Goran Radman bio je suradnik KOS-a JNA
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Goran Radman bio je suradnik KOS-a JNA
Nastavlja se serija prepucavanja potaknutih najavom HDZ-a i Mosta da će s čela Hrvatske radiotelevizije smijeniti Gorana Radmana. Nakon što ih je zbog toga prozvao SDP, HDZ je poslao pismeni odgovor koji prenosimo u cijelosti
'Kritiku rada javne televizije, čiji program odudara od javno izražene volje većine građana Republike Hrvatske, predsjednik SDP-a pokušava protumačiti kao pritisak na medije i ugrožavanje slobode izražavanja.
On pri tome zaboravlja da je prilikom svojeg dolaska na vlast za samo 5 dana smijenio čak 40 urednika na javnoj televiziji. Da bi to mogao napraviti tadašnja saborska većina pravim parlamentarnim nasiljem promijenila je i Zakon o HRT-u.
Uvod u sve to bio je odlazak dijela novinara kod potpredsjednice Vlade Milanke Opačić. Zanimljivo je da su svi oni ubrzo postavljeni na urednička mjesta umjesto onih koji su u pravoj staljinističkoj čistki maknuti sa svojih radnih mjesta za samo pet dana.
Program javne televizije trebao bi biti odraz temeljnih vrijednosti hrvatskog društva, a HRT kao javni servis u skladu s europskim stečevinama profesionalna, pluralna i objektivna javna radio televizija. HRT na žalost danas ne ispunjava tu svoju temeljnu zadaću.
Stoga legitimnim smatramo pokretanje demokratske procedure kako bi se HRT oslobodio ralja politike i vratio u sferu profesije i javnog dobra zbog kojeg ga građani Hrvatske i plaćaju', stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka.
'Kritiku rada javne televizije, čiji program odudara od javno izražene volje većine građana Republike Hrvatske, predsjednik SDP-a pokušava protumačiti kao pritisak na medije i ugrožavanje slobode izražavanja.
On pri tome zaboravlja da je prilikom svojeg dolaska na vlast za samo 5 dana smijenio čak 40 urednika na javnoj televiziji. Da bi to mogao napraviti tadašnja saborska većina pravim parlamentarnim nasiljem promijenila je i Zakon o HRT-u.
Uvod u sve to bio je odlazak dijela novinara kod potpredsjednice Vlade Milanke Opačić. Zanimljivo je da su svi oni ubrzo postavljeni na urednička mjesta umjesto onih koji su u pravoj staljinističkoj čistki maknuti sa svojih radnih mjesta za samo pet dana.
Program javne televizije trebao bi biti odraz temeljnih vrijednosti hrvatskog društva, a HRT kao javni servis u skladu s europskim stečevinama profesionalna, pluralna i objektivna javna radio televizija. HRT na žalost danas ne ispunjava tu svoju temeljnu zadaću.
Stoga legitimnim smatramo pokretanje demokratske procedure kako bi se HRT oslobodio ralja politike i vratio u sferu profesije i javnog dobra zbog kojeg ga građani Hrvatske i plaćaju', stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka.
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:prva je posvjedočila Hloverka Novak Srzić
e, zloverka je uistinu vjerodostojan svjedok.
kao kad kurva glumi djevicu na žandarskom, ili parašpijunskom balu...
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
I....ništ novog ....i tuđman je bio titin general a karamarko komunista skj....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
a tvoj djed je bio čistokrvni ustaša.... po tvom navodu.... istina to je neš novo, za razliku od tog što spominješ...
2015-08-08
Zakačio si se mene...ajd tabletica i klok.....ptsp je to,može se i izliječit ...michaellcmacha wrote:a tvoj djed je bio čistokrvni ustaša.... po tvom navodu.... istina to je neš novo, za razliku od tog što spominješ...
