Ok ,pitajmo branitelje koga žele za ministra,ali pitajmo onda i pacijente,kulturnjake i znanstvenike...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ok ,pitajmo branitelje koga žele za ministra,ali pitajmo onda i pacijente,kulturnjake i znanstvenike...
Možeš probati, ja sam gajio iluzije godinama i šamarao ga i mazio po glavi i savjetovao ali ništa, kao da sam balvanu to radio, nula bodova, taj je i dalje u svakom postu imao branitelje i glogošgog Mora da su mu u DR branitelji jako jakoooo sjebali koncepciju jugoslavije ili velike srbije kao i crvenom četniku čim toliko žući i gorčine prosipaju po njima.jasambrend wrote:A gle...možda u njemu baš čuči prikriveni literarni potencijal koji čeka samo blagi poguranac da se razmaše u svom punom sjaju...pokušavam mu malo proširiti obzore...vidim da je zapeo na Glogoškom i Raškoviću, a dalje ni makac...
Guest- Guest
Re: Ok ,pitajmo branitelje koga žele za ministra,ali pitajmo onda i pacijente,kulturnjake i znanstvenike...
Pa i vi kažete da su ustaše bili heroji i šehidi.Ero wrote:Kažete da su Hrvati izmišljena nacija?provocator wrote:Ero, trupino... Pa iz svog džepa smo plaćali i pripadnike kriminalne organizacije zvane HDZ.
A jeste budale...Pa ne mislite valjda da će vas za to država plaćat?
Sredstva će se preusmjeriti Crkvi, da znaš, a vi i dalje igrajte kozaračko.
I moramo toga i takvoga plaćati. U čemu je onda problem?
Potpisivao je da neće s ikim. Samo da je išao s SDP-om, kovali bi ga u zviezde.dawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:koliko ja znam HDZ je sa Mostom dobio izbore
Krivo misliš, Božo se kleo Bogom i svetcima da neće u koaliciju s njima, čak je i neke svoje potpise ovjeravao kod javnog bilježnika da po na kraju pojeo vlastito govno.
Most nije HDZ-ov projekt, kažu da je HDZ-u pojeo glasove jer je nastupao kao desna alternativa. No, nije ni bitno, na svakim izborima pojavit će se neko "iznenađenje", ali to će biti sezonska moda koja se neće vraćati.dawson wrote:Ero wrote:Zar nije Milanče pregovarao s njim o sastavljanju saborske većine?dawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:koliko ja znam HDZ je sa Mostom dobio izbore
Krivo misliš, Božo se kleo Bogom i svetcima da neće u koaliciju s njima, čak je i neke svoje potpise ovjeravao kod javnog bilježnika da po na kraju pojeo vlastito govno.
Onda vam Bože nije smetao.
No, kao gubitnici imate pravo na ljutnju, ništa ja ne kažem.
Ne vidim kako bi vam to moglo nešto pomoći.
Gubitnik je dugoročno jedino Most jer su zajebali toliko ljudi koji više neće glasati za njih. Ali oni su ionako bili pojekt Hdz te su ispunili svoju svrhu i stoga su potrošeni. Ja sam glasao za ZŽ znači veze nemam sa tvojim govnima. A ti indijanac pati u stranoj zemlji i dalje.
Problem je što vi želite sa se financiraju laži. A mi to nećemo. Samo istinu.provocator wrote:Pa i vi kažete da su ustaše bili heroji i šehidi.Ero wrote:Kažete da su Hrvati izmišljena nacija?provocator wrote:Ero, trupino... Pa iz svog džepa smo plaćali i pripadnike kriminalne organizacije zvane HDZ.
A jeste budale...Pa ne mislite valjda da će vas za to država plaćat?
Sredstva će se preusmjeriti Crkvi, da znaš, a vi i dalje igrajte kozaračko.
I moramo toga i takvoga plaćati. U čemu je onda problem?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Orešković primio branitelje pa mu poručili: Hoćemo Brkića za našeg ministra
» Ako bi primjenili kriterije nekih antifasista za Bleiburg koga je onda briga za Koranski most
» Rasisticki ispad ministra zdravstva Tajlanda:'Ti prljavi europljani,ne tusiraju se i ne zele nosit maske.Sve ce nas zaraziti'
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Ako bi primjenili kriterije nekih antifasista za Bleiburg koga je onda briga za Koranski most
» Rasisticki ispad ministra zdravstva Tajlanda:'Ti prljavi europljani,ne tusiraju se i ne zele nosit maske.Sve ce nas zaraziti'
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
Page 3 of 3