Oteo mi ženu, kuću i ugrozio egzistenciju
Page 1 of 1
Oteo mi ženu, kuću i ugrozio egzistenciju
POLICAJAC ZA JUTARNJI OTVORIO DUŠU 'Tepeš je u mom domu osnivao HSP AS, pa mi je oteo ženu i kuću i ugrozio egzistenciju!'
Zagrebački policajac Vladimir Ječić, bivši suprug sadašnje bračne partnerice Ivana Tepeša, koji se na profilu društvene mreže požalio na životnu situaciju u kojoj se našao, jučer nam je u razgovoru
ispričao da je bio “primoran ovih dana otvoriti zaštićeni račun zbog ovrha za neplaćene režije u kući koju je ostavio supruzi”, a u kojoj ona živi sa gnomom, potpredsjednikom Sabora.
- Moram zaštititi obitelj - odgovara Tepeš- pa makar i tudju
- U to vrijeme Ruža Tomašić je bila na vrhu HSP AS. Tepeš je znao doći po moju suprugu kod nas u kuću, popili smo zajedno, večerali. Moja bivša supruga bila je tada u stranci nešto kao glavni tajnik. Baš u to vrijeme stranka je počela s osnivanjem podružnica po cijeloj Hrvatskoj. Bili smo deset godina u braku, vjerovao sam joj, nisam sumnjao, ali ona se zaljubila u gospodina Tepeša. Sve je kulminiralo 2012. kad mi je rekla da više ne želi sa mnom živjeti, prozvala me tada da sam je tukao, maltretirao. Prepisao sam kuću na nju zbog djece, to je kuća od 360 četvornih metara i okućnica, i tako sam odselio, a dotični Tepeš se doselio tri mjeseca kasnije, pitam se je li prijavljen tamo - kaže.
-TAKO JE TO KAD PUSTIŠ DJUKELU U KUĆU- glupi pandur - ružni gnom mu sve ukrao.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.jutarnji.hr/tepes-je-u-mom-domu-osnivao-hsp-as--pa-mi-je-oteo-zenu-i-kucu--a-sad-ne-placa-rezije/1533393/
Zagrebački policajac Vladimir Ječić, bivši suprug sadašnje bračne partnerice Ivana Tepeša, koji se na profilu društvene mreže požalio na životnu situaciju u kojoj se našao, jučer nam je u razgovoru
ispričao da je bio “primoran ovih dana otvoriti zaštićeni račun zbog ovrha za neplaćene režije u kući koju je ostavio supruzi”, a u kojoj ona živi sa gnomom, potpredsjednikom Sabora.
- U to vrijeme Ruža Tomašić je bila na vrhu HSP AS. Tepeš je znao doći po moju suprugu kod nas u kuću, popili smo zajedno, večerali. Moja bivša supruga bila je tada u stranci nešto kao glavni tajnik. Baš u to vrijeme stranka je počela s osnivanjem podružnica po cijeloj Hrvatskoj. Bili smo deset godina u braku, vjerovao sam joj, nisam sumnjao, ali ona se zaljubila u gospodina Tepeša. Sve je kulminiralo 2012. kad mi je rekla da više ne želi sa mnom živjeti, prozvala me tada da sam je tukao, maltretirao. Prepisao sam kuću na nju zbog djece, to je kuća od 360 četvornih metara i okućnica, i tako sam odselio, a dotični Tepeš se doselio tri mjeseca kasnije, pitam se je li prijavljen tamo - kaže.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.jutarnji.hr/tepes-je-u-mom-domu-osnivao-hsp-as--pa-mi-je-oteo-zenu-i-kucu--a-sad-ne-placa-rezije/1533393/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Regoč-
2015-08-21
Re: Oteo mi ženu, kuću i ugrozio egzistenciju
a i djeca su negdje jako sretna što im se krampus uselio u kuću
vili40-
2015-08-02
Sunce ti žarko, vidi tu facu. Nije valjda da neka ide sa tim stvorom u krevet?Yehudi wrote:
Vladimir Ječić, ponovno putem Facebooka, osvrnuo se na današnje navode Ivana Tepeša, te piše da 'ne vjeruje što Tepeš izjavljuje'.
