Ovrhe kakve se provode u RH-a ne posotoje nigdje na svijetu osim Srbije i Bugarske
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ovrhe kakve se provode u RH-a ne posotoje nigdje na svijetu osim Srbije i Bugarske
U Svijetu radi pravosudni sustav kako treba, pa ni ne treba ovrhe. Kod na je taj sustav u kurcu i ovrha je neminovna i pravedna. Da je nema nitko se nebi mogao naplatiti.Neplacanje u Hrvatskoj je uzelo previse maha i postao je dio nase kulture. To vani ne prolazi.
Ucka- Posts : 588
2016-02-15
Re: Ovrhe kakve se provode u RH-a ne posotoje nigdje na svijetu osim Srbije i Bugarske
veber wrote:btw.
imam jedan objekt koji ne koristim, rijetko svratim.
i na uplatnicu za smeće od 31,00kn došla ovrha. mislim 400kn.
sve to pobit.
Hebiga stari, objekt je tvoj.Smece se mora platit bilo da ga bilo ili ne bilo.
Ucka-
2016-02-15
A kako sam onda odjavio vodu, struju, plin, ali smece nema sanse. Mada dobit cu spor pa ce onda sugradani zajedno sa mnom sudjelovat u odsteti i psihickoj boli.
Jebes ovu banana drzavu.
Jebes ovu banana drzavu.
2014-12-30
kako ne treba ovrha? pa postoji svuda prisilno izvršenje, pa cijelo vriejem se govori da postoji ali da kod nas je to udruženi zločinački poduhvat par odvjetnika i bilježnika koji su prilagodili zakone da bi od nepostojećih dugova oteli milijuneUcka wrote:U Svijetu radi pravosudni sustav kako treba, pa ni ne treba ovrhe. Kod na je taj sustav u kurcu i ovrha je neminovna i pravedna. Da je nema nitko se nebi mogao naplatiti.Neplacanje u Hrvatskoj je uzelo previse maha i postao je dio nase kulture. To vani ne prolazi.
Kermit-
2014-04-17
smeće je problem da, kao i HRT-e ako ne i gore, moraš tražiti vezu u komunalnom tako sam ja uspio za pok. deduveber wrote:A kako sam onda odjavio vodu, struju, plin, ali smece nema sanse. Mada dobit cu spor pa ce onda sugradani zajedno sa mnom sudjelovat u odsteti i psihickoj boli.
Jebes ovu banana drzavu.
Kermit-
2014-04-17
pa ne, moraš platiti komunlanu naknadu i vodne doprinose i nešto gradu, smeće ne ...Ucka wrote:veber wrote:btw.
imam jedan objekt koji ne koristim, rijetko svratim.
i na uplatnicu za smeće od 31,00kn došla ovrha. mislim 400kn.
sve to pobit.
Hebiga stari, objekt je tvoj.Smece se mora platit bilo da ga bilo ili ne bilo.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:smeće je problem da, kao i HRT-e ako ne i gore, moraš tražiti vezu u komunalnom tako sam ja uspio za pok. deduveber wrote:A kako sam onda odjavio vodu, struju, plin, ali smece nema sanse. Mada dobit cu spor pa ce onda sugradani zajedno sa mnom sudjelovat u odsteti i psihickoj boli.
Jebes ovu banana drzavu.
Znaci opet radi veza. Stari hrvatski oblik hebavanja u magli.Ako objekt glasi na tebe i ti si vlasnik komunalnu naknadu MORAS placat.
Ucka-
2016-02-15
asilovski wrote:kako ne treba ovrha? pa postoji svuda prisilno izvršenje, pa cijelo vriejem se govori da postoji ali da kod nas je to udruženi zločinački poduhvat par odvjetnika i bilježnika koji su prilagodili zakone da bi od nepostojećih dugova oteli milijuneUcka wrote:U Svijetu radi pravosudni sustav kako treba, pa ni ne treba ovrhe. Kod na je taj sustav u kurcu i ovrha je neminovna i pravedna. Da je nema nitko se nebi mogao naplatiti.Neplacanje u Hrvatskoj je uzelo previse maha i postao je dio nase kulture. To vani ne prolazi.
Govorim o obliku kako se ovrha sprovodi kod nas. Da takvog oblika nema, gospoda lopovi bi svu lovu prebacili na ta "predivna otocja", aisto bi napravili i sa nekretninama. Treba im lec na racune i nekretnine. Primjeri Vidisevic, Mamic, Sanader i gomila ostalih stakora.
