Ma na čijem forumu smo ?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ma na čijem forumu smo ?
Mortalka je dobila ban zbog sljedeće rečenice: 'Ajde tuko nabij si feredžu više i šuti'
Na ovom forumu je kao zabranjeno spominjati feredžu, zanimljivo.
Poslije toga je i Baron dobio ban zato što sere u usta baljiska, link : [You must be registered and logged in to see this link.]
Pitam se, na kojem smo to točno forumu? Bilo bi poštenije reč svima, ...."ovo je Bošnjački forum, vrijedi pljuvat Tuđmana, branitelje, Hrvatsku i Crkvu, al banovi će padati ukoliko se dovodi u pitanje čast muslimana, mudžahedina, Alije Izetbegovića, komunista i Srba".
Bio sam uvjeren da se na ovom forumu neće vrijeđati Hrvate, očito debelo sam se prevario.
Na ovom forumu je kao zabranjeno spominjati feredžu, zanimljivo.
Poslije toga je i Baron dobio ban zato što sere u usta baljiska, link : [You must be registered and logged in to see this link.]
Pitam se, na kojem smo to točno forumu? Bilo bi poštenije reč svima, ...."ovo je Bošnjački forum, vrijedi pljuvat Tuđmana, branitelje, Hrvatsku i Crkvu, al banovi će padati ukoliko se dovodi u pitanje čast muslimana, mudžahedina, Alije Izetbegovića, komunista i Srba".
Bio sam uvjeren da se na ovom forumu neće vrijeđati Hrvate, očito debelo sam se prevario.
2014-04-13
Re: Ma na čijem forumu smo ?
teške optužbe, za nekoga kome sam brisao postove da ga ne banam, zapravo nisam samo tebi brisao, već i yehudiu i drugima, brisao, gledao kroz prste i sl.
mortal je više puta upozorena, ajd makni tu riječ "feredža" i vidi šta dobijemo: ajde tuko nabij si _____ više i šuti, uvreda drugog korisnika jednostavno.
baron je isto svašta pisao, i opraštao sam, ali i ovdje napravi misaoni eksperiment i izbaci riječ 'balijska' iz rečenice i vidi šta dobijemo: serem ti se u usta ___ ad personam? ad personam.
mortal je više puta upozorena, ajd makni tu riječ "feredža" i vidi šta dobijemo: ajde tuko nabij si _____ više i šuti, uvreda drugog korisnika jednostavno.
baron je isto svašta pisao, i opraštao sam, ali i ovdje napravi misaoni eksperiment i izbaci riječ 'balijska' iz rečenice i vidi šta dobijemo: serem ti se u usta ___ ad personam? ad personam.
Neki dan sam se slatko nasmijao kad je ubijacica vampira Bafi u svojoj paranoji Class 5,histericno ustvrdila da otimam forumase net.hajera i dovodim ih vamo...jerbo,kao ovaj forum sam ja pokrenuo i on je moj....ifino kazem zeni...nije moj,samo sam Kicu dao par savjeta u vezi dizajna...."Znam..znam ja...!!! lazes..!!.. tvoj je..!!!! majketi kad si zene nes zataknu u glavu,kazem glavu,jer ici na organ kognitivnosti,bilo bi pretjerano.....pisti,vristi,ja pojasnim do u detalj..oet freneticno ..Lazes...!!! e cirkusa...
Guest- Guest
ja bih najradije ostavio sve bez pravila, i vidio si da je bilo tako ispočetka, ali to nije realno, ljudi će se vrijeđati prije ili poslije i iskreno ne želim snositi nikakve zakonske posljedice za to, ban je zapravo preventiva.
otpočetka su svi preozbiljno shvatili ovaj forum, povod je bila baš bafijeva tema da se onaj forum više ne održava i da je samo pitanje dana kad će se urušiti, pa sam sklepao ovu jeftinjaru; ja nemam ništa od ovog foruma, meni je bilo samo da ta neka ekipa ostane na okupu.
ovaj zaključak da je ovo bošnjački forum, me gotovo uvredio, ne želim miješati RL s ovim ovdje, ali ako prema ikome osjećam neki antagonizam to su oni.
otpočetka su svi preozbiljno shvatili ovaj forum, povod je bila baš bafijeva tema da se onaj forum više ne održava i da je samo pitanje dana kad će se urušiti, pa sam sklepao ovu jeftinjaru; ja nemam ništa od ovog foruma, meni je bilo samo da ta neka ekipa ostane na okupu.
ovaj zaključak da je ovo bošnjački forum, me gotovo uvredio, ne želim miješati RL s ovim ovdje, ali ako prema ikome osjećam neki antagonizam to su oni.
ma jasno...onaj tko ban prima osobno.definitivno nije za zrelu raspravu sa ljudima,nego jednoumlje,i to vecinom agresivno nametnuto drugima..
kako sam i Mortalki rekao,regaj svoj forum,portal,pa izvoli direktno,no da se ne iznenadi kad joj zakucaju na vrata...
