UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Mozak mi je tekući puding, a kapci dvije teške željezne zavjese. Ashwagandha je uradila svoje.
Uz najbolju volju, počinjem opako kljucati.
Napuštam vas, noćnoć!
Uz najbolju volju, počinjem opako kljucati.
Napuštam vas, noćnoć!
Guest- Guest
mene je to prije frustriralo, zašto odustajem od nekog sustava, jer recimo prije sam mislio da mi je Franz Bardon idol, ali nešto u meni ga nije htjelo prihvatiti, pa sam odustao od te linearnosti i također idem onome što me privlači ili se vraćam ponekad, i meni je sad ova Anathema of Zos iz drugog čitanja nešto drugo nego prije par godina, prije mi je bila strašna, sad vidim više očaja u tome čudno..Vegvísir wrote:kic wrote:meni je dobar njegov stil, nerado to priznajem jer mi je sav dekadentan i odbojan kao lik, ali kad uzmem Konx Om Pax ili Moonchild čitati, neki dijelovi su mi tako dobri da odložim i odem malo prošetati..
i tako for, decades :^0
fala bracala
Meni je definitivno zanimljiv za čitanje i iz tog literarnog aspekta; kvragu kad sam ga prvi put i čitala sam u svakom slučaju bila prebalava da bih i sagledala iz nekog drugog kuta. Ista stvar je i sa Spareom, a da ne govorim nekim drugim autorima.
Općenito govoreći to je područje s kojim imam on and off odnos. Nekad se uvučem u to, a onda se gotovo godinama ne približim pa onda me opet nešto zaintrigira i tako u krug.
Dobro jutro radni narode!
Ero je kao hercegovac u prednosti spram tebe veberu,ne mogu si pomoći. ...:D
Ero je kao hercegovac u prednosti spram tebe veberu,ne mogu si pomoći. ...:D
Guest- Guest
Jutro!
E tako..danas saljem par zamolbi za posao,smisljam sto za rucak..dok mi mali promatra prste na nogama :^O
Ero je hercegovac?
E tako..danas saljem par zamolbi za posao,smisljam sto za rucak..dok mi mali promatra prste na nogama :^O
Ero je hercegovac?
Arwen-
2014-04-22
shenell wrote:dok mi mali promatra prste na nogama :^O
ahahhahahhah
prase malo
modra wrote:shenell wrote:dok mi mali promatra prste na nogama :^O
ahahhahahhah
prase malo
Bas je.
Moze nositi sestrinu odjeću i tezak je kao i ona,fali mu malo cm.
Svaki put kad ga pogledam u leđa dok sjedi pomislim kako je moguće da beba moze biti tolika!!
Arwen-
2014-04-22
modra-
2014-04-17
kad će više i moj vanja vanka... :D
evo baš je sestra kod ginića
imam tremu, što li će sad gin izjavit
evo baš je sestra kod ginića
imam tremu, što li će sad gin izjavit
Ja sam danas prva pa nakon posla na večeru sa prijama idem, jedna od njih slavi rođendan. ..inače voli orijentalce i ne znam koji parfem da joj uzmemo....razmišljam o miss Dior možda. ...
Guest- Guest
trenutno se borim s macom...
odurna je, al kao da mi je bolja ovako samo u vodi, jučer sam stavila u ostatak šumećeg u čaši - odurno
odurna je, al kao da mi je bolja ovako samo u vodi, jučer sam stavila u ostatak šumećeg u čaši - odurno
Zagy wrote:Ja sam danas prva pa nakon posla na večeru sa prijama idem, jedna od njih slavi rođendan. ..inače voli orijentalce i ne znam koji parfem da joj uzmemo....razmišljam o miss Dior možda. ...
može!
armani si?
ysl manifesto?
hypnotic eau sensuelle?
neki od d&g the one nastavaka?
neki tresor nastavak?
Si je pre sladak. ...otići ćemo u Bipi i vidjet koji izbor ima...pustit ću tu drugu priju da izabere jer i ona voli orijentalce. ..
Guest- Guest
ne mogu opisat kak mi je loše sad
sestra mora od ponedjeljka u dnevnu bolnicu
beba ima simetričan zastoj u razvoju
kaže gin da može bit svašta, a i ne mora
zlo mi je.. :(
sestra mora od ponedjeljka u dnevnu bolnicu
beba ima simetričan zastoj u razvoju
kaže gin da može bit svašta, a i ne mora
zlo mi je.. :(
ne znam ni ja
Simetrični zastoj u rastu u podlozi ima uglavnom kromosomsku abnormalnost, malformaciju ploda ili pak djelovanje nekog uzroka rano u trudnoći i samim tim vrlo nepovoljnu prognozu
inače ima manjak plodne vode, to su ustanovili prije dva tjedna na pregledu
Simetrični zastoj u rastu u podlozi ima uglavnom kromosomsku abnormalnost, malformaciju ploda ili pak djelovanje nekog uzroka rano u trudnoći i samim tim vrlo nepovoljnu prognozu
inače ima manjak plodne vode, to su ustanovili prije dva tjedna na pregledu
Ajoj, držim fige da sve bude okej
Nekad te liječničke prognoze ipak se na sreću ne obistine; prema trudnoći koju je moja mama imala pravo je čudo da sam uopće živa, a još su joj i rekli da ako slučajno preživim da ću imati sigurno problema u razvoju, pa vid' me.
Tako da se ipak najiskrenije nadam da će biti sve dobro, a ne ništa tako strašno
Nekad te liječničke prognoze ipak se na sreću ne obistine; prema trudnoći koju je moja mama imala pravo je čudo da sam uopće živa, a još su joj i rekli da ako slučajno preživim da ću imati sigurno problema u razvoju, pa vid' me.
Tako da se ipak najiskrenije nadam da će biti sve dobro, a ne ništa tako strašno
Guest- Guest
hvala..
znam da sam vam već dosadna, al ja to odmah moram obznanit svima, proguglat sve živo.. evo sva drhtim :confjuz:
ne znam uopće šta ću napravit danas na poslu!
odmah izgubim volju za sve živo.. a bila sam baš optimistična prije tog pregleda, i sad...
znam da sam vam već dosadna, al ja to odmah moram obznanit svima, proguglat sve živo.. evo sva drhtim :confjuz:
odmah izgubim volju za sve živo.. a bila sam baš optimistična prije tog pregleda, i sad...
Modra,nemoj guglat! Zapamti si to!
Ugl ćes naići na uzasne stvari,rijetko kad na nesto dobro!
Sretno seki i neka sve na kraju zavrsi u najboljem redu..i doktori su ljudi,nadajmo se da grijesi.
Zagy,dr.Rosso nema to tvoje a on je No1 u Os. Ako nema on nema nitko :/
Bas sam mu se veselila
Som za rucak!
Ugl ćes naići na uzasne stvari,rijetko kad na nesto dobro!
Sretno seki i neka sve na kraju zavrsi u najboljem redu..i doktori su ljudi,nadajmo se da grijesi.
Zagy,dr.Rosso nema to tvoje a on je No1 u Os. Ako nema on nema nitko :/
Bas sam mu se veselila
Som za rucak!
Arwen-
2014-04-22
modra wrote:hvala..
A kužim da te to izneredilo skroz
Al' probaj ne guglati toliko, samo ćeš se još više izludjeti
Kad joj je termin?
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)