Ucka-
2016-02-15
Nije problem za objekt. Ali ne stvaram smece i moram placat. Jebote zvao elektru, dosao tip, skinuo uru. Izolirao zice, blombirao ormaric i rekao mi ukljucene je 1250,00kn. Potpisite ovdje, ugodan vam dan, dovidenja...
2014-12-30
veber wrote:Nije problem za objekt. Ali ne stvaram smece i moram placat. Jebote zvao elektru, dosao tip, skinuo uru. Izolirao zice, blombirao ormaric i rekao mi ukljucene je 1250,00kn. Potpisite ovdje, ugodan vam dan, dovidenja...
Za struju je u redu. Ne trosis je i gotova prica. Alternativa je plinska boca.
Ucka-
2016-02-15
Slazem se da se mora placat potroseno ili kupljeno. Ovrsni zakon dere puk, a ne velike igrace.Ucka wrote:asilovski wrote:kako ne treba ovrha? pa postoji svuda prisilno izvršenje, pa cijelo vriejem se govori da postoji ali da kod nas je to udruženi zločinački poduhvat par odvjetnika i bilježnika koji su prilagodili zakone da bi od nepostojećih dugova oteli milijuneUcka wrote:U Svijetu radi pravosudni sustav kako treba, pa ni ne treba ovrhe. Kod na je taj sustav u kurcu i ovrha je neminovna i pravedna. Da je nema nitko se nebi mogao naplatiti.Neplacanje u Hrvatskoj je uzelo previse maha i postao je dio nase kulture. To vani ne prolazi.
Govorim o obliku kako se ovrha sprovodi kod nas. Da takvog oblika nema, gospoda lopovi bi svu lovu prebacili na ta "predivna otocja", aisto bi napravili i sa nekretninama. Treba im lec na racune i nekretnine. Primjeri Vidisevic, Mamic, Sanader i gomila ostalih stakora.
I nisam duzan placat nesto sto ne trosim ili ne koristim.
Zato ce Cistoca spusit spor, a ja dobit odstetu.
2014-12-30
Objekt je van funkcije, sluzi mi kao skladiste za gume, alat, pizdarije. Ako i napravim smece odfuram ga doma.Ucka wrote:veber wrote:Nije problem za objekt. Ali ne stvaram smece i moram placat. Jebote zvao elektru, dosao tip, skinuo uru. Izolirao zice, blombirao ormaric i rekao mi ukljucene je 1250,00kn. Potpisite ovdje, ugodan vam dan, dovidenja...
2014-12-30
veber wrote:Objekt je van funkcije, sluzi mi kao skladiste za gume, alat, pizdarije. Ako i napravim smece odfuram ga doma.Ucka wrote:veber wrote:Nije problem za objekt. Ali ne stvaram smece i moram placat. Jebote zvao elektru, dosao tip, skinuo uru. Izolirao zice, blombirao ormaric i rekao mi ukljucene je 1250,00kn. Potpisite ovdje, ugodan vam dan, dovidenja...
Ma znam da ga otfuras doma. Javi kad dobijes spor.I ja imam apartman na moru i tamo sam samo ljeti, ali smece placam cijele godine.
Ucka-
2016-02-15
U biti ne, već je stvar u tome da je praksa u RH da moraš plaćati i komunlanu naknadu i smeće, iako je u biti samo kom. naknada obveza, a smeće ukoliko se preda kanta koja se zadužila od lok. izvršitelja kom. usluge ne, ljudi kod nas plaćaju gomilu stvari koja u biti ne postoji igdje na svijetuUcka wrote:asilovski wrote:smeće je problem da, kao i HRT-e ako ne i gore, moraš tražiti vezu u komunalnom tako sam ja uspio za pok. deduveber wrote:A kako sam onda odjavio vodu, struju, plin, ali smece nema sanse. Mada dobit cu spor pa ce onda sugradani zajedno sa mnom sudjelovat u odsteti i psihickoj boli.
Jebes ovu banana drzavu.
Znaci opet radi veza. Stari hrvatski oblik hebavanja u magli.Ako objekt glasi na tebe i ti si vlasnik komunalnu naknadu MORAS placat.