2015-07-28
šta je sad pičko.... još reci da to nije istina.... ;)
2015-08-08
pa tko nije bio suradnik? od Šekia, Tuđmana, pa nadalje
Kermit-
2014-04-17
Tko si ti da ja tebi potvrđujem istinu,ajd oladi i popi gutljaj,diši duboko i ne seri....michaellcmacha wrote:šta je sad pičko.... još reci da to nije istina.... ;)
2015-07-28
pa nisu tvoji bili.... vjerujem da nisu bili ni ustaše.... kao ni moji... ;)... za razliku od v_vladinih..... ;)))asilovski wrote:pa tko nije bio suradnik? od Šekia, Tuđmana, pa nadalje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma ja nisam bitan, naravno ali dobro je s vremena na vrijeme upozoriti na vas koji se hvalite svojom ustaškom prošlošću....v_vlado wrote:Tko si ti da ja tebi potvrđujem istinu,ajd oladi i popi gutljaj,diši duboko i ne seri....michaellcmacha wrote:šta je sad pičko.... još reci da to nije istina.... ;)
2015-08-08
Tebe nešto pere,neka mržnja,opterečen si čiji je djed gdje bio,stari nevažno,mi smo ovdje danas i nikad više,ako si preživio rat,još bolje....šeći psa,uživaj ako nemožeš ili nećeš radit al ne kopaj .....michaellcmacha wrote:ma ja nisam bitan, naravno ali dobro je s vremena na vrijeme upozoriti na vas koji se hvalite svojom ustaškom prošlošću....v_vlado wrote:Tko si ti da ja tebi potvrđujem istinu,ajd oladi i popi gutljaj,diši duboko i ne seri....michaellcmacha wrote:šta je sad pičko.... još reci da to nije istina.... ;)
2015-07-28
a jebiga šta ću, sad kad je antifašizam opet na snazi ne mrem a da bar ne ukažem na vas ustaše po porijeklu.... s obzirom da sam ja po tvrdnji vas nekih ovdje, u stvari četnik.... onda je red da ja i upozorim na vas prikrivene ustaše....kojih očito ima na svakom koraku....v_vlado wrote:Tebe nešto pere,neka mržnja,opterečen si čiji je djed gdje bio,stari nevažno,mi smo ovdje danas i nikad više,ako si preživio rat,još bolje....šeći psa,uživaj ako nemožeš ili nećeš radit al ne kopaj .....michaellcmacha wrote:ma ja nisam bitan, naravno ali dobro je s vremena na vrijeme upozoriti na vas koji se hvalite svojom ustaškom prošlošću....v_vlado wrote:Tko si ti da ja tebi potvrđujem istinu,ajd oladi i popi gutljaj,diši duboko i ne seri....michaellcmacha wrote:šta je sad pičko.... još reci da to nije istina.... ;)
2015-08-08
Koliko čujem izvjesnom Davoru Huiću (inače jednom od Predsjedničinih savjetnika) zasmetao je ciklus filmova iz SSSR-a na 3.programu HRT-a.
Mislim,ako mu ti filmovi (od kojih su neki najbolja filmska ostvarenja,ponajboljih svjetskih autora)smetaju,onda što možemo još očekivati od onih koji preuzmu HRT u svoje ruke???
Slijedi li nam opet bunkeriranje filmova i serija kao 90-tih?
Mislim,ako mu ti filmovi (od kojih su neki najbolja filmska ostvarenja,ponajboljih svjetskih autora)smetaju,onda što možemo još očekivati od onih koji preuzmu HRT u svoje ruke???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Di si to cuo,jastrebe? :D
2014-04-12
Negdje sam pročitao.maggie13 wrote:Di si to cuo,jastrebe? :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma rekla-kazala..i ti svemu vjerujes..;-)
2014-04-12
Više bi istine da ti je ciganka u dlan gatalajastreb wrote:Negdje sam pročitao.maggie13 wrote:Di si to cuo,jastrebe? :D
Guest- Guest
Kao, nije se bunkeriralo za Radmana. Koliko je puta za njegova vakta prikazan Četverored?jastreb wrote:Koliko čujem izvjesnom Davoru Huiću (inače jednom od Predsjedničinih savjetnika) zasmetao je ciklus filmova iz SSSR-a na 3.programu HRT-a.
Regoč wrote:Kao, nije se bunkeriralo za Radmana. Koliko je puta za njegova vakta prikazan Četverored?jastreb wrote:Koliko čujem izvjesnom Davoru Huiću (inače jednom od Predsjedničinih savjetnika) zasmetao je ciklus filmova iz SSSR-a na 3.programu HRT-a.
Ne smije se prikazivati četverored Ugrožava mentalno zdravlje
A i fizičko
Dobiješ crveni osip
Onda si crveni .. Nedaj Bog
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» GORAN RADMAN NE OSPOORAVA DA JE KOS-ovac :)
» Završni čin čistki na HRT-u - Goran Radman pripremio novu sistematizaciju
» Objesio se i Epsteinov bliski suradnik
» Je li Franjo Tuđman bio suradnik Udbe?
» Kolega ipak bio suradnik Udbe
» Završni čin čistki na HRT-u - Goran Radman pripremio novu sistematizaciju
» Objesio se i Epsteinov bliski suradnik
» Je li Franjo Tuđman bio suradnik Udbe?
» Kolega ipak bio suradnik Udbe
Page 3 of 5