Razularenim šiptarsko-džihadističkim hordama smeta križ u Skopju
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Razularenim šiptarsko-džihadističkim hordama smeta križ u Skopju
križ je općenito problem...u Sarajevu, Skopju, dogodine sjevernije od Dunava...samo se splitski neda!
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Longi ono podrzava Sjiptare,oni koji bi rusili kriz...
Guest- Guest
Kakva je sad ovo galama protiv albanskih I općenito muslimanskih džihadista!
Pa zar nisu to naši, hrvatski dragi saveznici protiv srpstva I Pravoslavlja?
Ministar Haso bi trebao reagirati na ovakvo ponašanje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Kakva je sad ovo galama protiv albanskih I općenito muslimanskih džihadista!
Kolega, šiptari vam jesu saveznici ali i bošnjaci te saudijske vehabije i islamisti po Siriji. Baš ste se uhvatili u ludo kolo :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
šitaprsko-slavo-tursko-ciganska-bosanska posla
ne tiče me se..
ne tiče me se..
Guest- Guest
Šiptari su Šiptari, oni nisu Nesrbi.
Nesrbi su Makedonci, Crnogorci, Bošnjaci i Hrvati.
Nesrbi su Makedonci, Crnogorci, Bošnjaci i Hrvati.
Last edited by crvenkasti on 5/3/2016, 10:33; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
Šiptarima treba jebati majku. Ali nije mi jasno ni šta će Makedoncima ovoliki krstovi. Šta time dokazuju?
dzango wrote:Šiptarima treba jebati majku. Ali nije mi jasno ni šta će Makedoncima ovoliki krstovi. Šta time dokazuju?
Dokazuju šiptaro-vehabijama da je Makedonija kršćanska zemlja.
Nego što bi s onim projektom križa u Srbiji za obljetnicu milanskog edikta?
2015-08-06
Nego džango ode Lazanski u SNS :D pa bokte koje jednoumlje u vas.....ajmo sankcije Rusiji i prizanje kosova :D
2015-08-06
Ne dokazuje se to tako. Krst padne sa malo dinamita za jedno veče i propade hrišćanska Makedonija.epikur37 wrote:dzango wrote:Šiptarima treba jebati majku. Ali nije mi jasno ni šta će Makedoncima ovoliki krstovi. Šta time dokazuju?
Dokazuju šiptaro-vehabijama da je Makedonija kršćanska zemlja.
Nego što bi s onim projektom križa u Srbiji za obljetnicu milanskog edikta?
Nemam pojma. I to mi je smešno. Bivši komunisti se trude da budu veći katolici od Pape. Vera se dokazuje ličnim primerom, žrtom i hrišćanskim životoma a ne turbo betonskim krstovima.
Nisam ga još čuo da se oglasio. Time bi sam sebi pucao u noge.epikur37 wrote:Nego džango ode Lazanski u SNS :D pa bokte koje jednoumlje u vas.....ajmo sankcije Rusiji i prizanje kosova :D
I da se izvinimo i bratu Đuri što nas je tukao. To jest NATO-u što nas je bombardovao.
dzango wrote:Vera se dokazuje ličnim primerom, žrtom i hrišćanskim životoma a ne turbo betonskim krstovima.
Na taj način nećeš proširiti vjeru niti privući nove vjernike.
Moraš izgraditi nešto ogromno i veličanstveno, poput Aja Sofije, Milanske katedrale ili Masdžid al-Harama.[/quote]
Last edited by crvenkasti on 5/3/2016, 10:59; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
cim se ti pucasjastreb wrote:Baš me zanima što će na ovo reći forumaši pravaško filoalbanske orijentacije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
oce..oce..sve trce..pogotovo bugarin i grk koji jedva cekaju da rascecere makedonijuepikur37 wrote:Nadam se da će kršćanska vojska Balkana (Srbija, Grčka, Republika Srpska, CG, Bugarska, Makedonija) zavrnuti šaku šiptaro-vehabijama. Njihova radikalizacija je evidentna a i teritorijalne pretenzije već prelaze etničke granice.
2015-09-08
crvenkasti wrote:dzango wrote:Vera se dokazuje ličnim primerom, žrtom i hrišćanskim životoma a ne turbo betonskim krstovima.
Na taj način nećeš proširiti vjeru niti privući nove vjernike.
Moraš izgraditi nešto ogromno i veličanstveno, poput Aja Sofije, Milanske katedrale ili Masdžid al-Harama.