Kermit-
2014-04-17
hahaha baš se provodi ovrha protiv Mamića, Sanadera ili Vidoševića ovrha se u glavnini provodi protiv baba, deda i sirotinje zbog hrt-a, parkiranja, plina i hep-a, moj Bože tu sa forumu i toliko naivanUcka wrote:asilovski wrote:kako ne treba ovrha? pa postoji svuda prisilno izvršenje, pa cijelo vriejem se govori da postoji ali da kod nas je to udruženi zločinački poduhvat par odvjetnika i bilježnika koji su prilagodili zakone da bi od nepostojećih dugova oteli milijuneUcka wrote:U Svijetu radi pravosudni sustav kako treba, pa ni ne treba ovrhe. Kod na je taj sustav u kurcu i ovrha je neminovna i pravedna. Da je nema nitko se nebi mogao naplatiti.Neplacanje u Hrvatskoj je uzelo previse maha i postao je dio nase kulture. To vani ne prolazi.
Kermit-
2014-04-17
Za vikendicu sam dobio spor. Odvoz placam pola godine kao realu jer je stvarno netko u tom periodu tamo.
Moras dici tuzbu i dokazat da ne stvaras otpad. Traje to godinama, ali je zabavno.
Na Pagu je to rijeseno super. Kupis vrecu za smece odredene vrijednosti, prepaid, napunis ju i ostavis na mjestu odvoza.
Sve rijeseno i nema problema.
Moras dici tuzbu i dokazat da ne stvaras otpad. Traje to godinama, ali je zabavno.
Na Pagu je to rijeseno super. Kupis vrecu za smece odredene vrijednosti, prepaid, napunis ju i ostavis na mjestu odvoza.
2014-12-30
asilovski wrote:hahaha baš se provodi ovrha protiv Mamića, Sanadera ili Vidoševića ovrha se u glavnini provodi protiv baba, deda i sirotinje zbog hrt-a, parkiranja, plina i hep-a, moj Bože tu sa forumu i toliko naivanUcka wrote:asilovski wrote:kako ne treba ovrha? pa postoji svuda prisilno izvršenje, pa cijelo vriejem se govori da postoji ali da kod nas je to udruženi zločinački poduhvat par odvjetnika i bilježnika koji su prilagodili zakone da bi od nepostojećih dugova oteli milijuneUcka wrote:U Svijetu radi pravosudni sustav kako treba, pa ni ne treba ovrhe. Kod na je taj sustav u kurcu i ovrha je neminovna i pravedna. Da je nema nitko se nebi mogao naplatiti.Neplacanje u Hrvatskoj je uzelo previse maha i postao je dio nase kulture. To vani ne prolazi.
Izvini, ali svima navedenima su sjeli na racune i nekretnine. Sta ce biti na kraju, tko to zna, ali kraj za takve je i dio nase hrvatske price.
Ucka-
2016-02-15
veber wrote:Za vikendicu sam dobio spor. Odvoz placam pola godine kao realu jer je stvarno netko u tom periodu tamo.
I ja sam na Pagu, u Mandrama. Pokusali sve ,ali smece placam cijele godine. Razlog koncesionar.
Ucka-
2016-02-15
Jadan mamic, vidosevic i sanader.
Pojeo vuk magare.
Pojeo vuk magare.
2014-12-30
Pa nije ovršni zakon pisan za narod,pisan je za Hanžekovića i ekipu........legalna pljačka bez primjera u svijetu,puna im usta kako je u drugim zemljama ali ovdje ne daju primjer.....splet politike i kriminala....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Pa nije ovršni zakon pisan za narod,pisan je za Hanžekovića i ekipu........legalna pljačka bez primjera u svijetu,puna im usta kako je u drugim zemljama ali ovdje ne daju primjer.....splet politike i kriminala....
Pisan je za sve,ali se ne provodi kako treba.
Ucka-
2016-02-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Koliko je Hrvatska stvarno bogata? Prestigle je sve nove članice EU osim Bugarske, a ovo su razlozi
» Forbes objavio listu 100 najmoćnijih žena na svijetu, Kolinde nema nigdje
» Hasanbegović:Pupovac je glavni generator antisrpskog raspoloženja,a izborni zakon anomalija kakva ne postoji nigdje u svijetu!
» Diplomatski skandal izmedju Srbije i Bugarske zbog Kosova..urucene diplomatske note
» Država bez institucija ne postoji, osim ako ne želimo biti poput Srbije, Bosne ili Rumunjske
» Forbes objavio listu 100 najmoćnijih žena na svijetu, Kolinde nema nigdje
» Hasanbegović:Pupovac je glavni generator antisrpskog raspoloženja,a izborni zakon anomalija kakva ne postoji nigdje u svijetu!
» Diplomatski skandal izmedju Srbije i Bugarske zbog Kosova..urucene diplomatske note
» Država bez institucija ne postoji, osim ako ne želimo biti poput Srbije, Bosne ili Rumunjske
Page 3 of 4