Bafi je cirkus..prvo digla paniku,pa kad se neki potrude napraviti nes,onda pljutz po njima..nisi citao njen komentar na onoj temi gdje pakiraju svima koji su "otisli" sa net.hajer foruma i otvorili svoj... pljuvaonica starih baka... rekoh joj da je top Egotrip,pa se od bijesa sva uspljuvala.. no,jasno je da bi forum bio profitabilan,mora se vezati uz neki portal,ili mati dobre sonzore,no stalna posjeta se postize vezanjem vijesti i reklama za forum..
pa i meni je to bila prva ideja..nisam neki pretjerani druzeljubac,ali imam nekolik ofavorita sa kojima bih volio ostati u vezi,i uz ovaj forum,izmjenjali mailove i to je to...
a Bafi samo vampire i sismise vidi..
Eto na,sad si i taliban postao
kako sam i Mortalki rekao,regaj svoj forum,portal,pa izvoli direktno,no da se ne iznenadi kad joj zakucaju na vrata...
Bafi je cirkus..prvo digla paniku,pa kad se neki potrude napraviti nes,onda pljutz po njima..nisi citao njen komentar na onoj temi gdje pakiraju svima koji su "otisli" sa net.hajer foruma i otvorili svoj... pljuvaonica starih baka... rekoh joj da je top Egotrip,pa se od bijesa sva uspljuvala.. no,jasno je da bi forum bio profitabilan,mora se vezati uz neki portal,ili mati dobre sonzore,no stalna posjeta se postize vezanjem vijesti i reklama za forum..
pa i meni je to bila prva ideja..nisam neki pretjerani druzeljubac,ali imam nekolik ofavorita sa kojima bih volio ostati u vezi,i uz ovaj forum,izmjenjali mailove i to je to...
a Bafi samo vampire i sismise vidi..
Eto na,sad si i taliban postao
Guest- Guest
ah buffy, mislio sam da smo si oke :'(
ma ne uznemirava me to pljuvanje, na nogometu su me osudili na streljanje zbog izdaje recimo
ideja ti je super, samo, najvažniji su ljudi tj ekipa, to ćeš teško prebaciti na svoj forum kao što vidiš
ma ne uznemirava me to pljuvanje, na nogometu su me osudili na streljanje zbog izdaje recimo
ideja ti je super, samo, najvažniji su ljudi tj ekipa, to ćeš teško prebaciti na svoj forum kao što vidiš
Ne pridavati veliki značaj baš svačijim primjedbama, lakše se živikic wrote:ovaj zaključak da je ovo bošnjački forum, me gotovo uvredio,
Guest- Guest
gdje je ono romantično doba foruma kad su se forumaši izazivali na dvoboje, ovo je ništavon_Starhemberg wrote:Ne pridavati veliki značaj baš svačijim primjedbama, lakše se živikic wrote:ovaj zaključak da je ovo bošnjački forum, me gotovo uvredio,
nis,evo odoh nabaviti 30tak vreca od spage,oni za krumpir,pa pootimati forumase i dovesti ih...maxu budem vilicarom pokupio zajedno sa foteljom,a Bufi bude mna tocak nagu razapeo,da joj vampiri popiju krv...kic wrote:ah buffy, mislio sam da smo si oke :'(
Guest- Guest
Zašto da odgovaraš za nešto što radiš besplatno...kic wrote:ja bih najradije ostavio sve bez pravila, i vidio si da je bilo tako ispočetka, ali to nije realno, ljudi će se vrijeđati prije ili poslije i iskreno ne želim snositi nikakve zakonske posljedice za to, ban je zapravo preventiva.
Šteta što nisi odmah sklepao neki forum koji se mogao bar doneke monetizirati, npr. Googlov ček uvijek razveseli...
Trinity-
2014-04-17
pa ideja je bila da se kreira nesto za povlacenje,ako onaj forum krepe..na brzinu se radilo...
Guest- Guest
ovo je open source phpBB forum, dakle besplatan, ajde za početak bi trebalo uložiti u hosting i domenu, što nije skupo...ah, šteta što se nismo znali prije...bi vam Triny pokazala kako se to radi...besplatno
Trinity-
2014-04-17
pa nije kasno,no to moras porazgovarati sa Kicom...nema beda ako forumasi i forum nes strpaju na racun...jel..
Guest- Guest
forumaši bi samo trebali kliknuti na oglas, ništa lakše...a lova sjeda...
Trinity-
2014-04-17
ogla bi ti svoj biznis vezti za forum,no morao bi forum biti samostojeci...ehhh samostojece najlonke ....mda..i neke vijesti vezane za forum,jer vijesti ipak mame ljude...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Narkomani na forumu
» SIFILIS NA FORUMU..
» Poruka forumu
» POSLJEDNJI DAN NA FORUMU
» Homoseksualizam na forumu
» SIFILIS NA FORUMU..
» Poruka forumu
» POSLJEDNJI DAN NA FORUMU
» Homoseksualizam na forumu