JUGO - EDUKACIJA: ZNATE LI ŠTO UČE U ŠKOLI? Nacrtaj zastavu sa svadbe tvog djeda i bake! Koja je to država?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: JUGO - EDUKACIJA: ZNATE LI ŠTO UČE U ŠKOLI? Nacrtaj zastavu sa svadbe tvog djeda i bake! Koja je to država?
Nitko nije savršen pa ni Zlatko. A i činjenica je da Tuđmanova politika nije ustaška, više je mačekovska prema Bosheru.epikur37 wrote:Tlapnje, pogle što Hasanče iz tvog potpisa o njemu misli a ti se njime dičiš. Baš je auto/destruktivna vaša opcija.Regoč wrote:Vi štrosmajerovci ga nikada niste mogli smisliti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Peko rakiju u Solima i psovo Tuđmana ustašu.Eva wrote:Gdje si bio 1991?epikur37 wrote:Djeca trebaju poznavati povijest i sve oblike hrvatske državnosti...ta ne počinje 1990.
Gluposti, rakiju pekao jesam, Tuđmana sam pozdravljao...negirate i psujete ga samo vi mračni pravaši.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: JUGO - EDUKACIJA: ZNATE LI ŠTO UČE U ŠKOLI? Nacrtaj zastavu sa svadbe tvog djeda i bake! Koja je to država?
Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
2014-04-12
Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
da se nađes u toj dilemi,najprije bi mi trebao imati sto oprostit ;-)dzango wrote:Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Nego,sa jugoistoka vam uzeli,vi se pokusali prosirit na tuđe zapadno,nije uspjelo..poucak:ne talasaj...B-)
2014-04-12
Ništa ti ne brini ima li šta ili nema. To je moja briga.maggie13 wrote:da se nađes u toj dilemi,najprije bi mi trebao imati sto oprostit ;-)dzango wrote:Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Nego,sa jugoistoka vam uzeli,vi se pokusali prosirit na tuđe zapadno,nije uspjelo..poucak:ne talasaj...B-)
Koje tuđe? Sve je to naše. Mi smo ljudi širokih shvatanja. A ne ko ovi što svojataju tuđe dinastije.
samo sugeriram da ne bi trebao imati..B-)dzango wrote:Ništa ti ne brini ima li šta ili nema. To je moja briga.maggie13 wrote:da se nađes u toj dilemi,najprije bi mi trebao imati sto oprostit ;-)dzango wrote:Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Koje tuđe? Sve je to naše. Mi smo ljudi širokih shvatanja. A ne ko ovi što svojataju tuđe dinastije.
Opet si ljubomorko..vi svoje pobiste,pa i tuđe niste stedjeli..;P
2014-04-12
Meggi za precjednicu!
Ja ne opraštam. Čak i kada nemam šta.maggie13 wrote:samo sugeriram da ne bi trebao imati..B-)dzango wrote:Ništa ti ne brini ima li šta ili nema. To je moja briga.maggie13 wrote:da se nađes u toj dilemi,najprije bi mi trebao imati sto oprostit ;-)dzango wrote:Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Vaše nismo. Je l' to onda u redu?
evo,cim se kandidiram..;DEro wrote:Meggi za precjednicu!
2014-04-12
onda cu ja napravit nesto i natjerat te da oprostis @_@dzango wrote:Ja ne opraštam. Čak i kada nemam šta.maggie13 wrote:samo sugeriram da ne bi trebao imati..B-)dzango wrote:Ništa ti ne brini ima li šta ili nema. To je moja briga.maggie13 wrote:da se nađes u toj dilemi,najprije bi mi trebao imati sto oprostit ;-)dzango wrote:Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Sve je to nase..kako vi kazete..B-)
2014-04-12
AKo je istina da se djecu nukalo na lukav I pomukao dnačin da crtaju srbojugoslavenski srbobarjak, e to je stvarno za jednu lustraciju.
A zašto mi se nekako čini da e posrijedi patka nekih superdomoljuba koji ovakvim vijestima žele utjecati na rast domoljubnog raspoloženjameđu uspavanim hrvatskim pukom pred ugrozom od srbojugoslavenske srbonemani.
A zašto mi se nekako čini da e posrijedi patka nekih superdomoljuba koji ovakvim vijestima žele utjecati na rast domoljubnog raspoloženjameđu uspavanim hrvatskim pukom pred ugrozom od srbojugoslavenske srbonemani.
