ISRAEL
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: ISRAEL
Ne zive oni ni u kakvom zatvoru,stovise,uz dozvolu imaju pravo raditi u Israelu,i ako su posteni i radisni,nitko ih ne dira,dakle imaju priliku..RayMabus wrote:"Živimo u velikom zatvoru. Ne možemo izaći iz Pojasa Gaze. Život su nam pretvorili u pakao. Okupacija je uzrok svih naših patnji, jer Izraelci sve kontroliraju. Mi Palestinci zaslužujemo dostojanstven život", kaže Al-Astaal.
"Iako su se Izraelci povukli iz Pojasa Gaze, izraelska vlada nikad Palestincima nije u potpunosti prepustila to područje. Bez postizanja političkog rješenja s Palestincima, Izrael kontrolira Gazu i njene stanovnike putem dugogodišnje ekonomske blokade i vojnog nasilja", izvještava Imtiaz Tyab, reporter Al Jazeere.
Povlačenje iz Gaze tada je duboko podijelilo izraelsko društvo.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/izrael-kontrolira-gazu-i-nakon-povlacenja
Nikakva okupacija,samo stroga kontrola,a ako cemo posteno,i treba da je bude,jer vidomo sto se dogadja kad se islamisti raspojasaju,dokaz tome je kad su se ugvatili "demokracije" u Libiji,Siriji,Iraku...
Naravno da nije prepustila,da prepusti,krenula bi sranja sa islamske strane..
uostalom,daj Khozoepima jednaka prava i vidis sto se dogadja nakon toga..
Guest- Guest
Svašta stoji u Tori što je danas, srećom, nezamislivo.Yehudi wrote:U Tori jasno stoji zapisano di su granice Erez Izraela.
Guest- Guest
Ne zbog Tore, niti bilo čega što u njoj piše. Piše svašta i u Kuranu, pa to ne znači da muslimani imaju pravo sprovoditi sve tamo napisano.Yehudi wrote:Granice zato jesu zamislive kao i većina toga napisanoga.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ne zbog Tore, niti bilo čega što u njoj piše. Piše svašta i u Kuranu, pa to ne znači da muslimani imaju pravo sprovoditi sve tamo napisano.Yehudi wrote:Granice zato jesu zamislive kao i većina toga napisanoga.
Po Kuranu imaju na to ne pravo,već i svetu obavezu.
I umjesto što slušamo ,a često i sami pričamo bajke o tome kako je Kuran knjiga ljubavi i tolerancije,nitko ,osim malobrojnih entuzijasta iz SAD i nekih bivših muslimana, ne objašnjava širom auditorijumu pravo lice Kurana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kuran je direktno ponikao iz Tore, Muhamed se sigurno nije služio Novim zavjetom dok je sastavljao svoju "svetu" knjigu.
Guest- Guest
Muhamed je napravio miks poganskih arapskih vjerovanja, Tore,Indžila,te kršćanskih životopisa svetaca.Starhemberg wrote:Kuran je direktno ponikao iz Tore, Muhamed se sigurno nije služio Novim zavjetom dok je sastavljao svoju "svetu" knjigu.
Nitko se više nije služio Starim zavjetom ,niti ga toliko citirao koliko sam Isus. Odmah iza njega i Pavao.
Nije problem citirati Toru,već je iskrivljavati.
Muhamed je iskrivio i Stari i Novi zavjet i u taj čušpajz nadodao neka poganska arapska vjerovanja i lokalne običaje.
2014-04-22
Temelj mu je Stari zavjet, Ibrahim, Musa itd., to su glavne postavke i poveznice. A što se tiče ovoga o Isusu i Pavlu, to su gluposti, no nije ni mjesto ni tema o tome.albatros wrote:Muhamed je napravio miks poganskih arapskih vjerovanja, Tore,Indžila,te kršćanskih životopisa svetaca.Starhemberg wrote:Kuran je direktno ponikao iz Tore, Muhamed se sigurno nije služio Novim zavjetom dok je sastavljao svoju "svetu" knjigu.
Nitko se više nije služio Starim zavjetom ,niti ga toliko citirao koliko sam Isus. Odmah iza njega i Pavao.
Muhamed je iskrivio i Stari i Novi zavjet i u taj čušpajz nadodao neka poganska arapska vjerovanja i lokalne običaje.
Guest- Guest
More Women fly F-16’s in Israel than drive cars in Saudi Arabia.
[color:2b47=rgba(0, 0, 0, 0.901960784313726)]http://www.israelvideonetwork.com/list/23-things-you-will-only-see-in-israel/
[color:2b47=rgba(0, 0, 0, 0.901960784313726)]
[color:2b47=rgba(0, 0, 0, 0.901960784313726)]Zašto je u Izraelu nemoguće opljačkati dućan
[color:2b47=rgba(0, 0, 0, 0.901960784313726)]http://www.israelvideonetwork.com/list/23-things-you-will-only-see-in-israel/
[color:2b47=rgba(0, 0, 0, 0.901960784313726)]
[color:2b47=rgba(0, 0, 0, 0.901960784313726)]Zašto je u Izraelu nemoguće opljačkati dućan
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Starhemberg wrote:Temelj mu je Stari zavjet, Ibrahim, Musa itd., to su glavne postavke i poveznice. A što se tiče ovoga o Isusu i Pavlu, to su gluposti, no nije ni mjesto ni tema o tome.albatros wrote:Muhamed je napravio miks poganskih arapskih vjerovanja, Tore,Indžila,te kršćanskih životopisa svetaca.Starhemberg wrote:Kuran je direktno ponikao iz Tore, Muhamed se sigurno nije služio Novim zavjetom dok je sastavljao svoju "svetu" knjigu.
Spominje i Isaa i njegovu majku Merjemu. Spominje i Jahju(Ivana Krstitelja),havarijune (apostole),Spominje čak i kršćanske svece iz pećine.
No i spominjanje Muse i Ibrahima toliko je iskrivljeno,kao mnogi drugi događaji iz St.Zavjeta.
2014-04-22
Sad je puno jasnija situacija na BI
Last edited by Yehudi on 16/8/2015, 15:30; edited 1 time in total
2014-04-20
Bog s tobom Yehudi ..tek se sada budu spetljali i terminalno zbunili...Yehudi wrote:
Sad je puno jasnija situacija na BI
Guest- Guest
albatros wrote:Slika je stara. Nema ISIL-a.
Dodaj sam i sve pet. Sa još jednim igračem još se više komplicira.
2014-04-20
Od pljuckanja jos nikome nije pala glava..jel..bolje da brines za krscane u islamskim fukoebinama..muskarce ubijaju,zene i djecu siluju i tako,cijela paleta ISIS.ovih "poslastica"iknarovdje wrote:gledao sam video gdje u Izraelu pljuju krscane mislim i jeruzalemu kada prolaze i to zidovi naravno,bas me zanima sto bi bilo da ja diđem u Izraekl sto msilis propali"svece"?
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50