PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
A što bi semi selili kada imamo opciju ostati ovdje i pomoći Rusima. Nismo mi pizde ko hercegbosanci koji ste zbrisali u Sloveniju, Hrvatsku, Kanadu, Ameriku... Pa se od tamo borite za prava Hrvata u BiH. Moš mislit jake borbe!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Re: PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
Ero,polako,postat ces i ti Rusofil,kad sranje eksplodira u Europi,a nitko to ne bude mogao srediti,ili ne bude imao dovoljno jaku zelju..i opet,Rusi ce Europu osloboditi..i spasiti tebe od Khozoepskih hordi..Ero wrote:Ponosni rusofili imaju slobodu preseliti se u Rusiju. Imate putovnice, nije zabranjeno. Osim ako vas Rusi ne žele, to je druga stvar.bogomdani wrote:mi,Ponosni Rusofili,samo da te podsjetimo Ero...Svabi masovbno prizivaju pomoc od Putina....Ero,moras priznati gdje Zena vbodi kucanstvo,jadno je za narode..Ero wrote:Da ste rusofili naebali ako se ne dozovete pameti.provocator wrote:Što kaže Europska komisija, druže ero?
Ako se već priča o nekakvim drugim opcijama osim EU i NATO (nema alternative), onda Austro-Ugarska.
Evo,kod mene je situacija mirna i tiha,ali našpanovana do boli..Svabi njuse sranja i nema ih nigdje osim ono sto moraju obaviti,Khozoepi posvuda..
Nama je Rusija otvorena i prijateljska,a divimo se Legendi Putinu,jer koliku moc ima,cini u biti samo pozitivne stvari..
žKoji vrazji nato,Ero,pa to je postao Birc birokrata koji se ne mogu dogovoriti oko troskova spajalica za papire,ajedni preferiraju one metalne,i oni su radikalni,docim ovi drugi one poplasticene u duginim bojama,ti su onomultikulti i liberalni...
Guest- Guest
Neka Rusa tamo di jesu i nek su živi i zdravi.
Ero pun si predrasuda..jel mos vjerovati,da sa Rusima najradije imam posla,privatno i poslovno??..A tu je i moja Rujka...Ero wrote:Neka Rusa tamo di jesu i nek su živi i zdravi.
Jedno je sigurno,ljudi od rijeci,cvrsta i brutalna karaktera...ako si fer prema njima,duplo su takvi prema tebi..velika razlika naspram zapadnih beskarakternjaka, i njonjavaca,kojima mos vjerovati,jedino ako imas ugovor u triplikatu,ovjeden kod Notara i pohranjea rezervna kopija u banci...
Guest- Guest
a jedna kod Odvjetika kojeg ebeno placas svaki mjesec...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ero pun si predrasuda..jel mos vjerovati,da sa Rusima najradije imam posla,privatno i poslovno??..A tu je i moja Rujka...Ero wrote:Neka Rusa tamo di jesu i nek su živi i zdravi.
Jedno je sigurno,ljudi od rijeci,cvrsta i brutalna karaktera...ako si fer prema njima,duplo su takvi prema tebi..velika razlika naspram zapadnih beskarakternjaka, i njonjavaca,kojima mos vjerovati,jedino ako imas ugovor u triplikatu,ovjeden kod Notara i pohranjea rezervna kopija u banci...
Nemam ja ništa protiv Rusa, neka njih tamo.
Jbote niste bili u stanju ni Južni tok sagradit, o čemu onda pričate?
NATO je ipak No1 u svijetu, valjda ne sumnjaš u to?
Nije bed sagraditzi,no probjlem je u amerima koji male i slabe zemlje brutalno ucjenjuju,prijete im,ako ce hoce upustiti u gradnju necega na svojoj teritorriji...To je Amerika..Vjeruj mi Ero,da ja tebe uhvatim celicnim stiskom za joojca,i ti bi plesao kako ja sviram,i klanjao se onome sto ja zelim...Ero wrote:bogomdani wrote:Ero pun si predrasuda..jel mos vjerovati,da sa Rusima najradije imam posla,privatno i poslovno??..A tu je i moja Rujka...Ero wrote:Neka Rusa tamo di jesu i nek su živi i zdravi.
Sa rusima ide fino..hoces li sa njima imati posla,ili nemati,tvoj izbor,ne ucijenjuju,prijete,i rade prljave stvari u pozadini kao Ameri..
U sustini,Ameri su vas nategli do jajca,a vi se na tome zahvaljujete do nebesa...malo mi je to cudno..
