jel moguće da je alač prenio ovaj tekst?? ŠTA SE DEŠAVA SA ZVONKOM ALAČEM??
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
jel moguće da je alač prenio ovaj tekst?? ŠTA SE DEŠAVA SA ZVONKOM ALAČEM??
http://www.index.hr/sport/clanak/lokomotiva-o-predsjedniku-hajduka-brbic-je-sarlatan-recepcioner-zalutao-u-nogomet/876758.aspx
HAHA Kakvo prskanje po brbljiću...
najzanimljiviji dio:
Na posljednjem prvenstvenom dvoboju NK Lokomotiva i HNK Hajduk, u subotu u Kranjčevićevoj, sudac Pejin nije dosudio kazneni udarac za Hajduk nakon igranja rukom Barišića. Da, sudac je pogriješio, bio je to jedanaesterac. Ali, pogriješio je i sudac Ante Vučemilović u kolovozu prošle godine, u 5. kolu. Prvo je pustio Kiša u čistom zaleđu da zabije za vodstvo Hajduka, a nakon toga, u zadnjim trenucima utakmice nije sudio kazneni udarac za Lokomotivu, kada je Tudor "počistio" Doležala, a na bijelu točku bi, vjerojatno, pokazao i Tudorov tata. Tada turističkom djelatniku ništa nije bila "lakrdija", šutio je kao ribica i ignorirao čak i poziv dalmatinskog novinarskog barda, Zdravka Reića, da se ispriča u ime Hajduka, jer bilima "takvi pokloni nisu potrebni". Lokomotiva je nakon pet kola imala samo četiri boda, ali nismo vrištali, kukali i vrijeđali. Za nas su sudačke pogreške dio nogometne igre, dio sporta. E da, djelatnik Brbić nogomet nije igrao, sportom se nije bavio, on to ni ne može razumjeti.
Pejin je pogriješio u subotu, ali mi mislimo da je pogriješio i u 86. minuti, kada start na Fioliću nije sankcionirao jedanaestercem i minimalno žutim kartonom. No, točno, ni sudac, a ni recepcioner ne mogu baš sve vidjeti.
HAHA Kakvo prskanje po brbljiću...
najzanimljiviji dio:
Na posljednjem prvenstvenom dvoboju NK Lokomotiva i HNK Hajduk, u subotu u Kranjčevićevoj, sudac Pejin nije dosudio kazneni udarac za Hajduk nakon igranja rukom Barišića. Da, sudac je pogriješio, bio je to jedanaesterac. Ali, pogriješio je i sudac Ante Vučemilović u kolovozu prošle godine, u 5. kolu. Prvo je pustio Kiša u čistom zaleđu da zabije za vodstvo Hajduka, a nakon toga, u zadnjim trenucima utakmice nije sudio kazneni udarac za Lokomotivu, kada je Tudor "počistio" Doležala, a na bijelu točku bi, vjerojatno, pokazao i Tudorov tata. Tada turističkom djelatniku ništa nije bila "lakrdija", šutio je kao ribica i ignorirao čak i poziv dalmatinskog novinarskog barda, Zdravka Reića, da se ispriča u ime Hajduka, jer bilima "takvi pokloni nisu potrebni". Lokomotiva je nakon pet kola imala samo četiri boda, ali nismo vrištali, kukali i vrijeđali. Za nas su sudačke pogreške dio nogometne igre, dio sporta. E da, djelatnik Brbić nogomet nije igrao, sportom se nije bavio, on to ni ne može razumjeti.
Pejin je pogriješio u subotu, ali mi mislimo da je pogriješio i u 86. minuti, kada start na Fioliću nije sankcionirao jedanaestercem i minimalno žutim kartonom. No, točno, ni sudac, a ni recepcioner ne mogu baš sve vidjeti.
Re: jel moguće da je alač prenio ovaj tekst?? ŠTA SE DEŠAVA SA ZVONKOM ALAČEM??
a možda je čovek samo realan?
Guest- Guest
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
realan ko spermenko sa barcom i pepomBraćala wrote:a možda je čovek samo realan?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ne realan ko ti s modricem jebote glupa
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ništ' čudno, Alač je dinamovac i to jedan od onih koji više mrzi Mamića nego što voli Dinamo. Kako Zdravko Mamić sada više nije službeno zaposlenik Dinama, možemo od njega očekivati i poneku pozitivu o Dinamu. Usput će ponekad svejedno i po Mamiću "opaliti". Ali kako je on genetski proizvod kakav je, on mora naći drugu osobu(e) po kojima će pljuvati, a kako drugi nisu interesantni, jedino su mu preostale osobe koje su povezane sa Hajdukom i sam Hajduk.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Kako Zdravko Mamić sada više nije službeno zaposlenik Dinama
ali je ipak glavni...
Guest- Guest
sve to na finjaka priča joško jeličić već dulje vrijeme, a šikić i lokosi su to brutalno izrekli.
brbljić je hajdučki izbor pa neka im bude...
brbljić je hajdučki izbor pa neka im bude...
sitting_bull-
2015-09-28
alač je još uvijek na aparatima pa ima snage samo za prenijeti tuđi tekst.
trebati će mu još vremena dok se oporavi od mamićeva odlaska u savjetnike...
trebati će mu još vremena dok se oporavi od mamićeva odlaska u savjetnike...
sitting_bull-
2015-09-28
Jebiga, pa Glava mora biti glavni. Mislim, glavni savjetnik, a pomoćni savjetnik mu bude novi Izvršni predsjednik Dinama.Braćala wrote:Zeko wrote:Kako Zdravko Mamić sada više nije službeno zaposlenik Dinama
ali je ipak glavni...
Zeko-
2015-08-26
demo samo visi na indexu i uhodi alača. da se nije zaljubio
ipak je Deica moj tip
ipak je Deica moj tip
Similar topics
» kaj je alač....
» ovaj tekst samo zato sto protagonist umirovljeni branitelj
» alač opet na aparatima
» alač opet na aparatima
» alač ....
» ovaj tekst samo zato sto protagonist umirovljeni branitelj
» alač opet na aparatima
» alač opet na aparatima
» alač ....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet