Sramota za antifašizam
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sramota za antifašizam
Sad to stara priča... A nije to Tito sjebo? Navodno?! Što navodno? Inače, guverner HNB-a u vrijeme prodaje 2001. godine bio je Željko Rohatinski, dok je u studenome 2005. godine, kada je zlato prodavano po nalogu Ministarstva financija, na čelu Vlade bio Ivo Sanader, a njegov ministar financija bio je u to vrijeme Ivan Šuker.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
zlato je prodavano u rujnu 2001.
2014-04-12
Kako je lijepo biti kurvar, a biti kurva je ono baš fujjj, jelda? Ravnopravnostspolova.pressEva wrote:A jebiga, deda je imal krila. Ovaj se kurči a nema ni padobranmarcellus wrote:kurvao se i deda
O Boze daj mi crni mercedesEro wrote:Kako je lijepo biti kurvar, a biti kurva je ono baš fujjj, jelda? Ravnopravnostspolova.pressEva wrote:A jebiga, deda je imal krila. Ovaj se kurči a nema ni padobranmarcellus wrote:kurvao se i deda
sa registracijom malom
da sebe konacno mogu da smatram
zvanicnom budalom.
O Boze daj mi crni mercedes
sa najmanje sestoro vrata
da mirno tresem svoju hvanu
u pepeljaru od zlata.
Napolju djaci i zastavice
i narod pritisnut mukom
sa zadnjeg sedista ne vidim nista
samo odmahujem rukom.
jer to je cudo nad cudima,
lepo je nekaznjeno voziti
po cvecu i ljudima.
Guest- Guest
Je,je,je... Tito je sve rasprodo... Prvo telekomunikacije, pa banke, hotele, pa Plivu, pa je sjebo Prvomajsku, pa Jugoturbinu, pa brodogradnju, RIZ, TAZ, Pa je sjebo OKI, Željezaru Sisak, INU... Sv eje to Tito sjebo... On je FIMI mediju osnovao i organizirao farbanje tunela i da ne nabrajam dalje.
Eto.. Znači prodao ga je Tito.maggie13 wrote:zlato je prodavano u rujnu 2001.
Nije nego Titov unuk..ups, nije ni to tema..provocator wrote:Eto.. Znači prodao ga je Tito.maggie13 wrote:zlato je prodavano u rujnu 2001.
2014-04-12
Tito je lopina i možeš ga uspoređivati i sa drugim lopinama i o tome nema zbora. Dakle prvi korak je tu, priznanje, i sad možemo dalje kad smo utvrdili gradivo :)provocator wrote:Je,je,je... Tito je sve rasprodo... Prvo telekomunikacije, pa banke, hotele, pa Plivu, pa je sjebo Prvomajsku, pa Jugoturbinu, pa brodogradnju, RIZ, TAZ, Pa je sjebo OKI, Željezaru Sisak, INU... Sv eje to Tito sjebo... On je FIMI mediju osnovao i organizirao farbanje tunela i da ne nabrajam dalje.
Nego što kažeš, kolika je ono tamo vrijednost svega i svačega a? Bome se dobro nakrao dok nije crko.
Zlato u polugama i prahu, 7,5 milijuna kn, zlatnici 2 663 komada da je po 4000 kn to je da vidimo 10,5 milijuna..e sad je ovo zanimljivo ..3) predmeti od zlata, briljanata i dijamanata koji su pripadali obitelji Karađorđević, ukupno 149 komada...ko zna kolika je tome vrijednost...a ovome .. 4) predmeti od zlata i drugih plemenitih metala koji su poslije rata uzeti iz trezora Narodne banke Jugoslavije, zaplijenjeni ili nabavljeni iz državnih sredstava, ukupno 251 komad;..
5) numizmatički novac veće vrijednosti, ukupno 1.271 komad;
6) odlikovanja koja su pripadala obitelji Karađorđević, 13 komada;
7) posuđe od srebra, i srebra s pozlatom, ukupno 18 kompleta;
8) ostali predmeti manje vrijednosti (dugmad za manžete, kutije za cigarete, medaljoni, privjesci, značke i dr.), ukupno 83 komada;
9) devize u gotovini - 26.219 USA $, 36.000 DM i 2.200 danskih kruna.
