UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Vegvísir wrote:Kako ih radiš? Recept amo! Na sunce s njim!
http://www.figura.fit/2013/10/proteinske-plocice-s-kikiriki-maslacem.html
ima jos puno zdravih i jednostavnih recepata tu ;)
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote:Šta se slavi?
veliki poslovni uspeh, mozda i najveci u mojoj kratkotrajnoj karijeri...
Guest- Guest
A sad priznaj, koju si to veliku mafijašku zvjerku obranio pred zakonom?
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Najs, ovo je i bez glutena! Probam obavezno, thanks
:)
inace, gledala sam i ja the revenant i ok mi je, iako bi leu prije dala oskara za shutter island, npr
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote:A sad priznaj, koju si to veliku mafijašku zvjerku obranio pred zakonom?
ma jok, ulovio sam jednu veliku modnu kucu koja ovde radi kod nas. puno potrazivanja imaju prema duznicima, bice dosta posla za mene-ali ce fakutre biti debele, tako da ce ovaj posao biti i jako lukrativan za mene.
Guest- Guest
betty.boop wrote:
:)
inace, gledala sam i ja the revenant i ok mi je, iako bi leu prije dala oskara za shutter island, npr
Shutter Island je i meni bio mrvicu draži, kao i još nekoliko drugih njegovih filmova, ali nije mi ni ovaj loš.
Jedino mi je pred kraj bilo malo neuvjerljivo kako je naganjao Fitzgeralda po snijegu k'o da je u naponu snage, a medvjedica samo što ga nije rastavila na proste faktore. I lebdeća žena, da. To mi je bilo ono WTF. Super mi je što je film snimljen s tako malo izgovorenog teksta, a da se to nije osjetilo na dinamici odnosa među likovima. Dapače, čak joj je i pomoglo.
Guest- Guest
Braćala wrote:Vegvísir wrote:A sad priznaj, koju si to veliku mafijašku zvjerku obranio pred zakonom?
ma jok, ulovio sam jednu veliku modnu kucu koja ovde radi kod nas. puno potrazivanja imaju prema duznicima, bice dosta posla za mene-ali ce fakutre biti debele, tako da ce ovaj posao biti i jako lukrativan za mene.
Oho, bit će para!
Super ulov, uživaj u slavlju večeras
Guest- Guest
meni je onaj tom hardy inace toliko iritantan, jedva sam cekala da ga dokrajce :D
betty.boop-
2015-01-23
Čestitam braćala. ...
I meni je tom hardy iritantan.....meni njegova faca ko tabula rasa....
Umorila sam se na poslu....sama sam bila a jak dan bio....iskreno,jedva čekam prijeći u drugu filijalu i raditi samo sa beauty produktima.... ovdje mi je puna kapa dovođenja tuđeg nereda u red....toga mi je ionako već i kući dosta....nadam se da će mi u novoj filijali biti bolje...
I meni je tom hardy iritantan.....meni njegova faca ko tabula rasa....
Umorila sam se na poslu....sama sam bila a jak dan bio....iskreno,jedva čekam prijeći u drugu filijalu i raditi samo sa beauty produktima.... ovdje mi je puna kapa dovođenja tuđeg nereda u red....toga mi je ionako već i kući dosta....nadam se da će mi u novoj filijali biti bolje...
Guest- Guest
Zakaj ne volim odvjetnike?Braćala wrote:Vegvísir wrote:A sad priznaj, koju si to veliku mafijašku zvjerku obranio pred zakonom?
Stvorili zabokrecinu i onda brljaju po njoj.
Vjerovatno si rimsko pravo preletio, ne procitavsi reprekusije gubitka slucaja na forumu?
2014-12-30
meni je onaj tom hardy inace toliko iritantan, jedva sam cekala da ga dokrajce :D
Je, ovdje je bio posebno iritantan.
Iako ono međusobno kasapljenje na kraju mi je na trenutke malo teže padalo na želudac.
Guest- Guest
joj kako se zove onaj papak ... ? jos iritantniji od toma ... da, channing tatum !
isuse
isuse
betty.boop-
2015-01-23
Braćala čestitam, drago mi je radi tebe!
Današnji dan laganini na poslu, 3. mjesec obično bude zatišje, pa sam proučavala propise.
Sredila kuću, skuhala ručkove za iduća 3 dana.
Sutra se vraćam pilatesu, samo u kasnijoj grupi.
Današnji dan laganini na poslu, 3. mjesec obično bude zatišje, pa sam proučavala propise.
Sredila kuću, skuhala ručkove za iduća 3 dana.
Sutra se vraćam pilatesu, samo u kasnijoj grupi.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)