Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno
Nis ne brini, naucno je dokazano da se mozes vratit u zivot, ali jedino ovim taksijima bez vozacajastreb wrote:Blizu. Blizu.prckov wrote:Na kojoj ce pisat "ovdje lezi" ?jastreb wrote:Ja ću u to doba najvjerovatnije imati titulu.
Pok.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Fato, majke ti jeltebi ide na zivce ovaj Suljo u zadnje vrijeme?
Ma jok, meni ide na pizdu zguza
Ma jok, meni ide na pizdu zguza
2014-04-19
Rekao si da ja ne postojim, a i dalje se raspravljaš sa mnom, svojom navodnom iluzijom. Ako ja i jesam nesvjesni kompjutorski program, ti definitivno patiš od paranoidne šizofrenije. Odi doktoru po neki antipsihotik. Možda ti pomogne ;)prckov wrote:A ti sve dublje tones sa svojim glupavim zakljuccimaostap.phender wrote:Ti se dakle i sa svojim opankom razgovaraš. Sve bolje od boljega :D Probaj Flufenazin ili nešto slično ;Pprckov wrote:Ni opanak nema svijesti pa opet postoji. Ima cak i onaj roscic, ali i ti imas usiostap.phender wrote:A kaj je onda s tobom? Komentiraš postove nekoga tko po tebi ne postoji. Dakle delirium tremens...prckov wrote:Ne mogu ni kvantni a nemozes ni tiostap.phender wrote:Tehnološki singularitet iliti tehnokalipsa. Sva sreća da digitalni kompjutori ne mogu postati svjesni :) Ali kvantni kompjutori? Ako oni mogu, tek smo tad nagrabusili :Pdawson wrote:Znači sad smo na nekoj prekretnici, ili će biti StarTrekk budućnosti ili Elysium budućnost.
Guest- Guest
Jope onostap.phender wrote:Rekao si da ja ne postojim, a i dalje se raspravljaš sa mnom, svojom navodnom iluzijom. Ako ja i jesam nesvjesni kompjutorski program, ti definitivno patiš od paranoidne šizofrenije. Odi doktoru po neki antipsihotik. Možda ti pomogne ;)prckov wrote:A ti sve dublje tones sa svojim glupavim zakljuccimaostap.phender wrote:Ti se dakle i sa svojim opankom razgovaraš. Sve bolje od boljega :D Probaj Flufenazin ili nešto slično ;Pprckov wrote:Ni opanak nema svijesti pa opet postoji. Ima cak i onaj roscic, ali i ti imas usiostap.phender wrote:A kaj je onda s tobom? Komentiraš postove nekoga tko po tebi ne postoji. Dakle delirium tremens...prckov wrote:Ne mogu ni kvantni a nemozes ni tiostap.phender wrote:Tehnološki singularitet iliti tehnokalipsa. Sva sreća da digitalni kompjutori ne mogu postati svjesni :) Ali kvantni kompjutori? Ako oni mogu, tek smo tad nagrabusili :Pdawson wrote:Znači sad smo na nekoj prekretnici, ili će biti StarTrekk budućnosti ili Elysium budućnost.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nitko te nije tjerao da me nepozvan ideš komentirati. Pokori se ili se povuci i priznaj poraz.prckov wrote:Jope onostap.phender wrote:
Rekao si da ja ne postojim, a i dalje se raspravljaš sa mnom, svojom navodnom iluzijom. Ako ja i jesam nesvjesni kompjutorski program, ti definitivno patiš od paranoidne šizofrenije. Odi doktoru po neki antipsihotik. Možda ti pomogne ;)
Guest- Guest
Sve te priče o eliminiranju rada su bedastoće koje su se pričale još tamo od industrijske revolucije. A dogodilo se upravo suprotno. Našim roditeljima u 70 i 80, rad vikendom primjerice jer bila nužna iznimka, rijetkost. Ne kužim samo na komunističke zemlje, nego i na zapad. A sad je sasvim normalno radit vikendom, a pomiče se i starosna dob za mirovinu. Kažem, to su gluposti i znanstvena fantastika. Ostvariva tek negdje za, circa 300 godina.
Pa u praksi to izgldea npr. ako pomoću kompjutera ili nekog stroja možeš obaviti 5x više posla to ne znač da ćeš raditi 5x manje već 5 puta više :)
jokerman wrote:Sve te priče o eliminiranju rada su bedastoće koje su se pričale još tamo od industrijske revolucije. A dogodilo se upravo suprotno. Našim roditeljima u 70 i 80, rad vikendom primjerice jer bila nužna iznimka, rijetkost. Ne kužim samo na komunističke zemlje, nego i na zapad. A sad je sasvim normalno radit vikendom, a pomiče se i starosna dob za mirovinu. Kažem, to su gluposti i znanstvena fantastika. Ostvariva tek negdje za, circa 300 godina.
Slažem se. Napredak tehnologije eliminira poslove koji su zastarjeli ali i generira nove. Kako do tih promjena dolazi sve brže ljudi se moraju sve brže adaptirati pa u tu svrhu treba adaptirati i obrazovne sustave, i one u formalnom smislu i kroz razne tečajeve, usavršavanja... Stvar je samo u brzini promjene.
mrincredible-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Timermans poručio Švedskoj: Koliko ćete imati Ibrahimovića za 20 godina?
» Kienske firme grade prije roka most a Čardak firme nisu niti pristupne ceste niti počele raditi i vjerojatno će kasniti
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
» Brčkalo: Dodik vlada već 10 godina, od priče o srbovanju nije ostalo ništa
» Kienske firme grade prije roka most a Čardak firme nisu niti pristupne ceste niti počele raditi i vjerojatno će kasniti
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
» Brčkalo: Dodik vlada već 10 godina, od priče o srbovanju nije ostalo ništa
Page 2 of 2