Tako velike građevine su posledice a ne uzroci.
vuksadinare wrote:oce..oce..sve trce..pogotovo bugarin i grk koji jedva cekaju da rascecere makedonijuepikur37 wrote:Nadam se da će kršćanska vojska Balkana (Srbija, Grčka, Republika Srpska, CG, Bugarska, Makedonija) zavrnuti šaku šiptaro-vehabijama. Njihova radikalizacija je evidentna a i teritorijalne pretenzije već prelaze etničke granice.
Zašto navijaš za šiptare pa vidiš što rade?
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:oce..oce..sve trce..pogotovo bugarin i grk koji jedva cekaju da rascecere makedonijuepikur37 wrote:Nadam se da će kršćanska vojska Balkana (Srbija, Grčka, Republika Srpska, CG, Bugarska, Makedonija) zavrnuti šaku šiptaro-vehabijama. Njihova radikalizacija je evidentna a i teritorijalne pretenzije već prelaze etničke granice.
Šiptari su protiv Srba. Moramo.
crvenkasti-
2014-04-17
Zajednička akcija protiv šiparske bolesti je jedino rešenje za bolest na Balkanu.vuksadinare wrote:oce..oce..sve trce..pogotovo bugarin i grk koji jedva cekaju da rascecere makedonijuepikur37 wrote:Nadam se da će kršćanska vojska Balkana (Srbija, Grčka, Republika Srpska, CG, Bugarska, Makedonija) zavrnuti šaku šiptaro-vehabijama. Njihova radikalizacija je evidentna a i teritorijalne pretenzije već prelaze etničke granice.
hehehe )
epi ! ne navija vučko za siptare, vučka brine da tu nesto srbi ne profitiraju )
kad bi nekako moglo, da grci i bugari podele makedoniju, siptari da se odvoje i tako,
sve lepo. samo da tu srbi nesto ne ) a zaboravlja, da su bugari i grci namerini.
zna, ali, nije bitno )
epi ! ne navija vučko za siptare, vučka brine da tu nesto srbi ne profitiraju )
kad bi nekako moglo, da grci i bugari podele makedoniju, siptari da se odvoje i tako,
sve lepo. samo da tu srbi nesto ne ) a zaboravlja, da su bugari i grci namerini.
zna, ali, nije bitno )
Last edited by pizzon on 5/3/2016, 11:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma ti si glup bozji covjece...pojma nemas o geostrategiji..lupetas takve nebuloze da je to strahota..kao prvo ja sam navijac makedonaca..ali tvoje nebuloze o nekoj pravoslavnoj slozi i istim interesima su teske gluposti koje prelaze u debilizam...pa bugarska,grcka i albanija vide djelove makedonije ili pak cijelu u svom dvoristu..bugarin mrzi grka vise nego albanca ili srbina i obrnuto...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:oce..oce..sve trce..pogotovo bugarin i grk koji jedva cekaju da rascecere makedonijuepikur37 wrote:Nadam se da će kršćanska vojska Balkana (Srbija, Grčka, Republika Srpska, CG, Bugarska, Makedonija) zavrnuti šaku šiptaro-vehabijama. Njihova radikalizacija je evidentna a i teritorijalne pretenzije već prelaze etničke granice.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma ti si glup bozji covjece...pojma nemas o geostrategiji..lupetas takve nebuloze da je to strahota..kao prvo ja sam navijac makedonaca..ali tvoje nebuloze o nekoj pravoslavnoj slozi i istim interesima su teske gluposti koje prelaze u debilizam...pa bugarska,grcka i albanija vide djelove makedonije ili pak cijelu u svom dvoristu..bugarin mrzi grka vise nego albanca ili srbina i obrnuto...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:oce..oce..sve trce..pogotovo bugarin i grk koji jedva cekaju da rascecere makedonijuepikur37 wrote:Nadam se da će kršćanska vojska Balkana (Srbija, Grčka, Republika Srpska, CG, Bugarska, Makedonija) zavrnuti šaku šiptaro-vehabijama. Njihova radikalizacija je evidentna a i teritorijalne pretenzije već prelaze etničke granice.
Ja sam za podjelu makedonije svakako....albancima njihov dio a ostatak nek podijele drugi.
2015-08-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» 20 mrtvih u olujnom nevremenu u Skopju
» Švedska: policija pobjegla pred razularenim emigrantima
» U Siriji islamisti razapeli ''neprijatelje'' na križ!
» EU zabranila križ na radnom mjestu
» 20 mrtvih u olujnom nevremenu u Skopju
» Švedska: policija pobjegla pred razularenim emigrantima
» U Siriji islamisti razapeli ''neprijatelje'' na križ!
» EU zabranila križ na radnom mjestu
Page 2 of 5