Koliko je ono Pavelić iznio zlata :DDD
Guest- Guest
Sve je Titom rasprodo... Rekoh ja... INU, Telekomunikacije, banke... Proklet bio.
provocator wrote:Sve je Titom rasprodo... Rekoh ja... INU, Telekomunikacije, banke... Proklet bio.
Pa i treba prodat i ono što još nije prodano. Sve firme odakle bi političari mogli izvlačiti novac preko svojih uhljeba.
Mi u LJ: smo imali svoju banku i evo stvorila rupu od 6 milijardi €, a mi o tome pojma nismo imali.
Sad plaćamo mi, u čije ime se "srebrenina" kao čuvala...Moš mislit. Kao da daš lisicu da ti čuva kokošinjac.
bruka i sramota, molim veleštovano ministarstvo antifašizma i kulture, time ujedno i Republiku Antifašističku da uplati koju svotu na jednog od preostalih članova antifa dinastije ovih prostora...
Sve za Broza, Broza za ništa
2014-04-15
A kakve ovo veze ima s antifašizmom?
red wolf-
2016-02-10
naravno da je bio lopovčina, deseci vila i dvoraca, stotinu luksuznih auta, jahta, dvorska svita, tito je na sebe trošio proračun crne gore. Milijune dolara dnevno je koštalo osiguranje i održavanje njegovih viletina, auta, luksuza i sranjaprovocator wrote:Pa eto dokaza da Tito nije bio lopvičina i krimos poput ovih naših HDZ-ovaca.
da ne govorim o troškovima brijuna i zvjerinjaka, od veterinara na dalje
provocator wrote:Je,je,je... Tito je sve rasprodo... Prvo telekomunikacije, pa banke, hotele, pa Plivu, pa je sjebo Prvomajsku, pa Jugoturbinu, pa brodogradnju, RIZ, TAZ, Pa je sjebo OKI, Željezaru Sisak, INU... Sv eje to Tito sjebo... On je FIMI mediju osnovao i organizirao farbanje tunela i da ne nabrajam dalje.
pa je, sve je sjebo, stoji. Sve je to radilo s gubitkom, jer je on samo gledao zaposlit ljude a profit ko jebe, zato je i propalo
E Tito Junior..ne znas ti sa zenama...marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/zivotna-drama-titovog-unuka--zivim-kao-pas--zena-me-je-totalno-upropastila--novce-potrosila--auto-prodala--molim-za-koricu-kruha-/1531059/
Guest- Guest
provocator wrote:Sve je Titom rasprodo... Rekoh ja... INU, Telekomunikacije, banke... Proklet bio.
tisuću puta, sjeme mu se zatrlo.
n_razbojnik wrote:bruka i sramota, molim veleštovano ministarstvo antifašizma i kulture, time ujedno i Republiku Antifašističku da uplati koju svotu na jednog od preostalih članova antifa dinastije ovih prostora...
mogla bi i mala saša pomoć malo rodijaku
Pa ni ovi poslije nisu bas nesto korisnoga napravili..trebalo je samo u firmama srezati broj ljudi na ekonomsku prihvatljivost,i zaposliti SPOSOBAN MENADŽMENT..dakle,juznokoreance ili Japance..ili Zidove...
no,Hrvati odjedared pozelili postati kapitalisti i poslovnjaci..ne ide to tako,preko noci...
no,Hrvati odjedared pozelili postati kapitalisti i poslovnjaci..ne ide to tako,preko noci...
Guest- Guest
Lijepo što ti se sviđaju pjesme od četnika Bore. Krv nije voda, štaš.tre911 wrote:O Boze daj mi crni mercedesEro wrote:Kako je lijepo biti kurvar, a biti kurva je ono baš fujjj, jelda? Ravnopravnostspolova.pressEva wrote:A jebiga, deda je imal krila. Ovaj se kurči a nema ni padobranmarcellus wrote:kurvao se i deda
sa registracijom malom
da sebe konacno mogu da smatram
zvanicnom budalom.
sa najmanje sestoro vrata
da mirno tresem svoju hvanu
u pepeljaru od zlata.
Napolju djaci i zastavice
i narod pritisnut mukom
sa zadnjeg sedista ne vidim nista
samo odmahujem rukom.