Guest- Guest
Imam i godina i znanja sasvim dovoljno.bogomdani wrote:Nije bed sagraditzi,no probjlem je u amerima koji male i slabe zemlje brutalno ucjenjuju,prijete im,ako ce hoce upustiti u gradnju necega na svojoj teritorriji...To je Amerika..Vjeruj mi Ero,da ja tebe uhvatim celicnim stiskom za joojca,i ti bi plesao kako ja sviram,i klanjao se onome sto ja zelim...Ero wrote:bogomdani wrote:Ero pun si predrasuda..jel mos vjerovati,da sa Rusima najradije imam posla,privatno i poslovno??..A tu je i moja Rujka...Ero wrote:Neka Rusa tamo di jesu i nek su živi i zdravi.
Sa rusima ide fino..hoces li sa njima imati posla,ili nemati,tvoj izbor,ne ucijenjuju,prijete,i rade prljave stvari u pozadini kao Ameri..
U sustini,Ameri su vas nategli do jajca,a vi se na tome zahvaljujete do nebesa...malo mi je to cudno..
Morate se osloboditi politike koju personificira drug Stazić i onda tek možete kreniti naprijed.
Srbija je mogla trgovati s Rusijom kako i koliko želi i?
Srbiju EU drži iznad vode i ne Rusija. Brojke su neumoljive, pusti priču.
ero,mani demagogiju i usrane politicare,radim u slobodno vrijeme za sebe,kao profic..dakako i pozicija u firmi pomaze..Ero wrote:Imam i godina i znanja sasvim dovoljno.bogomdani wrote:Nije bed sagraditzi,no probjlem je u amerima koji male i slabe zemlje brutalno ucjenjuju,prijete im,ako ce hoce upustiti u gradnju necega na svojoj teritorriji...To je Amerika..Vjeruj mi Ero,da ja tebe uhvatim celicnim stiskom za joojca,i ti bi plesao kako ja sviram,i klanjao se onome sto ja zelim...Ero wrote:bogomdani wrote:Ero pun si predrasuda..jel mos vjerovati,da sa Rusima najradije imam posla,privatno i poslovno??..A tu je i moja Rujka...Ero wrote:Neka Rusa tamo di jesu i nek su živi i zdravi.
Morate se osloboditi politike koju personificira drug Stazić i onda tek možete kreniti naprijed.
Srbija je mogla trgovati s Rusijom kako i koliko želi i?
Srbiju EU drži iznad vode i ne Rusija. Brojke su neumoljive, pusti priču.
Kakva srbija,kakve picqe mtr-ine???...
Kad te covjek dotjera u logicki ugao,i nemas vise gddje ,pocnes trtljati bedastoce...Balkan u cjelini mrtav za mene,sa svim sto sadrzi..ebpte se za svoj i na svoj racun,ja se tamo ne petljam..
Guest- Guest
A šta ja drugo radim?bogomdani wrote:.Balkan u cjelini mrtav za mene,sa svim sto sadrzi..ebpte se za svoj i na svoj racun,ja se tamo ne petljam..
Usput: Slovenija nije Balkan ni po jednom parametru.
Čuh..jos u vrijeme 80tih,puno Bosanaca i Era je zapizdilo za Zloveniju,glede boljih poslova i place..puno ih se tamo narodilo,zlovenke seksualno oplemenilo...ponijeli ste balkan sa sobom...Ero wrote:A šta ja drugo radim?bogomdani wrote:.Balkan u cjelini mrtav za mene,sa svim sto sadrzi..ebpte se za svoj i na svoj racun,ja se tamo ne petljam..
Usput: Slovenija nije Balkan ni po jednom parametru.
nis,valja se otusirati i Rujku malo izvesti..sveta subota je ipak..ajd Zdravo Ero...vid na sto sam bacio oko,lijepa cura..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
» '' DRAMA PREGOVORI S EU STALI, OPORBA PRIJETI 'Britanski parlament blokirat će Brexit ne bude li dogovora o izlasku, imamo podršku dijela konzervativaca'''
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Hrvatska tražila pare za otvaranje poglavlja
» Hrvatska je zbog Vatikanskih ugovora izgubila suverenitet i milijarde kuna
» '' DRAMA PREGOVORI S EU STALI, OPORBA PRIJETI 'Britanski parlament blokirat će Brexit ne bude li dogovora o izlasku, imamo podršku dijela konzervativaca'''
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Hrvatska tražila pare za otvaranje poglavlja
» Hrvatska je zbog Vatikanskih ugovora izgubila suverenitet i milijarde kuna
Page 2 of 2