ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno - Page 2 Empty Re: Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno

Post by prckov 17/2/2016, 11:37

jastreb wrote:
prckov wrote:
jastreb wrote:Ja ću u to doba najvjerovatnije imati titulu.
Na kojoj ce pisat "ovdje lezi" ?
Blizu. Blizu.

Pok.
Nis ne brini, naucno je dokazano da se mozes vratit u zivot, ali jedino ovim taksijima bez vozaca  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno - Page 2 Empty Re: Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno

Post by prckov 17/2/2016, 11:39

Fato, majke ti jeltebi ide na zivce ovaj Suljo u zadnje vrijeme?
Ma jok, meni ide na pizdu zguza

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2016, 11:42

prckov wrote:
ostap.phender wrote:
prckov wrote:
ostap.phender wrote:
prckov wrote:
ostap.phender wrote:
dawson wrote:Znači sad smo na nekoj prekretnici, ili će biti StarTrekk budućnosti ili Elysium budućnost.
Tehnološki singularitet iliti tehnokalipsa. Sva sreća da digitalni kompjutori ne mogu postati svjesni :) Ali kvantni kompjutori? Ako oni mogu, tek smo tad nagrabusili :P
Ne mogu ni kvantni a nemozes ni ti
A kaj je onda s tobom? Komentiraš postove nekoga tko po tebi ne postoji. Dakle delirium tremens...
Ni opanak nema svijesti pa opet postoji. Ima cak i onaj roscic, ali i ti imas usi
Ti se dakle i sa svojim opankom razgovaraš. Sve bolje od boljega :D Probaj Flufenazin ili nešto slično ;P
A ti sve dublje tones sa svojim glupavim zakljuccima  :D
Rekao si da ja ne postojim, a i dalje se raspravljaš sa mnom, svojom navodnom iluzijom. Ako ja i jesam nesvjesni kompjutorski program, ti definitivno patiš od paranoidne šizofrenije. Odi doktoru po neki antipsihotik. Možda ti pomogne ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 17/2/2016, 11:48

ostap.phender wrote:
prckov wrote:
ostap.phender wrote:
prckov wrote:
ostap.phender wrote:
prckov wrote:
ostap.phender wrote:
dawson wrote:Znači sad smo na nekoj prekretnici, ili će biti StarTrekk budućnosti ili Elysium budućnost.
Tehnološki singularitet iliti tehnokalipsa. Sva sreća da digitalni kompjutori ne mogu postati svjesni :) Ali kvantni kompjutori? Ako oni mogu, tek smo tad nagrabusili :P
Ne mogu ni kvantni a nemozes ni ti
A kaj je onda s tobom? Komentiraš postove nekoga tko po tebi ne postoji. Dakle delirium tremens...
Ni opanak nema svijesti pa opet postoji. Ima cak i onaj roscic, ali i ti imas usi
Ti se dakle i sa svojim opankom razgovaraš. Sve bolje od boljega :D Probaj Flufenazin ili nešto slično ;P
A ti sve dublje tones sa svojim glupavim zakljuccima  :D
Rekao si da ja ne postojim, a i dalje se raspravljaš sa mnom, svojom navodnom iluzijom. Ako ja i jesam nesvjesni kompjutorski program, ti definitivno patiš od paranoidne šizofrenije. Odi doktoru po neki antipsihotik. Možda ti pomogne ;)
Jope on  :^0
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2016, 11:54

prckov wrote:
ostap.phender wrote:

Jope on  :^0
Nitko te nije tjerao da me nepozvan ideš komentirati. Pokori se ili se povuci i priznaj poraz.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jokerman 17/2/2016, 12:27

Sve te priče o eliminiranju rada su bedastoće koje su se pričale još tamo od industrijske revolucije. A dogodilo se upravo suprotno.  Našim roditeljima u 70 i 80, rad vikendom primjerice jer bila nužna iznimka,  rijetkost.  Ne kužim samo na komunističke zemlje,  nego i na zapad.  A sad je sasvim normalno radit vikendom,  a pomiče se i starosna dob za mirovinu. Kažem,  to su gluposti i znanstvena fantastika.  Ostvariva tek negdje za,  circa 300 godina.

2015-08-02

Back to top Go down

Post by catabbath 17/2/2016, 13:47

Pa u praksi to izgldea npr. ako pomoću kompjutera ili nekog stroja možeš obaviti 5x više posla to ne znač da ćeš raditi 5x manje već 5 puta više :)

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by mrincredible 17/2/2016, 15:37

jokerman wrote:Sve te priče o eliminiranju rada su bedastoće koje su se pričale još tamo od industrijske revolucije. A dogodilo se upravo suprotno.  Našim roditeljima u 70 i 80, rad vikendom primjerice jer bila nužna iznimka,  rijetkost.  Ne kužim samo na komunističke zemlje,  nego i na zapad.  A sad je sasvim normalno radit vikendom,  a pomiče se i starosna dob za mirovinu. Kažem,  to su gluposti i znanstvena fantastika.  Ostvariva tek negdje za,  circa 300 godina.

Slažem se. Napredak tehnologije eliminira poslove koji su zastarjeli ali i generira nove. Kako do tih promjena dolazi sve brže ljudi se moraju sve brže adaptirati pa u tu svrhu treba adaptirati i obrazovne sustave, i one u formalnom smislu i kroz razne tečajeve, usavršavanja... Stvar je samo u brzini promjene.
mrincredible
mrincredible

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics