put nije pitala za moje! Njena najveća fora je da nema para, a ima tri auta... Paolu neda benzin da ja i on otiđemo negdje, ali kada dođe do nje i da Paolo mora biti sa njom ima se za benzin i za sve.

Svašta mu je pričala za mene, ali eto. Pokušala ga odvojit od mene. Govorila mu ružno o meni.
Šteta sto će ga u cijelom procesu odvojit samo od sebe...

Hvala Bogu na mojim roditeljima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 29/7/2014, 10:48

glava me boli & muka mi je :D
 :S:

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 29/7/2014, 12:23

sutra na posao, u drugu...

valjda mi zato nije dobro crazy 

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 19 10557472_701890236547506_3816868206338614881_n

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/7/2014, 13:39

Teško je to...tu se najbolje osamostalit i živit svoj život...ako se može...jer sa takvim ljudima nikad na zelenu granu...

To je najgore kad roditelji djeci nabijaju grižnju savjesti... :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/7/2014, 14:05

To sam i ja bas rekla. Takvi se ljudi ne mijenjaju jednostavno. 

Mene boli sve sto je on preživio. Boli me najviše sto sam ja bila losa prema njemu jer mi je dosadio zbog toga sto je naše planove mijenjao zbog mame. I zbog svih ispada bijesa koje sam mu priredila. Do jučer nisam ni znala sa kime imam posla i da protiv te žene jednostavno ne možeš osim prokleto grubo... A kad ti nabije grižnju savjesti, pogotovo dijetetu svome, da je on kriv za njeno zdravlje i za sve lose sto joj se događa, onda tek ti dođe jos gore... :(

Bila sam takva koza glupa. :'(
Skoro prokockali sve radi nje... Možda joj je to i plan bio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/7/2014, 20:24

jebemti luetičnog dikobraza koliko sam umoran 

raditi non stop danima nije baš humano :^^

čak mi je jedna bakica htjela donijeti sladoled da me malo oraspoloži

kontam da sam ih očima ubijao danas :^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2014, 10:39

Usamljena sam totalno društvo mi fali. Jedva čekam fakultet. 

A i mene sve takne pa sljedećih par dana imam proljev i mučnine. Moram kod doktorice danas. Čekam poštara valjda će doći...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2014, 10:46

Posto se uvjek žalim i to je jedino sto znam...

Jučer je dragone majka rekla da ne misli da sam ja bolja. Sada sam mu idealna poslije neću biti. I da samo čekam da mu nabijem rogove i da sam ista kao druge ženske, htjela je rec kurva da sam samo je eto, poslužila se novim riječima.
I cijelo vrijeme dok su pričali je rekla uživaj sa onom ženskom, ženskom.
I rekla je ne dođe li doma da će sve razjebati i Napravit show, da će mene uništit, našu vezu i navodno nešto mojim roditeljima, a ona da će završit na Hitnoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2014, 10:47

Pokušala ne ona nas rastavit od trenutka kada smo bili skupa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics