Beograd- Voz pun Hrvatica stigao na lud provod po splavovima!
Page 1 of 1
Beograd- Voz pun Hrvatica stigao na lud provod po splavovima!
800 MLADIH IZ HRVATSKE STIGLO NA ŽURKU
(VIDEO) MOMCI, PAŽNJA: Voz pun Hrvatica stigao u Beograd na lud provod po splavovima!
BEOGRAD13:27, 05.03.2016.2153
[url=https://twitter.com/share?url=http://www.kurir.rs/vesti/beograd/video-momci-paznja-voz-pun-hrvatica-stigao-u-beograd-na-lud-vikend-provod-po-splavovima-clanak-2161093&text=(VIDEO) MOMCI, PA%C5%BDNJA: Voz pun Hrvatica stigao u Beograd na lud provod po splavovima!][/url]
BEOGRAD - Oko 800 mladih Hrvata, iz Zagreba, Zadra i Rijeke stiglo je juče u Beograd, na vikend zabave.
Na železničkoj stanici dočekali su ih trubači i "Đurđevdan", a grleći svakog ko je pored njih prošao uzvikivali su "Ovo je najbolji grad na Balkanu!".
Vriska, cika i prvi taktovi "Đurđevdana" učinili su da mladi u potpunosti zaborave svoje kofere i svu svoju pažnju usmere na trubače. Stihovi "Evo zore, evo zore Bogu da se pomolim" odzvanjali su Železničkom stanicom, a mladi su ih otpevali u jedan glas.
Foto: Printscreen
"Ludilo", "Šou", "Gori Balkan" komentari su koji su se najviše čuli u masi. Kako kaže Ana - Marija (21) očekuje da joj provod u Beogradu bude nezaboravno iskustvo.
- Hoću da gore splavovi. Hoću sve. Čula sam da je Beograd grad koji to može da mi pruži i zato sam došla ovde. Hoću da mi bude ludo, jer već sada jeste - kaže Zagrepčanka Ana-Marija (21) dok skače uz pesmu "Tebi moja mazo".
Njena drugarica Nikolina (22) dovikuje da jedva čeka da doživi "balkanski Las Vegas".
- Svi pričaju da je ovaj grad "balkanski Las Vegas". Grad sa najboljim noćnim životom, muzikom, kafanama. Jedva čekam večeras. Ima da bude šou - priča u jednom dahu Nikolina.
Dok jedni jedva čekaju da obiđu kafane i osete kako kažu, čari noćnog života bilo je i onih koji žele da odu do Koteža.
- Nikad nisam bio u Beogradu. Čuo sam dosta toga o njemu i pesama Prti bee gee-a i Bad copija. Hoću da idem u Kotež, 43-kom jer sam čuo da imate ilegalne taksiste pa neću da me prevare - ističe Paolo Brečevac (23) iz Zagreba i nastavlja da skače uz zvuk trube.
Mario Balić (24) grlio je svakog ko prođe pored njega. Kako kaže došao je u Beograd jer je, kako ističe, čuo da može da uživa kao nikad do sada. Došao sam napit se i uživat u svemu što mi ovaj grad pruža. A čuo sam da pruža mnogo. Čak vam je i alkohol jeftin - priča kroz smeh ovaj mladić koji je prvi put u Beogradu.
(Blic/Bojana Bogosav)
Pratite KURIR na VIBERU:http://chats.viber.com/kurir
Guest- Guest
Re: Beograd- Voz pun Hrvatica stigao na lud provod po splavovima!
Ebi ga,slijedi sjedinjavanje gena...
Guest- Guest
Budale. Pa tamo su četnici. Kako mogu ići tamo? Ja ne znam kako ih roditelji mogu puštati u to leglo.
O,Bože,hoće li se vratiti živi i zdravi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet owa tema.
NIste nikad widili studente na prowodu ili šta ?!?!
NIste nikad widili studente na prowodu ili šta ?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajd u qrc... ..cure osle provjeriti glasine o tome da Srbi imaju uduplo vece qurceve od Hrvata...ne mos cure ostavitzi u neznanjujastreb wrote:Budale. Pa tamo su četnici. Kako mogu ići tamo? Ja ne znam kako ih roditelji mogu puštati u to leglo.
Guest- Guest
A možda se jednostavno radi o studentima iz Hrvatske,srpske nacionalnosti i pravoslavcima.
I ovi naši jugoslavenski novinari onda napišu hrvatski studenti. Da,to jesu hrvatski studenti,jer imaju hrvatske dokumente,ali ,to su uglavnom studenti srpske narodnosti.
I ovi naši jugoslavenski novinari onda napišu hrvatski studenti. Da,to jesu hrvatski studenti,jer imaju hrvatske dokumente,ali ,to su uglavnom studenti srpske narodnosti.
2014-04-22
jastreb wrote:A možda se jednostavno radi o studentima iz Hrvatske,srpske nacionalnosti i pravoslavcima.
verovatno ima i takvih. data imena ne upucuju na srbe iz hrvatske.
Guest- Guest
Onda su vjerovatno nekakvi smušenjaci iz miješanih brakova,ili djeca oficira JNA.pizzon wrote:jastreb wrote:A možda se jednostavno radi o studentima iz Hrvatske,srpske nacionalnosti i pravoslavcima.
verovatno ima i takvih. data imena ne upucuju na srbe iz hrvatske.
