Ja vjerujem Vasi
Page 1 of 1
Ja vjerujem Vasi
" BRKIĆ nije prepisao rad! To kaže Brkić. Vjerovali ili ne - ja mu vjerujem", napisao je na svom Facebook profilu bivši ministar u Milanovićevoj Vladi Željko Jovanović.
Podsjetimo, Brkić je sinoć gostovao u studiju Dnevnika Nove TV, a jedna od tema razgovora bila je i njegova diploma.
"Ne sramim se ni zvanja ni diplome. Koliko znam nisam prepisao rad", odgovorio je Brkić na pitanje o tome je li prepisao diplomski rad. Jovanović sada tvrdi da mu "vjeruje".
"Brkiću je i to bio prevelik intelektualni napor. On je zato, po svim indicijama, kupio plagijat. A autor plagijata bio malo lijen pa uz 70 posto teksta prepisao čak i tiskarske pogreške. Brkić, po meni, ima pravo tražiti povrat novca kojim je kupio plagijat kojim je nezakonito stekao diplomu", piše Jovanović dodajući da na kraju i država ima pravo tražiti povrat novca za plaću koju je isplatila Brkiću temeljem diplome na koju nije imao pravo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jovanovic-vjeruje-brkicu-nije-plagirao-diplomski-rad-nego-ga-je-kupio-/877453.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jovanovic-vjeruje-brkicu-nije-plagirao-diplomski-rad-nego-ga-je-kupio-/877453.aspxJovanović"vjeruje"Brkiću:Nijeplagiraodiplomskirad,negogaje
[size=34]Jovanović"vjeruje"Brkiću:Nijeplagiraodiplomskirad,negogaje[/size]
Podsjetimo, Brkić je sinoć gostovao u studiju Dnevnika Nove TV, a jedna od tema razgovora bila je i njegova diploma.
"Ne sramim se ni zvanja ni diplome. Koliko znam nisam prepisao rad", odgovorio je Brkić na pitanje o tome je li prepisao diplomski rad. Jovanović sada tvrdi da mu "vjeruje".
"Brkiću je i to bio prevelik intelektualni napor. On je zato, po svim indicijama, kupio plagijat. A autor plagijata bio malo lijen pa uz 70 posto teksta prepisao čak i tiskarske pogreške. Brkić, po meni, ima pravo tražiti povrat novca kojim je kupio plagijat kojim je nezakonito stekao diplomu", piše Jovanović dodajući da na kraju i država ima pravo tražiti povrat novca za plaću koju je isplatila Brkiću temeljem diplome na koju nije imao pravo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jovanovic-vjeruje-brkicu-nije-plagirao-diplomski-rad-nego-ga-je-kupio-/877453.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jovanovic-vjeruje-brkicu-nije-plagirao-diplomski-rad-nego-ga-je-kupio-/877453.aspxJovanović"vjeruje"Brkiću:Nijeplagiraodiplomskirad,negogaje
[size=34]Jovanović"vjeruje"Brkiću:Nijeplagiraodiplomskirad,negogaje[/size]
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Ja vjerujem Vasi
i jo sun kupi svoj diplomski. ploti sun iljadu kun kolegici da ga napiše. jedva san ga obroni, dobi sun tri, koliko se sićun.
samo debili se trudu oko toga.
2014-04-16
Osobno mi je glupo što se tolika "halabuka" diže oko diplomskog. Ako je čovjek dao ihaaaaj ispita, svi znamo što je diplomski...Baš zbilja!?
Guest- Guest
aben wrote:i jo sun kupi svoj diplomski. ploti sun iljadu kun kolegici da ga napiše. jedva san ga obroni, dobi sun tri, koliko se sićun.
meni je moj diplomski možda jedina petica na faksu :D
Guest- Guest
'Ko uopce pise diplomski..mi u strukovnim skolama imamo zavrsni :D
2014-04-12
preko_vode_do_slobode wrote:aben wrote:i jo sun kupi svoj diplomski. ploti sun iljadu kun kolegici da ga napiše. jedva san ga obroni, dobi sun tri, koliko se sićun.
meni je moj diplomski možda jedina petica na faksu :D
jer si se potrudi kolo njega, jeli?
bidan :)
2014-04-16
Da su predložili Mahatmu Gandija ovi bi mu našli zamjerku. Nije problem ministar nego ono što je predhodni radio a kolio ja znam tu je kriminala ohoho a drugovima nikako ne paše da izađe na svijetlo dana desetak tuisuća umirovljenih četnika preko ministarstva branitelja, sinekure, namještanje poslova, privatno trošenje proračunskog novca.....mativka wrote:Osobno mi je glupo što se tolika "halabuka" diže oko diplomskog. Ako je čovjek dao ihaaaaj ispita, svi znamo što je diplomski...Baš zbilja!?
Guest- Guest
Similar topics
» Što duže pišete na mrežama, vaši komentari su sve gluplji
» Imam 12 metaka, jedan je za mene, ostali su vasi
» Putin: Vaši lideri su slabi, ne mogu ništa, možete završiti kao Ukrajina
» BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Imam 12 metaka, jedan je za mene, ostali su vasi
» Putin: Vaši lideri su slabi, ne mogu ništa, možete završiti kao Ukrajina
» BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
Page 1 of 1