SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
Boli istina...Poduplaj ju...Udari se tavom o glavu...kaja_333 wrote:Bas zato, da. A sad se lupi tavom od glavu i spavaj.red wolf wrote:U NOB-u svi su bili jedno...Zato su uspjeli...tre911 wrote:Jebote takav mir, kada bi neko rekao svoje mišljenje pucale bi mu kosti, kada bi ispričao vic o titu ode u pizdu materinu istog trena, za vilu velebita se robijalo po nekoliko mjeseci, ustani bane zabranjeno, 71 razbili sve živo zbog takvog mira i slobode, od budiše pa do veselice, gotovca, studenata, seljaka...red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
Mogao je i neko drugi voditi NOB i još tada se razići u miru kao ljudi svak u svojoj državi miran biti, no koljač nas je stavio pod jednu kapu i vidiš kako je završilo, ono što je u krvi nastalo u krvi se i raspalo a da ne pričamo da je neko normalniji bio ne bi bile hude jame, tezna, jazovke, križni putevi, goli otok, stara gradiška, proljećara 71 i lomljenja kostiju i kao kulminacija svega rat devedesetih.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
Da represija, držali su naš narod kao stoku, svaki pokušaj nacionalnog osvješćivanja bi završio brutalno po istoga..treba pogledati i pročitati svjedočanstva ovih sa golog otoka ili sa svetog Grgura...recimo muž bio na golom a žena na svetom grguru i kada su se vratili kućama 25 godina se nisu usudili progovoriti o tome, 25 godina kajo živiš sa nekim i prošao si iste ili slične patnje ali ne može ni ona ni on o tome govoriti(njihova svjedočanstva). tek poslje DR su sjeli i počeli otvarati duše što su sve prošli a ezek nama priča o miru i veselju iz tog doba a kladim se da je rođen devedeset i neke.kaja_333 wrote:Taj " mir" je inače represija. Ali glupi to zovu mir.red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
Mogao je i neko drugi voditi NOB i još tada se razići u miru kao ljudi svak u svojoj državi miran biti, no koljač nas je stavio pod jednu kapu i vidiš kako je završilo, ono što je u krvi nastalo u krvi se i raspalo a da ne pričamo da je neko normalniji bio ne bi bile hude jame, tezna, jazovke, križni putevi, goli otok, stara gradiška, proljećara 71 i lomljenja kostiju i kao kulminacija svega rat devedesetih.
Guest- Guest
Nisam tvojih godina...tre911 wrote:Da represija, držali su naš narod kao stoku, svaki pokušaj nacionalnog osvješćivanja bi završio brutalno po istoga..treba pogledati i pročitati svjedočanstva ovih sa golog otoka ili sa svetog Grgura...recimo muž bio na golom a žena na svetom grguru i kada su se vratili kućama 25 godina se nisu usudili progovoriti o tome, 25 godina kajo živiš sa nekim i prošao si iste ili slične patnje ali ne može ni ona ni on o tome govoriti(njihova svjedočanstva). tek poslje DR su sjeli i počeli otvarati duše što su sve prošli a ezek nama priča o miru i veselju iz tog doba a kladim se da je rođen devedeset i neke.kaja_333 wrote:Taj " mir" je inače represija. Ali glupi to zovu mir.red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Pa kao o Bleiburgu, zamisli koji pokolj su proživjeli a nisu se usudili zucnuti 50 godina. Strašno. A ezek.. To je budalatre911 wrote:Da represija, držali su naš narod kao stoku, svaki pokušaj nacionalnog osvješćivanja bi završio brutalno po istoga..treba pogledati i pročitati svjedočanstva ovih sa golog otoka ili sa svetog Grgura...recimo muž bio na golom a žena na svetom grguru i kada su se vratili kućama 25 godina se nisu usudili progovoriti o tome, 25 godina kajo živiš sa nekim i prošao si iste ili slične patnje ali ne može ni ona ni on o tome govoriti(njihova svjedočanstva). tek poslje DR su sjeli i počeli otvarati duše što su sve prošli a ezek nama priča o miru i veselju iz tog doba a kladim se da je rođen devedeset i neke.kaja_333 wrote:Taj " mir" je inače represija. Ali glupi to zovu mir.red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
