VRH SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE STIŽE U JASENOVAC I PAKRAC Izaslanik predsjednice Grabar Kitarović na tom događaju bit će - Zlatko Hasanbegović!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: VRH SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE STIŽE U JASENOVAC I PAKRAC Izaslanik predsjednice Grabar Kitarović na tom događaju bit će - Zlatko Hasanbegović!
Ja bih ga poslao i u Srb.Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: VRH SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE STIŽE U JASENOVAC I PAKRAC Izaslanik predsjednice Grabar Kitarović na tom događaju bit će - Zlatko Hasanbegović!
Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Nije isključeno da ga je poslala ko crvenu krpu da publika povampiri ..Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
iako svjedočimo povjesnom zbližavanju...SPCa, Jasenovačkog royaltya i počasnog bleiburškog voda
valjda će se uzvratiti posjetom u svibnju, neka Koli šalje Pupovca za Bleiburg
valjda će se uzvratiti posjetom u svibnju, neka Koli šalje Pupovca za Bleiburg
2014-04-15
Pa i ja. Al da procita sto je sam napisao.jastreb wrote:Ja bih ga poslao i u Srb.Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
2014-04-15
Haso je, ba, pravi antifašist. Mogli bi mu i čador podignuti ko pravom agi.jastreb wrote:Ja bih ga poslao i u Srb.Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Mogla bi se koja pročitati i o velečasnom Gospodnetiću kojega su tamo ispekli na ražnjukaja_333 wrote:Pa i ja. Al da procita sto je sam napisao.jastreb wrote:Ja bih ga poslao i u Srb.Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Da, kad krene o Vukovaru srpskom gradu i miljon ubijenih NEK uključe sirene, kao da ga ne cujemo...MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Mislim, nevjerovatno . Kolinda njemu izaslanika šalje , umjesto policije.
Pa tehnicki bude tu i policija. Kao pratnja za vozila :D
Ljudi ce govoriti ono sto ce govoriti. Ne isplati se oko toga sekirati previse. Zive u proslosti ionako previse. I kod nas je to barem ako je suditi po zadnjih par mjeseci...ozbiljan problem.
Guest- Guest
Biće veselo u svakom slučaju :DDDn_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Treba on njih izviždati, njemu je ipak stalo :)tre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
6. ličku na rezervnom položaju držatitre911 wrote:Biće veselo u svakom slučaju :DDDn_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
2014-04-15
Ma je, istina. Ovo je komedija a ne za nervozu.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Da, kad krene o Vukovaru srpskom gradu i miljon ubijenih NEK uključe sirene, kao da ga ne cujemo...MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Mislim, nevjerovatno . Kolinda njemu izaslanika šalje , umjesto policije.
Pa tehnicki bude tu i policija. Kao pratnja za vozila :D
Ljudi ce govoriti ono sto ce govoriti. Ne isplati se oko toga sekirati previse. Zive u proslosti ionako previse. I kod nas je to barem ako je suditi po zadnjih par mjeseci...ozbiljan problem.
2015-08-15
Jel to onaj Branko što su ga stavili na optuženičku klupu jer je djeci rekao da nema Boga jer je dopustio Auschwitz?n_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Stoka ti je u (ša)toru.tre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Da. Pošašavio je malo u stotoj.Starhemberg wrote:Jel to onaj Branko što su ga stavili na optuženičku klupu jer je djeci rekao da nema Boga jer je dopustio Auschwitz?n_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
2015-08-15
Neka ga u rezervi ipak. :)kaja_333 wrote:Da. Pošašavio je malo u stotoj.Starhemberg wrote:Jel to onaj Branko što su ga stavili na optuženičku klupu jer je djeci rekao da nema Boga jer je dopustio Auschwitz?n_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Garantiram da mu je više stalo od ove bijede koja tamo dolazi što četnikovati što partizanluk širiti a što politički profitirati. Jasenovac i jeste cirkus prve klase pa kad je bal onda ga treba dovesti do apsurda da bi se napokon počele komemoracije žrtvama događati onako kako to treba biti.Starhemberg wrote:Treba on njih izviždati, njemu je ipak stalo :)tre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Bi'će da je taj i zato, ta ne bi slučajno izviždali bivšeg logoraša jer ga Kolinda poslalaStarhemberg wrote:Jel to onaj Branko što su ga stavili na optuženičku klupu jer je djeci rekao da nema Boga jer je dopustio Auschwitz?n_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
2014-04-15
Ali nema tamo politike, jok, čista komemoracija ubijenima u logorun_razbojnik wrote:Bi'će da je taj i zato, ta ne bi slučajno izviždali bivšeg logoraša jer ga Kolinda poslalaStarhemberg wrote:Jel to onaj Branko što su ga stavili na optuženičku klupu jer je djeci rekao da nema Boga jer je dopustio Auschwitz?n_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
Guest- Guest
Bježi, moze ga nešto zbunit pa da krene kao u ćeliju . Na djetinjstvo ga prebaci..Starhemberg wrote:Neka ga u rezervi ipak. :)kaja_333 wrote:Da. Pošašavio je malo u stotoj.Starhemberg wrote:Jel to onaj Branko što su ga stavili na optuženičku klupu jer je djeci rekao da nema Boga jer je dopustio Auschwitz?n_razbojnik wrote:jasno, ovaj put neka se sa razlogom zviždi, za ovoga znaju da je ustaša, za Lustiga je postojala samo osnovana sumnjatre911 wrote:Iskreno meni bi bila čast da me ta stoka (koja dolazi u jasenovac radi svega osim da se pokloni žrtvama) izviždi jer kog oni izvižde ti nešto i vrijede a druga stvar bilo bi mi drago da im mogu vaditi mast kao što se prilika pruža Zlaji :))Starhemberg wrote:Onako, stvarno nije u redu od predsjednice, čovjek nije pravo ni sjeo u fotelju, a već ga ovako ponižava... što još čeka jadnog Zlaju do kraja mandata
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Prosvjed na Cetinju protiv srpske pravoslavne crkve
» Crna Gora počela da oduzima imovinu Srpske pravoslavne crkve
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Prosvjed na Cetinju protiv srpske pravoslavne crkve
» Crna Gora počela da oduzima imovinu Srpske pravoslavne crkve