Šipkama prebili mladog Vukovarca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šipkama prebili mladog Vukovarca
Ostao im dužan za gandžu, jebao im devojku, reako im da su seljačine jer slušaju Seku Aleksić i Tompsona, nije im se svidela njegova njuška, vređao novog ministra kulture...marcellus wrote:dzango wrote:Kakvo huškanje. Valjda prvo treba da utdrde ko je napadač, pa tek onda da objave ime i nacionalnost a ne da objavljuju "da su osumnjičeni srpske nacionalnosti". Šta ako se na kraju utvrdi da nisu Srbi?
pa što bi ustaše tukle šandora?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znam ja. Kurton po nacionalnosti.kofein wrote:Ko Vučić, aj znaj čiji je.... labrda šiptarska, bezobrazan po srpski, đavo će ga znatdzango wrote:Ono jest. Možda je Jugosloven.kofein wrote:To tek treba da se utvrdi, šta ako nije?dzango wrote:Ovaj Šandor je valjda Mađar.Ero wrote:Ustaše i treba tuć, da kako. Stazić.press
dzango wrote:Ostao im dužan za gandžu, jebao im devojku, reako im da su seljačine jer slušaju Seku Aleksić i Tompsona, nije im se svidela njegova njuška, vređao novog ministra kulture...marcellus wrote:dzango wrote:Kakvo huškanje. Valjda prvo treba da utdrde ko je napadač, pa tek onda da objave ime i nacionalnost a ne da objavljuju "da su osumnjičeni srpske nacionalnosti". Šta ako se na kraju utvrdi da nisu Srbi?
Nije, nego navija za Ujpešt.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sumnjam da je za MTK.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ostao im dužan za gandžu, jebao im devojku, reako im da su seljačine jer slušaju Seku Aleksić i Tompsona, nije im se svidela njegova njuška, vređao novog ministra kulture...marcellus wrote:dzango wrote:Kakvo huškanje. Valjda prvo treba da utdrde ko je napadač, pa tek onda da objave ime i nacionalnost a ne da objavljuju "da su osumnjičeni srpske nacionalnosti". Šta ako se na kraju utvrdi da nisu Srbi?
Možda su ga prebili jer je rekao da je nogomet drek i da ga to ne zanima?dzango wrote:Ja sumnjam da je za MTK.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ostao im dužan za gandžu, jebao im devojku, reako im da su seljačine jer slušaju Seku Aleksić i Tompsona, nije im se svidela njegova njuška, vređao novog ministra kulture...marcellus wrote:dzango wrote:Kakvo huškanje. Valjda prvo treba da utdrde ko je napadač, pa tek onda da objave ime i nacionalnost a ne da objavljuju "da su osumnjičeni srpske nacionalnosti". Šta ako se na kraju utvrdi da nisu Srbi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
Nemate nekog Hasana, Šefteta ili Mustafu za novog ministra policije. Da konačno procveta i to ministarstvo.Ero wrote:Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
dzango wrote:Nemate nekog Hasana, Šefteta ili Mustafu za novog ministra policije. Da konačno procveta i to ministarstvo.Ero wrote:Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
Šerif Konjević
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, jesi ljut sad?crvenkasti wrote:dzango wrote:Nemate nekog Hasana, Šefteta ili Mustafu za novog ministra policije. Da konačno procveta i to ministarstvo.Ero wrote:Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
Šerif Konjević
2014-04-12
maggie13 wrote:
Crveni, jesi ljut sad?
Nisam. Inače, hvala na pitanju, holesterol mi je malo visok.
crvenkasti-
2014-04-17
Trebat će i tu reda uvesti, što jest, jest.dzango wrote:Nemate nekog Hasana, Šefteta ili Mustafu za novog ministra policije. Da konačno procveta i to ministarstvo.Ero wrote:Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
Zamjenik šerifa Magarašević.crvenkasti wrote:dzango wrote:Nemate nekog Hasana, Šefteta ili Mustafu za novog ministra policije. Da konačno procveta i to ministarstvo.Ero wrote:Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
Šerif Konjević
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Zamjenik šerifa Magarašević.crvenkasti wrote:dzango wrote:Nemate nekog Hasana, Šefteta ili Mustafu za novog ministra policije. Da konačno procveta i to ministarstvo.Ero wrote:Ne žurite s predpostavkama. Sve će to vaša milicija podrobno ispitati.
Šerif Konjević
Ponavljaš se ...
crvenkasti-
2014-04-17
Nego, gdje su specjalne emisije, osude u Hrvatskoj uživo, Stevičinu Dnevniku, u Partiji, na Indeksu..?
Hmm, mislila sam da jesi. Znam da ne voliš nasilje.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Crveni, jesi ljut sad?
Molim..nego,koji kolesterol? Kažu da postoji 'dobri' i 'loši'..
2014-04-12
maggie13 wrote:Hmm, mislila sam da jesi. Znam da ne voliš nasilje.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Crveni, jesi ljut sad?
Ne znam, piše samo kolesterol 5.8.
crvenkasti-
2014-04-17
Genetika..udri ti po slanini..klin se klinom izbija..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Hmm, mislila sam da jesi. Znam da ne voliš nasilje.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Crveni, jesi ljut sad?
2014-04-12
Hoće to od vožnje traktorom. Pogorša se kad tenkom pregaziš vlastiti narod.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Hmm, mislila sam da jesi. Znam da ne voliš nasilje.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Crveni, jesi ljut sad?
dzango wrote:Ostao im dužan za gandžu, jebao im devojku, reako im da su seljačine jer slušaju Seku Aleksić i Tompsona, nije im se svidela njegova njuška, vređao novog ministra kulture...marcellus wrote:dzango wrote:Kakvo huškanje. Valjda prvo treba da utdrde ko je napadač, pa tek onda da objave ime i nacionalnost a ne da objavljuju "da su osumnjičeni srpske nacionalnosti". Šta ako se na kraju utvrdi da nisu Srbi?
I onda se ekipa čudi ko pura kiši zašto Hrvati vole muslimane, a ne mogus smisliti Srbe.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne sme više da jede svinjetinu. Na kraju možda postane i ministar.Regoč wrote:Hoće to od vožnje traktorom. Pogorša se kad tenkom pregaziš vlastiti narod.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Hmm, mislila sam da jesi. Znam da ne voliš nasilje.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Crveni, jesi ljut sad?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» SDP ipak dobio izbore
» Cigani na kubik 'hrabre' delije tukli sipkama bbb-ovca dok je bio na podu
» Prebili mladica kod Benkovca jer prica ekavicom
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
» SDP ipak dobio izbore
» Cigani na kubik 'hrabre' delije tukli sipkama bbb-ovca dok je bio na podu
» Prebili mladica kod Benkovca jer prica ekavicom
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
Page 2 of 3