De okani se gluposti, četnici koji su prešli u partizane nikada nisu bili kao jedan sa ubijenim Andrijom Hebrangom koji se zalagao za Hrvatsku a ne za jugoslaviju. Osim toga kurac su oni uspjeli, uspjeli su tek kada su im rusi i bugari došli pomoći osloboditi srbiju i probiti srijemski front, ostalo je bila šega jer su se njemci povlačili zbog nadiranja saveznika sa svih strana pa su partizani kao nešto oslobađali jel.red wolf wrote:U NOB-u svi su bili jedno...Zato su uspjeli...tre911 wrote:Jebote takav mir, kada bi neko rekao svoje mišljenje pucale bi mu kosti, kada bi ispričao vic o titu ode u pizdu materinu istog trena, za vilu velebita se robijalo po nekoliko mjeseci, ustani bane zabranjeno, 71 razbili sve živo zbog takvog mira i slobode, od budiše pa do veselice, gotovca, studenata, seljaka...red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
Guest- Guest
Baš u tom rangu, imbecilnostkaja_333 wrote:Njihove projekcije povijesti su najblaže rečeno duhovite. Kao kada bismo rekli da je Stepinac bio za kralja Acu jer je 20 godina ranije sa 17 išao na Solun kao dobrovoljac. Besmisleno.tre911 wrote:Ma jasno ko dan, koji kurac su razbili proljećare ako su antife bile za Hrvatsku? Potukli, polomili, pozatvarali, masa ih pobjegla od njemačke do australije a sve zato što je tito i antife bile za Hrvatskukaja_333 wrote:Pokušavaju prodati m. pod bubrege sto bi se reklo. Najviše im se dopada sto je bio titov general i sto je poštedio udbase a posto mu je na njihovu žalost projekt nezavisne uspio i to ne mogu promjeniti pokušavaju utrapiti kroz njegovu prošlost NOB i Tita kao neki hrvatski projekt . Malo sutra..
Guest- Guest
Veze ti o povjesti nemaš...Premlad si...Zadojen glupostima.tre911 wrote:
De okani se gluposti, četnici koji su prešli u partizane nikada nisu bili kao jedan sa ubijenim Andrijom Hebrangom koji se zalagao za Hrvatsku a ne za jugoslaviju. Osim toga kurac su oni uspjeli, uspjeli su tek kada su im rusi i bugari došli pomoći osloboditi srbiju i probiti srijemski front, ostalo je bila šega jer su se njemci povlačili zbog nadiranja saveznika sa svih strana pa su partizani kao nešto oslobađali jel.
red wolf-
2016-02-10
Naravno da nisi, da sam se oženio ranije mogao sam ti biti otacred wolf wrote:Nisam tvojih godina...tre911 wrote:Da represija, držali su naš narod kao stoku, svaki pokušaj nacionalnog osvješćivanja bi završio brutalno po istoga..treba pogledati i pročitati svjedočanstva ovih sa golog otoka ili sa svetog Grgura...recimo muž bio na golom a žena na svetom grguru i kada su se vratili kućama 25 godina se nisu usudili progovoriti o tome, 25 godina kajo živiš sa nekim i prošao si iste ili slične patnje ali ne može ni ona ni on o tome govoriti(njihova svjedočanstva). tek poslje DR su sjeli i počeli otvarati duše što su sve prošli a ezek nama priča o miru i veselju iz tog doba a kladim se da je rođen devedeset i neke.kaja_333 wrote:Taj " mir" je inače represija. Ali glupi to zovu mir.red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
Guest- Guest
pa ne baš...tre911 wrote:Naravno da nisi, da sam se oženio ranije mogao sam ti biti otacred wolf wrote:Nisam tvojih godina...tre911 wrote:Da represija, držali su naš narod kao stoku, svaki pokušaj nacionalnog osvješćivanja bi završio brutalno po istoga..treba pogledati i pročitati svjedočanstva ovih sa golog otoka ili sa svetog Grgura...recimo muž bio na golom a žena na svetom grguru i kada su se vratili kućama 25 godina se nisu usudili progovoriti o tome, 25 godina kajo živiš sa nekim i prošao si iste ili slične patnje ali ne može ni ona ni on o tome govoriti(njihova svjedočanstva). tek poslje DR su sjeli i počeli otvarati duše što su sve prošli a ezek nama priča o miru i veselju iz tog doba a kladim se da je rođen devedeset i neke.kaja_333 wrote:Taj " mir" je inače represija. Ali glupi to zovu mir.red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Znaš kaj tre, ja mislim da ovaj bedak i nije tako mlad . Jedino po pameti baca na 12 godišnjaka al moguće da ima i 60.
