Nikad niži vojni proračun
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nikad niži vojni proračun
Volim brodowe ...pogotowo vojne.
Owa tema je bila i ne ponawlja mi se.
Nema naćije ispod 4 miljona stanownika a da ima lowačku awijaćiju. Bar u Ewropi nema i slobodno možete prowjerit. To je skup sport a za air polićing ...a ćuj ako neće Švabo da nešto sam stawi eto al kaide sa awionom prawo u Beć ili MInken ....hebeme se ...Zagreb im nije napet kad je već do tu došao.
Umjesto toga kupit moderan PZO srednjeg dometa i to je to.
Dakle ukinit tu tzw lowačku eskadrilu.
Moranrića : obalna straža ...koji će nam kuaz neka moranrica kad se i onako wrtimo po owom našem pličaku.
Owa tema je bila i ne ponawlja mi se.
Nema naćije ispod 4 miljona stanownika a da ima lowačku awijaćiju. Bar u Ewropi nema i slobodno možete prowjerit. To je skup sport a za air polićing ...a ćuj ako neće Švabo da nešto sam stawi eto al kaide sa awionom prawo u Beć ili MInken ....hebeme se ...Zagreb im nije napet kad je već do tu došao.
Umjesto toga kupit moderan PZO srednjeg dometa i to je to.
Dakle ukinit tu tzw lowačku eskadrilu.
Moranrića : obalna straža ...koji će nam kuaz neka moranrica kad se i onako wrtimo po owom našem pličaku.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
I još jedna bitna stwar koju sam isto spomenuo na toj temi koja je bila tj owakawa ista : wojska mora pratit ekonomiju A NE OBRATNO.
Inaće će te doć u situaćiju SSSRa ...tj gomila gwožđa kojeg nemožete finaćirat.
Inaće će te doć u situaćiju SSSRa ...tj gomila gwožđa kojeg nemožete finaćirat.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
epikur37 wrote:Imaprofesionalna vosja, gdje treba? afganistan, šalji...sirija , šalji....gdje ambasada kaže, šalji.
Upravo to su najsvrsishodnije investicije u vojsku.
Za par sati su tu sa svom NATO opremom...s dodacima.
ziva istina..asilovski wrote:ahaha kako bi popušili rat to nisu istine, Vojnović bi prvi zdimio preko u Italiju i tamo prodavao guzicu
Ne kužim zašto i dalje mi moramo plaćati za vojsku?
Pa jesmo li u NATO paktu ili nismo? Nek oni plate.
Pa jesmo li u NATO paktu ili nismo? Nek oni plate.
crvenkasti-
2014-04-17
Vidin sere na fejsu kako se on ne bi bavio politikom, jer nije narodski čovjek, ne ide u birtiju, a i da ide jedino društvo bi mu bio kindle...kakav snob i gnoj....kic wrote:ziva istina..asilovski wrote:ahaha kako bi popušili rat to nisu istine, Vojnović bi prvi zdimio preko u Italiju i tamo prodavao guzicu
Guest- Guest
nisam to do kraja pročitao, toliko mi je gadljiv sa tom splitskom prepotencijom da jednostavno ne možeš to čitati, osim toga lik u biti nema pojma o ničemu neki pravnik u firmi, a kamoli da zna šta je vojska, rat ili nešto konkretno o temiStarhemberg wrote:Vidin sere na fejsu kako se on ne bi bavio politikom, jer nije narodski čovjek, ne ide u birtiju, a i da ide jedino društvo bi mu bio kindle...kakav snob i gnoj....kic wrote:ziva istina..asilovski wrote:ahaha kako bi popušili rat to nisu istine, Vojnović bi prvi zdimio preko u Italiju i tamo prodavao guzicu
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
» Rusi režu vojni proračun
» Trump povećava vojni proračun za 50 mild$
» Kina povećava vojni proračun za 7,2 posto
» Trump povecava vojni proracun Amerike
» Rusi režu vojni proračun
» Trump povećava vojni proračun za 50 mild$
» Kina povećava vojni proračun za 7,2 posto