2014-04-22
Baš ste neupućeni.
Tinychat is an online video chat community.
http://tinychat.com/
Ko da sam jednom sa srpkinjama preko owoga prićao face to face ...kamera , mikrofon i upoznawanje i zahebancija itd itd itd.
Šta dogoworili se , pristupaćne cijene , već znaju kod koga tj imaju te prijatelje koje su upoznali preko owoga i sad će malo na ....splawowe.
Tinychat is an online video chat community.
Discover and meet friendly people just like you. Connect and chat with your friends.
http://tinychat.com/
Ko da sam jednom sa srpkinjama preko owoga prićao face to face ...kamera , mikrofon i upoznawanje i zahebancija itd itd itd.
Šta dogoworili se , pristupaćne cijene , već znaju kod koga tj imaju te prijatelje koje su upoznali preko owoga i sad će malo na ....splawowe.
2014-04-11
INternet je jedna od dobrih stwari ...pogotowo ako nema jezične barijere.
Već sam u nekoliko nawrata rekao da Hrwati i Srbi neće ratowat između sebe u ww3 ...bit će trzawića al neće naprawit taj zawršni ćin tj zaratit između sebe.
INternet wam je jedan od razloga.
Sad je teško da se pojawi neki SLoba il tako neki lik i nešto uwjerawa neke da owi drugi bla bla bla.
EKipa upali internet , upali kameru , mikrofon i direktno priča sa tim običnim ljudima s druge strane ...i onda skuži da owi na wlasti lažu a da su mali ljudi swi u istoj kaši.
Već sam u nekoliko nawrata rekao da Hrwati i Srbi neće ratowat između sebe u ww3 ...bit će trzawića al neće naprawit taj zawršni ćin tj zaratit između sebe.
INternet wam je jedan od razloga.
Sad je teško da se pojawi neki SLoba il tako neki lik i nešto uwjerawa neke da owi drugi bla bla bla.
EKipa upali internet , upali kameru , mikrofon i direktno priča sa tim običnim ljudima s druge strane ...i onda skuži da owi na wlasti lažu a da su mali ljudi swi u istoj kaši.
2014-04-11
Ne budite mene,mamuran sam ja,od rakije ljute i od splavova.
2014-04-22
Dobra je zabava na splavovima. Bio sam par puta prije desetak god. II to na savi, nasuprot bloku 45
nekako ispod Ledina.
nekako ispod Ledina.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa ovdje ima I muške I ženske raje. A Srbi odmah prave o sebi reklamu kao o nekim toliko neodoljivim mužjacima pa eto dolaze ženke iz drugih republika bivše SFRJ da se karaju sa srpskim mužjacima.
Mi kad deremo njihove ženke ne urlamo o tome po medijima na sav glas.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo neka se jebavaju medjusobno, ne valja mijenjati stare navike.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
RayMabus wrote:
NIste nikad widili studente na prowodu ili šta ?
nije ovo provod, to je alkoholna koma
Guest- Guest
U prestonici sve manje posla za čistače cipela, a prema obući su se prepoznavali i ljudi.Čišćenje cipela oko 150, pranje patika 100, a farbanje do 500 dinara
Dragan Jašarević, iz Karađorđeve ulice hvali se da se ovim zanatom bavi od daleke "šezdes prve" i da tačno zna za koji tip kože koji imalin i četke da koristi.
- Pored toga što čistim cipele, za 500 dinara mogu da ih i prefarbam - kaže Dragan. - U slučaju da neko krene na posao u braon cipelama, a koje mu se ne slažu uz odelo, može da dođe kod mene, da ih posebnim sprejom obojim u crno, sve za 500 dinara.
:)
Dragan Jašarević, iz Karađorđeve ulice hvali se da se ovim zanatom bavi od daleke "šezdes prve" i da tačno zna za koji tip kože koji imalin i četke da koristi.
- Pored toga što čistim cipele, za 500 dinara mogu da ih i prefarbam - kaže Dragan. - U slučaju da neko krene na posao u braon cipelama, a koje mu se ne slažu uz odelo, može da dođe kod mene, da ih posebnim sprejom obojim u crno, sve za 500 dinara.
:)
Guest- Guest
punjenje hrvatica,priceles,for everything else there is a master card
2014-04-14
Let me tell you something about "deranje",Ringo10 wrote:Pa ovdje ima I muške I ženske raje. A Srbi odmah prave o sebi reklamu kao o nekim toliko neodoljivim mužjacima pa eto dolaze ženke iz drugih republika bivše SFRJ da se karaju sa srpskim mužjacima.
gledam zene i babe i nijedna nije poderana, a muskarci i djedovi il su u grobu ili naginju.
Al nek smo mi njih poderali
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A slag na to su abortusideda na aparatima wrote:RayMabus wrote:
NIste nikad widili studente na prowodu ili šta ?
nije ovo provod, to je alkoholna koma
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Hrvatica otkrila zašto voli Beograd
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» BBC na beogradskim splavovima
» Hrvatica u Beogradu
» HRVATICA UBILA ČETNIKA
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» BBC na beogradskim splavovima
» Hrvatica u Beogradu