2015-08-15
Ma prosvjetli nas tupane, prvo stariji sam ziher od tebe barem 20 godina, drugo pronađi dokaze za ovo što tvrdiš pa onda baljezgaj o tome ko je mlad i ko nema blage veze sa povjesti i ko je zadojen glupostima. Uostalom ništa što sam napisao nisi ni mogao demantirati nego jedostavno pišeš gluposti kao i uvijek kda si stjeran u kut, a ako nastavim u ovom ritmu opet ćeš se početi luđački smijati ili mi psovati majku ustašku.red wolf wrote:Veze ti o povjesti nemaš...Premlad si...Zadojen glupostima.tre911 wrote:
De okani se gluposti, četnici koji su prešli u partizane nikada nisu bili kao jedan sa ubijenim Andrijom Hebrangom koji se zalagao za Hrvatsku a ne za jugoslaviju. Osim toga kurac su oni uspjeli, uspjeli su tek kada su im rusi i bugari došli pomoći osloboditi srbiju i probiti srijemski front, ostalo je bila šega jer su se njemci povlačili zbog nadiranja saveznika sa svih strana pa su partizani kao nešto oslobađali jel.
Guest- Guest
Mislim da bi on nama mogao biti tatatre911 wrote:Naravno da nisi, da sam se oženio ranije mogao sam ti biti otacred wolf wrote:Nisam tvojih godina...tre911 wrote:Da represija, držali su naš narod kao stoku, svaki pokušaj nacionalnog osvješćivanja bi završio brutalno po istoga..treba pogledati i pročitati svjedočanstva ovih sa golog otoka ili sa svetog Grgura...recimo muž bio na golom a žena na svetom grguru i kada su se vratili kućama 25 godina se nisu usudili progovoriti o tome, 25 godina kajo živiš sa nekim i prošao si iste ili slične patnje ali ne može ni ona ni on o tome govoriti(njihova svjedočanstva). tek poslje DR su sjeli i počeli otvarati duše što su sve prošli a ezek nama priča o miru i veselju iz tog doba a kladim se da je rođen devedeset i neke.kaja_333 wrote:Taj " mir" je inače represija. Ali glupi to zovu mir.red wolf wrote:Pa nije mogao...Jer prošlost ne možemo promijeniti. Taj čovjek kojega ti tako mrziš, držao je u miru ljude skoro pa pedeset godina. Živjeli su u miru, veselili su se...Spajali su se...tre911 wrote:
2015-08-15
Nije problem što si mlad...Problem je što si slab sa znanjem...tre911 wrote:Ma prosvjetli nas tupane, prvo stariji sam ziher od tebe barem 20 godina, drugo pronađi dokaze za ovo što tvrdiš pa onda baljezgaj o tome ko je mlad i ko nema blage veze sa povjesti i ko je zadojen glupostima. Uostalom ništa što sam napisao nisi ni mogao demantirati nego jedostavno pišeš gluposti kao i uvijek kda si stjeran u kut, a ako nastavim u ovom ritmu opet ćeš se početi luđački smijati ili mi psovati majku ustašku.red wolf wrote:Veze ti o povjesti nemaš...Premlad si...Zadojen glupostima.tre911 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Po godinama jasno, ne po pameti.
2015-08-15
Tim gore po bedaka, tako mator a tako glup jer u životu ništa nije naučio. No mislim da se varaš, stariji ljudi bježe od čipiranja a ovaj je progresivan i zagovaratelj istoga a to može proći samo kod ovih lijevih naprednih od 19-25 godinakaja_333 wrote:Znaš kaj tre, ja mislim da ovaj bedak i nije tako mlad . Jedino po pameti baca na 12 godišnjaka al moguće da ima i 60.