Last edited by Ringo10 on 9/3/2016, 16:30; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nikad.maggie13 wrote:onda cu ja napravit nesto i natjerat te da oprostis @_@dzango wrote:Ja ne opraštam. Čak i kada nemam šta.maggie13 wrote:samo sugeriram da ne bi trebao imati..B-)dzango wrote:Ništa ti ne brini ima li šta ili nema. To je moja briga.maggie13 wrote:da se nađes u toj dilemi,najprije bi mi trebao imati sto oprostit ;-)dzango wrote:Ja tebi ne opraštam.maggie13 wrote:tako to ide,da..ogorcenost i ljubomora..kad ne mozes vise ni svoje svojim zvati..oprastamo ti:Ddzango wrote:Stari evropski konjušari. Zato svojatate tuđe dinastije.Regoč wrote:Ne, stari europski narod, čak i naša državnopravna poviest to pokazuje. Niti smo bili tursko roblje, niti su nam kraljevi bili šiptarski svinjari.dzango wrote:Znači ipak ste tikva bez korena.Regoč wrote:Karlo, Slavica, Zvonimir, Eleonora i Franjka Habsburški.dzango wrote:E dobro je. Ja sam već pomislio da ste tikva bez korena. Kako se zovu ovi Hrvati?Regoč wrote:Ajde, imamo.
Sve je to nase..kako vi kazete..B-)
Ja ne opraštam. Sem ako nije sačuvaj Bože.
Ja i kažem da je ona kruna i vaša. Ali njemu nešto nije potaman.
Zlopamtilo,pih
8-)
Nije i nasa,nego nasa..sve sto mi dijelimo - pukne..zato,hocemo sve..;-)
8-)
2014-04-12
Ja sam zlopamtilo samo kada su žene u pitanju. Tu nema praštanja.maggie13 wrote:Zlopamtilo,pih
8-)
Jebiga, ne može sve. Kako da se mi odreknemo svoje dinastije? Ne ide. Sramota.
Ringo10 wrote:AKo je istina da se djecu nukalo na lukav I pomukao dnačin da crtaju srbojugoslavenski srbobarjak, e to je stvarno za jednu lustraciju.
Ovdje netko namjerno raspiruje jugofiliju i slavo i megasrpstvo. Sreća tu je dnevno.hr i kolega ero da upozore javnost.
Lustracija molim, dva puta po pola litre :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jos si i selektivno zlopamtilo,pa moze li gore..ili u prazno prijetis,ili se bolje s tobom ne petljat..;Ddzango wrote:Ja sam zlopamtilo samo kada su žene u pitanju. Tu nema praštanja.maggie13 wrote:Zlopamtilo,pih
8-)
Koje to vase?
:D
2014-04-12
Ne bi valjalo da ne praštam i onima koji nisu žensko. Ima od svega pomalo.maggie13 wrote:jos si i selektivno zlopamtilo,pa moze li gore..ili u prazno prijetis,ili se bolje s tobom ne petljat..;Ddzango wrote:Ja sam zlopamtilo samo kada su žene u pitanju. Tu nema praštanja.maggie13 wrote:Zlopamtilo,pih
8-)
Koje to vase?
:D
One sa zastave kraljevine oko je nastao spor.
Ma najbolje zaratit sa Srbijom poraziiti je jednom za svagda I raseliti srbo-Srbe u srbo-Rusiju a u Srbiju naseliti prijateljske ISIL narode.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:AKo je istina da se djecu nukalo na lukav I pomukao dnačin da crtaju srbojugoslavenski srbobarjak, e to je stvarno za jednu lustraciju.
Ovdje netko namjerno raspiruje jugofiliju i slavo i megasrpstvo. Sreća tu je dnevno.hr i kolega ero da upozore javnost.
Lustracija molim, dva puta po pola litre :)
Ali ne znam kakav bi onda smisao života bez Srba imali naši turbo-domoljubi. Bilo bi saomubojstava ko u priči. A možda bi I oni oišli za Srbima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» JUTARNJI KOD BAKE I DJEDA NAPUŠTENE CURICE
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» Obnova koja traje 29 godina : Država zapostavlja Zagrebačku katedralu
» U SAD BEZ VIZE: ‘Bit ćemo četvrta država iz Europe koja će imati privilegiran ulazak‘
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» Obnova koja traje 29 godina : Država zapostavlja Zagrebačku katedralu
» U SAD BEZ VIZE: ‘Bit ćemo četvrta država iz Europe koja će imati privilegiran ulazak‘
Page 3 of 4