TAJNA BANDIĆEVE SUPRUGE
Page 1 of 1
TAJNA BANDIĆEVE SUPRUGE
http://www.zagreb.info/aktualno/zg/tajna-bandiceve-supruge-zasto-milan-svoju-vesnu-ne-pokazuje-u-javnosti/40155
vesnica ima problem,oni imaju problem sa gospođinim zavirivanje u čašu,,,daj da je samo to,,,,jbg tužno,,,,držte se
Stipo Sušić
a što to vas briga
---------------------------------------------------------------
I tako eto. Pa barem bi je mogao nekad izvesti na kavu. baš je neki.
Da je Milan Bandić, prvi čovjek Zagreba osebujan lik složiti će se svi poznavatelji lika i djela prvog čovjeka Zagreba.
No, jednako tako njegov uspjeh, barem kada je u pitanju osvajanje gradonačelničke fotelje također za sada nije bio upitan. A mudri pak kažu da se iza svakog uspješnog muškarca krije sposobna žena. U Bandićevom slučajusupruga Vesna uistinu se krije, jer s njom se rijetko, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.
Ne može ga se s njome sresti u šetnjama gradom, niti je pod rukom vodi na bilo kakva gradska događanja. Zlobnici po gradskim kuloarima, otišli su pak toliko daleko s tračevima da kazuju kako su supružnici Bandić zapravo razvedeni. No, unatoč tim pričama tiho i iz prikrajka Vesna Bandić svojem je suprugu vjetar u leđa davala u svim političkim bitkama. U njemu je prije više od 30 godina upoznala muškarca svojega života, dok je bila studentica Akademije primijenjenih umjetnosti.
Za razliku od svog supruga, Vesna je samozatajna žena koja se rijetko pojavljuje na njegovim javnim obraćanjima. U jednoj izjavi kazala je kako nikada s Milanom nisu bili zajedno na godišnjem odmoru, ali da nju to ni najmanje ne smeta.
---------------------------------------------------------------------------------
Jadna, nikad nisu bili na godišnjem skupa. Ne vodi je nigdi.
Srecko Gredelj ·
Zagreb, Croatiavesnica ima problem,oni imaju problem sa gospođinim zavirivanje u čašu,,,daj da je samo to,,,,jbg tužno,,,,držte se
Stipo Sušić
a što to vas briga
---------------------------------------------------------------
I tako eto. Pa barem bi je mogao nekad izvesti na kavu. baš je neki.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: TAJNA BANDIĆEVE SUPRUGE
kuku
2014-04-14
Ma kuku i lele
Kad vidi kakve teme otvaraju pacijenti tu, rekoh hajde da i ja dam svoj doprinos.
Ako more ero ( a i drugi )tri glupe teme dnevno otvoriti, mogu i ja.
Kad vidi kakve teme otvaraju pacijenti tu, rekoh hajde da i ja dam svoj doprinos.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jebiga nekima je dozvoljeno otvarati svakakve glupave teme a nekima nije
2014-04-14
čudno, nekad je bilo dovoljno zakmečati da si srbin, i nesme niko da te bije, briše ti teme, i tako nešto...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Yehudi wrote:Ma kuku i lele
nije to kaj ih on otvori...on sve najbolje i zna
koje prosere samo baca, mene sram to čitat
Guest- Guest
Similar topics
» Tajna Bandićeve euforije - uz koku se lakše dela
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» Bandićeve kućice 3.dio
» Provokacije Vešovićeve supruge:Tako je breee...
» Bernardićeva socijaldemokracija protiv Bandićeve socijaldemokracije
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» Bandićeve kućice 3.dio
» Provokacije Vešovićeve supruge:Tako je breee...
» Bernardićeva socijaldemokracija protiv Bandićeve socijaldemokracije
Page 1 of 1