Guest- Guest
:) bokte budalered wolf wrote:Nije problem što si mlad...Problem je što si slab sa znanjem...tre911 wrote:Ma prosvjetli nas tupane, prvo stariji sam ziher od tebe barem 20 godina, drugo pronađi dokaze za ovo što tvrdiš pa onda baljezgaj o tome ko je mlad i ko nema blage veze sa povjesti i ko je zadojen glupostima. Uostalom ništa što sam napisao nisi ni mogao demantirati nego jedostavno pišeš gluposti kao i uvijek kda si stjeran u kut, a ako nastavim u ovom ritmu opet ćeš se početi luđački smijati ili mi psovati majku ustašku.red wolf wrote:Veze ti o povjesti nemaš...Premlad si...Zadojen glupostima.tre911 wrote:
2015-08-15
A i tu ima istine.tre911 wrote:Tim gore po bedaka, tako mator a tako glup jer u životu ništa nije naučio. No mislim da se varaš, stariji ljudi bježe od čipiranja a ovaj je progresivan i zagovaratelj istoga a to može proći samo kod ovih lijevih naprednih od 19-25 godinakaja_333 wrote:Znaš kaj tre, ja mislim da ovaj bedak i nije tako mlad . Jedino po pameti baca na 12 godišnjaka al moguće da ima i 60.
2015-08-15
Pa prosvjetli nas tupane, demantiraj me sa činjenicama, nije valjda da nemaš sa čim braniti svoju ideologiju i ono u što vjeruješ? Naravno da nemaš jer da imaš već bi to i c/p napravio pa da o tome razgovaramo. No budući da si samo tup i bez argumenata pokušavaš ovakvim baljezgarijama napraviti odstupnicu iz kuta u koje sam te stjerao kao mačka miša.red wolf wrote:Nije problem što si mlad...Problem je što si slab sa znanjem...tre911 wrote:Ma prosvjetli nas tupane, prvo stariji sam ziher od tebe barem 20 godina, drugo pronađi dokaze za ovo što tvrdiš pa onda baljezgaj o tome ko je mlad i ko nema blage veze sa povjesti i ko je zadojen glupostima. Uostalom ništa što sam napisao nisi ni mogao demantirati nego jedostavno pišeš gluposti kao i uvijek kda si stjeran u kut, a ako nastavim u ovom ritmu opet ćeš se početi luđački smijati ili mi psovati majku ustašku.red wolf wrote:Veze ti o povjesti nemaš...Premlad si...Zadojen glupostima.tre911 wrote:
Guest- Guest
Mlad si još...Šteta...tre911 wrote:Pa prosvjetli nas tupane, demantiraj me sa činjenicama, nije valjda da nemaš sa čim braniti svoju ideologiju i ono u što vjeruješ? Naravno da nemaš jer da imaš već bi to i c/p napravio pa da o tome razgovaramo. No budući da si samo tup i bez argumenata pokušavaš ovakvim baljezgarijama napraviti odstupnicu iz kuta u koje sam te stjerao kao mačka miša.red wolf wrote:Nije problem što si mlad...Problem je što si slab sa znanjem...tre911 wrote:Ma prosvjetli nas tupane, prvo stariji sam ziher od tebe barem 20 godina, drugo pronađi dokaze za ovo što tvrdiš pa onda baljezgaj o tome ko je mlad i ko nema blage veze sa povjesti i ko je zadojen glupostima. Uostalom ništa što sam napisao nisi ni mogao demantirati nego jedostavno pišeš gluposti kao i uvijek kda si stjeran u kut, a ako nastavim u ovom ritmu opet ćeš se početi luđački smijati ili mi psovati majku ustašku.red wolf wrote:Veze ti o povjesti nemaš...Premlad si...Zadojen glupostima.tre911 wrote:
red wolf-
2016-02-10
99% sam siguran u to. Znaš kako ono kažu , ajde biti komunist, ljevičar do neke tridesete ali tada bi već trebao početi sazrjevati i okaniti se glupostikaja_333 wrote:A i tu ima istine.tre911 wrote:Tim gore po bedaka, tako mator a tako glup jer u životu ništa nije naučio. No mislim da se varaš, stariji ljudi bježe od čipiranja a ovaj je progresivan i zagovaratelj istoga a to može proći samo kod ovih lijevih naprednih od 19-25 godinakaja_333 wrote:Znaš kaj tre, ja mislim da ovaj bedak i nije tako mlad . Jedino po pameti baca na 12 godišnjaka al moguće da ima i 60.
Guest- Guest
Red, koliko imaš godina ako nije tajna?
2015-08-15
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bista Josipa Broza Tita na Pantovčaku
» Sjajan potez predsjednice Republike
» Malić:'Što je sporno u štednji prvog hrvatskog predsjednika?Baš ništa'
» Hrvati ne žele Tuđmana na evru, već - Tita
» Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
» Sjajan potez predsjednice Republike
» Malić:'Što je sporno u štednji prvog hrvatskog predsjednika?Baš ništa'