ISRAEL
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: ISRAEL
:sprovod:RayMabus wrote:A onda kad to shvatite ....onda cemo valjda i vojno surađivat na operaciji : smanjivanja utjecaja ruske kujice na Balkanu.
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Za iZrael je idealno ne podržavati ništa od toga ...ukljucujuci i one koji ovo podržavaju ,..dakle i DOdika koji podržava Ruse.Yehudi wrote:Pa bolje podržavati Assada nego -isis palestinske Arape-
Stvar je u biti jednostavna. Ovi podržavaju RUse ti im okreneš leđa na diplomatskom planu pa neka ih Rusi spašavaju.
Veca angažiranost Rusa na Balkanu = manja u SIriji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato je za Hr bitno razbiti mit koji ie ovako : Hrvati su ustaše , nacisti , antisemiti a Srbi su prijatelji Židova.
Nema potrebe Hrvate prestavljat kao neke anđele kad u ww2 kad su imali NDHa al je potrebno razbit ovaj mit da su Srbi dobri , ljubitelji židova i slicne price.
NIsu ni blizu.
To se vidi iz ww2 samo triba malo paucinu skinit sa ociju.
Nema potrebe Hrvate prestavljat kao neke anđele kad u ww2 kad su imali NDHa al je potrebno razbit ovaj mit da su Srbi dobri , ljubitelji židova i slicne price.
NIsu ni blizu.
To se vidi iz ww2 samo triba malo paucinu skinit sa ociju.
2014-04-11
Ukratko Izrael treba zahladiti odnose sa RS kako bi RUsi morali biti jace angažirati da istu sacuvaju.
To Izraelu daje materijal za trgovinu sa RUskom stranom povodom trgovine vezano uz SIriju tj ustupke od strane Rusa.
JEDNOSTAVNO.
To Izraelu daje materijal za trgovinu sa RUskom stranom povodom trgovine vezano uz SIriju tj ustupke od strane Rusa.
JEDNOSTAVNO.
2014-04-11
Longi ne shvacas politiku kao takvu...Pojednostavljeno receno..Nije uvijek neprijatelj moga nepijatelja moj prijatelj...RayMabus wrote:U suštini je pitanje : Zašto Izrael nije priznao Kosovo i podržava RS ......kad su isti saveznici sa Rusijom ....koji pak stoje iza Assada ?
Zar nije logicnije da priznate Kosovo a RS pustite niz vodu ....kao osvetu za podržavanje Rsuije.
Kosovo je tvorevina koja opstaje na kriminalnim radnjama,ekonomija Qrc,s acim suradjivati??
podrska RS-u??Valjda neki obostrani interes..Srbija shtanca masovno,prilicno kvalitetno,municiju za Israel i to jako jeftino...
Rusi stoje iza Assada,sve 6 imaju geostrateski interes...Israel lupa po Siriji,Rusija suti...ignorira..valjda zajednicki interes Rusije i Israela da ne dolaze u direktni konflikt..
Rusija i Israel imaju prilicno dobru suradnju u izradi vojnih dronova...malo poslozi kockice Longi,gledas jednodimenzionalno..
Guest- Guest
Pa ne drzi Israel RS na rukama..Bog s tobom..RayMabus wrote:Ili recimo barem pustite RS niz vodu .......
Guest- Guest
http://jewtube.tv/idf/powerful-idf-video-made-israels-enemies-pee-pants/
It's not easy to mess with Israel these days...
It's not easy to mess with Israel these days...
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Longi je lud.
Longi proveo odlicni vecer.
Prva susida mi se udala ...lik iz osijeka radi u u mup
Slikali se na crvenom fici u Osijeku.
Ludnica bila.
Jutros sam uveo reda u firmu i rekao kome god se to ne sviđa može djeca , žena kufere i pravac Kanada,
I svom šefu sam to rekao i ako on nema veze sa timei samo je reko NEMA PROBLEMA.
Sad ce cistka..
KOme se ne sviđa Hrvatska kupi kofere i pravac Kanada,
Za moju susjedu , malu znam od malih nogu , nije crna nego plava tj smeđa al je ostal oovo u memoriji u živo.
Longi proveo odlicni vecer.
Prva susida mi se udala ...lik iz osijeka radi u u mup
Slikali se na crvenom fici u Osijeku.
Ludnica bila.
Jutros sam uveo reda u firmu i rekao kome god se to ne sviđa može djeca , žena kufere i pravac Kanada,
I svom šefu sam to rekao i ako on nema veze sa timei samo je reko NEMA PROBLEMA.
Sad ce cistka..
KOme se ne sviđa Hrvatska kupi kofere i pravac Kanada,
Za moju susjedu , malu znam od malih nogu , nije crna nego plava tj smeđa al je ostal oovo u memoriji u živo.
2014-04-11
KOme se ne sivđa može žena djeca i kufere i pravac Kanaau,.
Šta kažem to cu i napravit
Reda nema u kaosu.
Šta kažem to cu i napravit
Reda nema u kaosu.
2014-04-11
KOme se ova država ne sviđa .....ajmo lipi moj kufere u rucice ženu djecu i vozi.
Ovdje ce red bit s tobom ili bez tebe.
Ovdje ce red bit s tobom ili bez tebe.
2014-04-11
Ubili smo se ko stoka.
Još održat raport ujutro svom nadređenom a on zna da je tako i da cu jazvat glavonju iznad njega.
Veslje ljudi ........
Baš je bilo lijepo.
Sad spavanac cijeli dan.
Još održat raport ujutro svom nadređenom a on zna da je tako i da cu jazvat glavonju iznad njega.
Veslje ljudi ........
Baš je bilo lijepo.
Sad spavanac cijeli dan.
2014-04-11
Kome se ova država ne sviđa nakon svega nakon šta smo ja , moj šef i šef iznad tog ovo tolerirlia pa još ima obraza kukat....AJMO LIPI MOJ OTKAZ I TI I DJECA I PRAVAC NJEMACKA PA TAMO NJIMA KUKAJ.
KRAJ PRICE.
Zato je moj šef reka jutros NEMA PROBLEMA.
SAD CEŠ VIDIT OLUJE TAMO.
MATER SVOJU ZAJEBAJI A NE MENE.
KRAJ PRICE.
Zato je moj šef reka jutros NEMA PROBLEMA.
SAD CEŠ VIDIT OLUJE TAMO.
MATER SVOJU ZAJEBAJI A NE MENE.
2014-04-11
Švabija je u kucu.
Ja sam ipak psiholog.
Dao sam im ravno cetei dana da to rašciste.
Za cetri dana kad dođem tamo bude li nešto šta mio nije leglo ja ulazim u kancelariju i ispred nejga zovem šefa poviše.
Pa ti raspravljaj.
Ja sam ipak psiholog.
Dao sam im ravno cetei dana da to rašciste.
Za cetri dana kad dođem tamo bude li nešto šta mio nije leglo ja ulazim u kancelariju i ispred nejga zovem šefa poviše.
Pa ti raspravljaj.
2014-04-11
VIDIT CEŠ NEREDA.
Nisan ja nekto koga možeš jebavat i mislit da je glup,
Nisan ja nekto koga možeš jebavat i mislit da je glup,
2014-04-11
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50