'Alimentaciju sam uredno plaćao gospođi Višnji na ruke, što mi je i određeno sudskim rješenjem u kojem se navodi da se ista plaća na ruke. Znao sam da će do ovoga doći i sada ju plaćam preko računa. Imam materijalne dokaze o četiri rješenja o ovrsi za neplaćene račune, kao i uplatnice o uplaćenoj alimentaciji, isto tako isplate kredita gđe. Višnje koji mi se skida sa plaće administrativnom zabranom', napisao je Jelić na Facebooku.
tepes na klupici mjeri kukuruz
'Alimentaciju sam uredno plaćao gospođi Višnji na ruke, što mi je i određeno sudskim rješenjem u kojem se navodi da se ista plaća na ruke. Znao sam da će do ovoga doći i sada ju plaćam preko računa. Imam materijalne dokaze o četiri rješenja o ovrsi za neplaćene račune, kao i uplatnice o uplaćenoj alimentaciji, isto tako isplate kredita gđe. Višnje koji mi se skida sa plaće administrativnom zabranom', napisao je Jelić na Facebooku.
tepes na klupici mjeri kukuruz
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Oteo mu kuću, ne plaća režije, oteo ženu...vidi kako su se komunisti infiltrirali čak i u HSPe, ovo je tako očiti primjer komunističkog drugarskog ponašanja da nije za vjerovati.
Na stranu sad što pola od iznesenog u članku nije istina ali nema veze, drugovi komunisti će se već prepoznati u tome :)
Na stranu sad što pola od iznesenog u članku nije istina ali nema veze, drugovi komunisti će se već prepoznati u tome :)
Guest- Guest
Ja koliko sam razumeo, ustaša gnom je ukrao ženu ustaši panduru. I plus ga zajebao za kuću i pare. Jebiga.
dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, ustaša gnom je ukrao ženu ustaši panduru. I plus ga zajebao za kuću i pare. Jebiga.
Komunjara policeman slabije jebe, izgleda je to.
Guest- Guest
Kakvi je tek taj ako mu je Vlad uspio ukrasti ženu...
darth_vader-
2014-04-17
rekoh,meni nije za njegovu bivšu ženu jer su takve navikle na svakakva čuda,nego mi je za jadnu,prestravljenu djecu.Koliko će njima majka morati lagat da je se ne odreknu kad odrastu?dzango wrote:Sunce ti žarko, vidi tu facu. Nije valjda da neka ide sa tim stvorom u krevet?Yehudi wrote:
vili40-
2015-08-02
Aupičkumaterinu. Kakav je to muškarac koji dopusti da ga žena izbaci iz vlastite kuće?! i to još je kao policajac, ma prije bih rekao da je papučica!Yehudi wrote:POLICAJAC ZA JUTARNJI OTVORIO DUŠU 'Tepeš je u mom domu osnivao HSP AS, pa mi je oteo ženu i kuću i ugrozio egzistenciju!'
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Similar topics
» Čačić ozbiljno u tonaži ugrozio Đapića
» Koliko je rat u Ukrajini ugrozio turizam u pojedinim državama EU
» Kako je ruski rat protiv Ukrajine ugrozio globalnu sigurnost hrane?
» Krstičević sasuo paljbu po Karamarku: Doveo si Oreškovića, a sad bi ga smijenio jer ti je ugrozio osobne interese!
» Crnac oteo autobus pun bijele djece i zapalio ga
» Koliko je rat u Ukrajini ugrozio turizam u pojedinim državama EU
» Kako je ruski rat protiv Ukrajine ugrozio globalnu sigurnost hrane?
» Krstičević sasuo paljbu po Karamarku: Doveo si Oreškovića, a sad bi ga smijenio jer ti je ugrozio osobne interese!
» Crnac oteo autobus pun bijele djece i zapalio ga
Page 1 of 1