Mahao mačetom
Page 1 of 1
Mahao mačetom
FOTO: HOROR U ČAKOVCU Muškarac mahao mačetom nasred ulice, građani ga svladali prije dolaska policije!
U petak oko 10:25 ujutro građane Čakovca uznemirio je prizor ozlijeđenog muškarca koji leži na cesti na Trgu Republike, a kojem pomaže drugi muškarac,pišu međimurske novine.
--------------------------------------------------------------------
Eto pomaže mu da ostane ležati.
Hrvoje pomaže Hasi da se nastavi odmarati.
U petak oko 10:25 ujutro građane Čakovca uznemirio je prizor ozlijeđenog muškarca koji leži na cesti na Trgu Republike, a kojem pomaže drugi muškarac,pišu međimurske novine.
--------------------------------------------------------------------
Eto pomaže mu da ostane ležati.
Hrvoje pomaže Hasi da se nastavi odmarati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Mahao mačetom
http://www.jutarnji.hr/foto--jezivi-incident-u-cakovcu-muskarac-mahao-macetom-u-centru-cakovca-i-ostetio-ugostiteljski-objekt-/1533933/?utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=Dnevnik.hr
2014-04-20
pa zašto ne napišu da je vikao -alaz akbar- i umalo nije otkinuo glavu jednoj prolaznici
2014-04-20
Tako se to radi, a ne da policajcu zaguraju nož u grlo. Još da nosamo okolo pištolje, metkom ga sprašti pa nek maše Bin Ladenu do mile volje.
REKOH JA DA JE MALO FALILO DA HASO NEKOME SKINE GLAVU
2014-04-20
Šta ti nije jasno?! Kurčio se i plačeći na podu završio. Za razliku kod tebe u Njemačkojbogomdani wrote:Eto,doslo i u Lijepu Vašu...
nas je valjda siptar a vas bh saveznik )
hrvatsko cvece !
hrvatsko cvece !
Last edited by pizzon on 4/3/2016, 21:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
Meni sto nije jasno???Ocito tebi nije jasno...Cinjnica da je bio samo jedan...ne znam tko bi im se suprotstavio kad se učopore u par tisca komada,ili bar par stotina..Vi najbolje sto mozete posloziti je BBB ili Torcida u 50-100 komada...Riplex wrote:Šta ti nije jasno?! Kurčio se i plačeći na podu završio. Za razliku kod tebe u Njemačkojbogomdani wrote:Eto,doslo i u Lijepu Vašu...
I sto??..Svabija nije moja...
Guest- Guest
I na slici su sise,pa ipak nisu prave sise...Starhemberg wrote:Nigdje ne piše da je vikao nešto o Alahu.
Guest- Guest
A dezinformacija je uvijek dezinformacija, koliko god senzacionalno zvučala.bogomdani wrote:I na slici su sise,pa ipak nisu prave sise...Starhemberg wrote:Nigdje ne piše da je vikao nešto o Alahu.
Guest- Guest
Hrvatska nije tvoja, Švabija nije tvoja...ti si čardak ni na nebu ni na zemlji...bogomdani wrote:Meni sto nije jasno???Ocito tebi nije jasno...Cinjnica da je bio samo jedan...ne znam tko bi im se suprotstavio kad se učopore u par tisca komada,ili bar par stotina..Vi najbolje sto mozete posloziti je BBB ili Torcida u 50-100 komada...Riplex wrote:Šta ti nije jasno?! Kurčio se i plačeći na podu završio. Za razliku kod tebe u Njemačkojbogomdani wrote:Eto,doslo i u Lijepu Vašu...
Guest- Guest
Da li je dezinformacija u pitanju...Maceta bas nije alatka,nekih drugih osim meksickih Kartela,i ovih khozoepskih bačera..E sad..Logika nalaze da Karteli bas i nisu izvjesni u RH..Starhemberg wrote:A dezinformacija je uvijek dezinformacija, koliko god senzacionalno zvučala.bogomdani wrote:I na slici su sise,pa ipak nisu prave sise...Starhemberg wrote:Nigdje ne piše da je vikao nešto o Alahu.
Guest- Guest
E upravo tako...Pa ne mogu svojatati tudje..jel..nije pristojno..Starhemberg wrote:Hrvatska nije tvoja, Švabija nije tvoja...ti si čardak ni na nebu ni na zemlji...bogomdani wrote:Meni sto nije jasno???Ocito tebi nije jasno...Cinjnica da je bio samo jedan...ne znam tko bi im se suprotstavio kad se učopore u par tisca komada,ili bar par stotina..Vi najbolje sto mozete posloziti je BBB ili Torcida u 50-100 komada...Riplex wrote:Šta ti nije jasno?! Kurčio se i plačeći na podu završio. Za razliku kod tebe u Njemačkojbogomdani wrote:Eto,doslo i u Lijepu Vašu...
Guest- Guest
Similar topics
» Beograd: mahao sos sekirče i vikao allahu akbar
» Napad mačetom u Briselu
» Belgijske policajke napadnute mačetom
» Njemačka, sakaćenje mačetom, jope
» Rastrojeni ljevicar se 'uklopio u njihovu koncepciju' mahao nozem,izbacio obitelj
» Napad mačetom u Briselu
» Belgijske policajke napadnute mačetom
» Njemačka, sakaćenje mačetom, jope
» Rastrojeni ljevicar se 'uklopio u njihovu koncepciju' mahao nozem,izbacio obitelj
Page 1 of 1