kako je lucho....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: kako je lucho....
iz nepostojeceg faula, da ne govorimo sto su partizanu ponistili cist gol zbog nepostojeceg ofsajda, svirali jos jedan nepostojeci ofsajd u situaciji 1 na 1 i takodje nije sviran cist penal za partizan.
ali polako, nicija nije do zore gorela-oticice govno pickousto i ciganska kurva zajedno sa njim...
ali polako, nicija nije do zore gorela-oticice govno pickousto i ciganska kurva zajedno sa njim...
Guest- Guest
čmarbracalina situacija, čmarnajted u kurcu, loreal, u kurcu, čmartizan u kurcu, inter u kurcu, klošaru tako je kad si klošar i drukaš za klošare.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:čmarbracalina situacija, čmarnajted u kurcu, loreal, u kurcu, čmartizan u kurcu, inter u kurcu, klošaru tako je kad si klošar i drukaš za klošare.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:kme kme
ovo je smesno, i moji ortaci cigani-njima se place.
da tolike komplekse njihov klub ima kada na +30 razlike u bodovima njima mora da se pomaze u derbiju jer su bili zreli za porciju.
ne zove se ova liga za dzabe ,,Premijer super liga''...
Guest- Guest
u premijer ligi srbije ovo je npr. ofsajd-ako igrate protiv drzavnog projekta i javnog preduzeca...
Guest- Guest
u premijer ligi srbije ovo nije penal-ako igrate protiv drzavnog projekta i javnog preduzeca sa 50 miliona evra duga...
Guest- Guest
raspada se čmartizan. u hnl-u bi se sa istrom borio za opstanak
kic wrote:kuracodigraca wrote:kme kme
darth_vader-
2014-04-17
bracala, jel istina da mafija ucjenjuje bivše zvezdine igrače da se odreknu potraživanja?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
To je samo dokaz kol'ko je ta srpska liga slaba. Jer ako je tamo taj glupson Ibanez jedan od glavnih igrača i to u njihovom prvaku, a u Dinamu nije mogao prismrditi u prvih 11 ako su svi bili zdravi, onda je i slijepcu sve jasno.kuracodigraca wrote:....iskarao mali cmartizan
Zeko-
2015-08-26
lučo ibanjez,igrač koji nikoga nije mogao pretrčati,izdriblati,ubaciti dobru loptu u 16m a bome ni čuvati u obrani...glasio za majstora slobodnjaka,a zabio 1 gol u par sezona i to mislim zadru ili dragovoljcu
lako je, kada si u zvezdi automatski postajes cristiano, messi, neymar, marcelo...
svi ti se zivi sklanjaju, pa izgleda kako si mnogo dobar.
Guest- Guest
evo šta ispadne kad gluperda pokušava biti manja gluperda onda bude još veća, bracalin zakon
End- Posts : 21177
2015-08-25
A koji kurac tu kmečiš. Razlika u bodovima između Zvezde i Partizana ti je 32 (slovima: TRIDESET I DVA BODA). Pa nisu im to sve donijeli suci, kako ti tu kmečiš. Nemoj biti k'o navijači i predsjednik jednog hrvatskog regionalnog kluba koji već 11 godina kmeči, optužuje HNS, suce, Mamića, vremenske nepogode i neznam kaj sve ne, osim samih sebe, a u tih 11 sezona zaostali su za prvakom ukupno debelo preko 200 bodova.Braćala wrote:lako je, kada si u zvezdi automatski postajes cristiano, messi, neymar, marcelo...
Zeko-
2015-08-26
Similar topics
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je...
» Kako su
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je...
» Kako su
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1