Medijski mrak ne može da sakrije aspiracije naroda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Medijski mrak ne može da sakrije aspiracije naroda
oko 20000 ljudi je danas šetalo gradom u mirnom protestu zbog potpisivanja sramnog sporazuma sa zloničaničkim NATO paktom. nijedan novinar (onaj koji ne kleči ili kleči) nije ni reč objavio o ovom skupu.
Guest- Guest
Re: Medijski mrak ne može da sakrije aspiracije naroda
Jel bilo "Bolje rat, nego pakt" i "Bolje rob, nego grob" šema parola? Neprocijenjivo...a kad će vojni puč?
darth_vader-
2014-04-17
Hoće li biti...
darth_vader-
2014-04-17
Haso nas je izdao kad je konvertirao na antifašizam...
darth_vader-
2014-04-17
Haso voli, Haso pati, Haso će da skrati.
Guest- Guest
Ma ,znao sam. Dveri.
To je kao kod nas kad prosvjede organizira Keleminec,protiv nastupa Lepe Brene,ili Miljak kontraskup u Kumrovcu.
Koliko ja upažam,te Dveri još nisu uspjele preći izborni prag.
To je kao kod nas kad prosvjede organizira Keleminec,protiv nastupa Lepe Brene,ili Miljak kontraskup u Kumrovcu.
Koliko ja upažam,te Dveri još nisu uspjele preći izborni prag.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Picousti se diskreditovao a ovim protivustavnim potezom,najbolje bi mu bilo da bjezi za Argentinu on i onaj njegov grobar
2014-04-14
ma koje dveri, samo su se prišlepale skupu, kao i ostale udbaške organizacije poput obraza. ovaj skup su organizovale manje organizacije i pokreti poput onih ,,zavetnika'' iz valjeva...
Guest- Guest
ideologija i stranacka pripadnost su nebitni u ovom slucaju,narod je rekao ne anglosaksoncima i da Rusiji,ostalo su formalnosti,nemojte praviti razanj dok je zec jos u shumi
2014-04-14
A men Pizdon uvjerava nešto suprotno a ja mu lijepo rekao da sam uhvatio u svoje mentalne antene veliki pad frekvencije iz pravca Srbije i da je snažan a emocija je apatija i da na tolikoj razdaljini očito se radi o ogromnom broju ljudi a nije poništen drugom emocijom šta upućuje na to da je većina upala u taj ton.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pizdon je naprednjacki kurton,sasvim nebitna stvar
2014-04-14
Ma ok je on lik nego mene uvjerava u nešto i još mi da neki srpski link di je kao velika podrška naroda a ja otvorim a sve neki robotski upisi ...ono sve botovi ...bot do bota ....a meni glava puca odjednom .....negativna energija tako jako doletila odhenom .....znaći ćak ju ništa nije ni poništilo nego jaka kolektivna apatija i depresija odhednom nastala odnekud .....raja upala u kolektivnu apatiju ...ništa ju ni ne poništava a to nije blizu dakle masa odhednom vecinski pala na frekvenciju apatije i depresije.Winter is coming wrote:pizdon je naprednjacki kurton,sasvim nebitna stvar
Ako laže koza ne laže rog :
TELEPATHY SEMINAR
BY CAPT. W. B. ROBERTSON
http://www.freezone.org/cbr/e_telepa.htm
Al na stranu to ...ulazimo u podrućje Galaktičke federacije.
Dobra muzika svira na onom videu gore.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Winter is coming wrote:pizdon je naprednjacki kurton
klasičan mentalni sklop naprednjačkih birača i simpatizera...
Guest- Guest
za tebe je gospodin.Winter is coming wrote:pizdon je naprednjacki kurton,sasvim nebitna stvar
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ništa, opet bombardirat Beograd.
crvenkasti-
2014-04-17
Za njega je svako gospodin.kaja_333 wrote:za tebe je gospodin.Winter is coming wrote:pizdon je naprednjacki kurton,sasvim nebitna stvar
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ZIVI ZID zestoko napao Amsterdam koaliciju:"Vi ste hijene!Mrak Taritas iskoristila je nesrecu naroda za osobno bogacenje"!
» Nema genocidnih naroda, ali svaki narod može učiniti genocid
» Mrak u očima Anke Mrak Taritaš...kakvo gradonačelnikovanje bliži je Remetinec
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Obamina banda progoni Trumpa da sakrije istinu o svojim zločinima
» Nema genocidnih naroda, ali svaki narod može učiniti genocid
» Mrak u očima Anke Mrak Taritaš...kakvo gradonačelnikovanje bliži je Remetinec
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Obamina banda progoni Trumpa da sakrije istinu o svojim zločinima
Page 1 of 2